Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Trucuri pentru a te imbraca super (4)

Recommended Posts

cap.1,cap.2, cap4

Pentru femeile cu soldurile mai late si umerii ingusti:

-camasi cu umeri sau maneca bufanta

-fuste clos(ascund soldurile)

-pantaloni cu talie inalta si taietura dreapta

Accentul se pune pe partea de sus pentru a indeparta atentia de la soldurile prea late.(folositi acesorii-coliere, mergele, etc)

Pentru femeile cu pulpele groase:

-evitati cizmele scurte sau ghetele

-purtati pantofi cu toc(subtiaza pulpa)

-evitati fustele care acopera genunchiul

Pentru femeile cu sanii mici:

-purtati camasi cu volanase vericale la nasturi(maresc bustul, dau impresia de volum)

-evitati camasile simple, barbatesti

-purtati push up

Femeile cu picioare scurte:

-evitati pantalonii cu talie joasa

-purtati pantaloni sau fuste cu talie inalta(!)

-purtati tocuri sau platforme

Si cateva idei generale:

-pantofii cu bareta la glezna scurteaza piciorul. Evitati-i daca aveti picioare scurte

-purtati pantaloni mulati doar daca aveti o silueta fara aripioare, fara fund sau solduri mari.Altfel, arata absolut dizgratios.

-hainele tricotate te fac sa pari cu cel putin 3 kg mai grasa

http://www.fashionising.com/trends/

http://www.atrendylifestyle.com/

"capsula de supravietuire"

o pereche de pantofi negri clasici, cu toc 5-7 cm

- o pereche de pantofi fara toc

- clasica little black dress

- minim o pereche de jeansi(modelul perfect in fuctie de silueta fiecareia)

- o camasa alba fina

- un accesoriu deosebit - fie o bijuterie frumoasa, fie o esarfa fina, ceva care sa atraga atentia in mod discret intr-o tinuta banala

.....o pereche de pantofi nude(culoarea pielii) cu toc

-o pereche de pantofi rosii(sau alta culoare vie,uni) cu toc

-cel putin 2 perechi de balerini sau, daca nu purtati, alt gen de incaltaminte comoda dar sic(platforme)

-o rochita neagra, pana la genunchi, clasica, care urmareste linia corpului(s-a mai scris)

-o rochita crem(bej)alt model decat cea neagra, de exemplu mai larguta sau cu maneca trei sfert,

- o rochita cu multe floricele mici si colorate,pana la genunchi

-o rochita lunga pana la pamant de vara, colorata.

-cel putin 3 tricouri albe,din bumbac, simple sau imprimate.

-jeansi bleumarin

-camasi in cel putin 3 culori(una alba, neaparat)

- Un palton sau haina frumoasa(cel prezentat de Caro, superb pentru zilele friguroase de iarna

- un cardigan mai grosut pentru primavara si vreo 2 mai subtirele de luat pe deasupra in serile mai racoroase de vara

- un trenci negru sau maro, sau bej care merge luat oricand nu stii ce sa iei "deasupra"

cel putin un bolero cu maneca lunga pt tinutele cu maneca scurta care pot fi folosite si in perioade mai friguroase sau cu maneca scurta pt tinutele mai de sf de vara pt rochitele vaporoase

- un poncho negru(sau o culoare care va place) din lanita moale

o rochie lunga cu imprimeu floral si peste o gecuta sau un taior

- o pereche de jeansi bootcut si o camasuta in carouri (chiar am vazut zilele astea prin cateva magazine ZR , MTV ...)

-o pereche de pantaloni negri, stil barbatesc

-o pereche de blugi bleu-marin

-o pereche de pantaloni albi ( eventual in )pentru vara

-THE Little Black Dress

-o rochie rosie pentru zilele cu moralul la pamant ( a mea e pana la genunchi, si se petrece in talie: imi face o silueta de invidiat, asa ca motiv in plus sa imi creasca moralul)

-rochite usoare de vara

Ador rochiile asa ca astea pot fi cat mai multe!

-O rochie de seara ca sa luam gura targului, model in functie de ce atuu avem de pus in valoare

-O fusta simpla, pt birou/zi feminina si usor de asortat

-O fusta scurta sau orice altceva ne face sa ne simtim sexi

-O camasa alba (eventual si una neagra)impecabila si cu un usor aer barbatesc...ma simt imediat puternica si sexi, si ador sa o port cu maecile suflecate,si cu gulerul usor ridicat. Am si multe camasi in dungi, tot stil barbatesc.

