Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Petrecere sfarsit de GRADINITA

Recommended Posts

Buna, Am obisnuit copiii ca la fiecare sfarsit de an scolar(gradinita) sa facem o petrcere. Anul trecut am fost la CASA Olarului in Arges.Foarte frumos si distractiv. Dar anul asta ei termina gardinita si ne gandim sa le facem ceva mai special, mai ales ca unii care acum sunt prieteni merg la scoli diferite. Aveti din experienta o destinatie sa-mi sugerati? Multumesc, Cristina http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=7203&cid=4044
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Drept sa spun mi se pare exagerat ca de la gradinita sa faca petreceri de sfarsit de an prin cine stie ce locatii. La sfarsit de clasa a 4-a vor vrea in Grecia. La gradinita, in sala de festivitati si un tort cu sampanie - dupa - mi se pare suficient. Dar asta nu inseamna ca nu ma gandesc ce ati putea face[:D]. Puteti merge la salina, la Slanic si apoi un picnic pe iarba, sau mergeti la mare / la munte. Mergeti la vulcanii noroiosi sau in zona Rucar-Bran (cu un foc de tabara seara). Anya

Cam asa ne-am hotarat! Bran-Moieciu, un we cu foc de tabara si drumetii. Nu stiu daca iesirea e pt copii sau pentru noi parintii care suntem prieteni si abia asteptam un motiv sa iesim. Iar vis-a-vis de Grecia...nu glumi! Si o astfel de iesire s-a discutat.:) merci http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=7203&cid=4044

Copilul meu a terminat acum 1 an gradinita si, cu putin timp inainte de sfarsit, a facut o petrecere chiar la gradinita, ca de fapt asta este ideea, sa-si ia copiii ramas bun de la gradinita, de la locul unde au stat 3-4 ani. Au dormit o noapte acolo, au facut foc de tabara, jocuri, o mica excursie de o ora prin imprejurimi, si, a doua zi, pentru ca gradinita a fost inchisa pentru copiii mai mici, cei mari au avut toata curtea gradinitei pentru ei si s-au jucat pana inainte de pranz, cand au venit parintii sa-i ia acasa. Au facut, in ultimul an de gradinita, si o excursie de jumatate de zi cu trenul, speciala pentru prescolari, dar cu mult inainte de sfarsitul gradinitei. Asemenea excursii se organizeaza si pentru toti copiii, o data pe an. Chiar in ultima zi de gradinita, conform traditiei, viitorii scolari au fost "aruncati" afara din gradinita, la propriu, educatoarele le faceau vant si parintii ii prindeau. Ca parte a traditiei a fost sa-si aduca ghiozdanele la gradinita, sa le prezinte si sa predea stafeta celor mai mici.

Eu chiar nu vad de ce atata sarcasm si rautate, a venit femeia sa stranga bani pe DC pt asta?? Bai frate, nu mai poate omu sa iasa undeva cu vreo ocazie ca i se da imediat peste nas!! Cristina, mereti si distrati-va, parintii se vor simti bine in compania celorlalti parinti si copiilor le face bine oricand o iesire, mai ales la munte.O sa fie fain.Pe aici nu se face asa ceva dar daca ar veni un parinte cu idea as fi incantata sa particip. Adriana 17+ si Aidan Alexander - 4 ani [url="http://picasaweb.google.com/blackpanterro/NewAlbum611081125PM/photo#5210738316991443538"]A ticket to hell has never been funnier[/url]

Oau! Cristina, ce emotionant! Aproape ca mi-au dat lacrimile imaginandu-mi ce povestesti tu! Noi abia am inceput gradinita, deci mai avem pana la "aruncatul" din gradinita, insa e o idee demna de retinut. Doamna noastra e tanara si foarte deschisa la idei, asa ca o sa ii propun o chestie asemanatoare pentru cand vom termina. Si treaba cu weekendul la munte mi se pare interesanta, si de ce nu, pot fi combinate cele doua: weekend la munte, dupa care petrecerea in gradinita, cum frumos descrie Cristina_C. [flo] Tisina

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...