sweetmelon Publicat Martie 30, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 30, 2010 Buna Am si eu o intrebare: n-am gasit la farmacie ser fiziologic pt nebulizator si farmacista mi-a dat o punga din aia pt perfuzie cu clorura de sodiu, 0.9%.Este acelasi lucru?Pot sa pun asa in nebulizator? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Llaura Publicat Martie 30, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 30, 2010 Da, este acelasi lucru. If our walks are silly enough, we can deduce ANYTHING from ANYTHING. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sweetmelon Publicat Martie 30, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 30, 2010 Merci, Laura. Chiar pandeam forumul sa mai vad inca o parere, sa stiu daca il folosesc sau nu. O seara buna, merci inca o data! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Llaura Publicat Martie 30, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 30, 2010 [flo] Si sprayurile cu solute salina tot aia contin. If our walks are silly enough, we can deduce ANYTHING from ANYTHING. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariel_7000 Publicat Aprilie 1, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 1, 2010 dap si e si mai rentabil ca pret.noi folosim la bidonase. mami de alexutza (10.04.2003)[zana]si [bebic] Teodor Mihai (10.04.2008) " SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!" Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvg Postat Aprilie 3, 2010 Raport Distribuie Postat Aprilie 3, 2010 ce altceva mai puneti in nebulizator? si mai ales ce dozaje pentru ce greutate/varsta multumesc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kita Publicat Aprilie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 4, 2010 Eu pun de la 6 luni si metge si pentru copii de 5 ani flixotide 1ml cu 1 ml ser fiziologic, de trei ori pe zi timp de trei zile si apoi de doua ori pe zi pana dispar mucisorii; Unii dr. recomanda si Acc, dar dr. copiilor a zis ca acc fluidizeaza prea mult secretii nazale, pe cand flixo ii aduna; Se mai pune si gentamicina, sau adrenalina, sau dexametazona dar numai la recomandarea dr, caci fiecare se recomanda intr-un anumit stadiu al bolii; Hristos a inviat! KITA si fratiorii: Vlad Stefan (27.11.2008) si Andrei (10.02.2005) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.