-Pulovere sau jachete din material calduros dar fin, gen casmir sau lana cu matase. De purtat peste camasi, tricouri, maieuri sau pe pielea goala.

-O bluza marinareasca (cu dungi orizontale bleu-marin) Purtata a la Chanel cu un colier lung de perle si lanturi, sau mai jucaus cu margele rosii.

-Tricouri albe cu maneca scurta

- O haina de iarna de zi.

- Un palton spectacular pentru serile de iarna (eu port o pelerina de stofa neagra, pe care atunci cand imi fac intrarea, o las sa cada de pe umerii goi, si ramane prins la coate, ca un sal mare, foarte de efect)

- Un trench-coat

-o geaca scurta de piele cu un aer rock

-o pereche de incaltari negre, una nude, una intr-o culoare turbata (rosu, galben, mov, verde...)

-cizme negre, maron si tabac/camel

-o geanta mare de zi, una casual, una eleganta si un plic stralucitor

balerini, fusta clos, LBD, rochie lunga de seara, cardiganuri, blugi, topuri matase, top dantela plina, fusta pix, rochie lunga boho, pantofi negri cu platforma din piele intoarsa (a nu se confunda platforma cu talpa ortopedica), sandale nude, pantofi rosii din lac, pantofi peep-toe, conversi, geanta mare grej de zi, plic de seara negru, t-shit-uri.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 243
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

eu acuma vad ca slabesc de numa numa pe grau si orez, ce ma bucur;)in momentul asta mai am 6 kile sa ajung la greutatea diniante de Gh. Si inca 10 zile de grau si orez in fata, deci ceva o sa mai dau jos:)

dar totusi, cortizonul in dozele astea de cal iti muta grasimea in partea de sus a corpului. E groaznic, am citit tone pe forumurile americane, se pare ca asta e efectu standard.

Ei bine, cum eu n-am avut niciodata burtica ci am fost in forma de A, ....nu stiu sa ma imbrac sa maschez chestia asta.

O sg idee am, aia cu centurile late peste camasa.

Deci pt femei mai mari in partea de sus n-am vazut sfaturi.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="Century Gothic">id="red">id="size1">

Cum mi-am alaptat copiiiid="Book Antiqua">id="size2">id="maroon">

Sabina's blogid="teal">, [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> si [yum] bb Gheoid="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">id="teal">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">id="size1">
id="right">

Danamiha, tare frunoase sandalutele, e plin de ele anul asta, acum citeva zile ma uitam cu jind la ele.

Ralucis , frumoasa bluza. Aici vad foarte multe femei/fete in dantela.

Gabitza, mama tot olteanca e , stiu ce nunti fac oltenii.[:)]Fratele meu are nunta pe 29 Mai si eu nu pot sa ma duc.[q]

Tare replica cu popa.[pk]

...............................

Vom rataci prin ceruri,

Cersind cu palme-ntinse

Un strop de adevaruri

Din vietile invinse...

carmena, deci tot hainele ne pun din nou in legatura[:D] Eu nu am mai fost la croitoreasa de care ti-am zis de vreo 2 ani, intre timp am gasit o croitoreasa in provincie, unde sunt rudele sotului, ii dau mai multe o data sa le croieasca, iar data viitoare ma duc la proba si pe urma mi le da. E mai convenabil asa, ca ea sta exact langa soacra-mea, plus ca e si f ieftin, in comparatie cu preturile din Bucuresti.

Scuze de off-topic[flo]

Raluca, deci mi-am amintit bine cum ne-am cunoscut[flo] virtual. Nu-i problema, asa am si eu o croitoreasa la mama la Bacau, dar mi-e peste mana sa merg la probe, insa, fortata de imprejurari, voi mai practica si aceasta varianta[:)]

Dana, in genul acela am vrut sa spun de sandalute[flo] Sunt superbe[olala] Si mie mi-a placut filmul...[pup]

Deianira dupa ce primesti rochita, sa-mi spui impresii. Eu vreau sa ii pun in talie o curelusa impletita, alba si in rest mai vad eu cum o accesorizez. Nu ma vad purtand-o cu tocuri pentru ca mie imi vine fix deasupra genunchiului si nu vreau sa se scurteze mai mult decat e cazul[:I]

Pacat ca cei de la Miniprix chiar nu stiu sa puna in valoare produsele pe site, le imbraca tare ciudat pe fetele alea...[:)] Ar trebui sa-si angajeze un consultant de imagine[:D]

[pup]

Carmen cu Stefan [bonjovi] si Bogdan[copil]

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...