Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ce se intampla cu parcurile noastre?

Recommended Posts

Lociuesc intr-unul din cele mai frumoase si, pana mai ieri, cele mai curate sectoare din Bucuresti: sectorul 3. Stau chiar langa parcul IOR si langa blocul meu sunt 2 parcuri: unul cu leagane si tobogane si unul cu bancutze. Anul trecut ii admiram pe cei de la Rosal care venau in fiecare zi, goleau cosurile de gunoi, maturau si plantau flori (pe care le furau unele doamne mai in varsta sa si le puna pe balcon, dar asta este alta poveste). De cand a dat caldura si am inceput sa ies cu copiii, m-am ingrozit: nimeni nu mai face curat, parcurile sunt pline de cutii de bere, pungi de snacksuri si alte gunoaie. Stiu, nesimtirea oamenilor este mare, dar nu despre asta este vorba. Este vorba despre faptul ca aceste locuri sunt lasate in paragina si nu se ocupa nimeni de ele. Nu stiu unde sa fac reclamatie si cui sa ma adresez. Cum este in celelalte sectoare? O fi vreun conflict intre primarie, Rosal si ADP? mamica de rockerash si zgatie
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D
A ...da tu nu te referi la parcurile mari ci la astea din fata blocului . E adevarat ca inca nu au plantat flori dar de golit cosurile o fac. Cel putin la noi o fac.
La noi nu! Este inadmisibil.... parcurile au ajuns focare de infectie... mamica de rockerash si zgatie

La noi in 1,vad ca e curat in parcuri.Trec zilnic prin Kisellef si e curatenie luna,flori plantate,iarba udata.La Sf Maria e la fel,curat,doar ca acolo este foarte aglomerat,locul de joaca,desi marisor nu face fatza afluxului de copii si parinti[:)]In herastrau n-am fost zilele astea,deci nu stiu cum e. Apropo,voi aveti in zona suport din ala cu pungute pentru kk la catei,le foloseste cineva? "La vita e bella" [url="http://www.lizidesign.com/"]Bijuterii hand made[/url] [url="http://good-times.webshots.com/album/554112020rwFQkV"]De mancare[/url] [url="http://good-times.webshots.com/album/565172161pMqtFs"]Dulciuri[/url] [url="http://good-times.webshots.com/album/562608582PcVExE"]Din gradina mea[/url]

Citat:
citat din mesajul lui moniboni
Citat:
A ...da tu nu te referi la parcurile mari ci la astea din fata blocului . E adevarat ca inca nu au plantat flori dar de golit cosurile o fac. Cel putin la noi o fac.
La noi nu! Este inadmisibil.... parcurile au ajuns focare de infectie... mamica de rockerash si zgatie
Atunci poate ar trebui sa faci o reclamatie. Stam in aceiasi zona si ma indoiesc sa fie un conflict doar cu cateva blocuri. Poate aveti repartizata o echipa indolenta. Edit : taman ce m-am uitat pe geam : cosurile sunt goale deci au trecut pe aici azi.

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui moniboni
Citat:
Atunci poate ar trebui sa faci o reclamatie. Stam in aceiasi zona si ma indoiesc sa fie un conflict doar cu cateva blocuri. Poate aveti repartizata o echipa indolenta. Edit : taman ce m-am uitat pe geam : cosurile sunt goale deci au trecut pe aici azi.
Tu unde stai exact? Eu stau in zona strazii Odobesti. Fac reclamatie, dar nu stiu unde... Am trimis mailuri celor de la Primarie, dar deocamdata, n-am primit niciun raspuns. mamica de rockerash si zgatie

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...