Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

salutare

Recommended Posts

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

apai prima zi a ultimei menstruatii a fost pe 12.10.in 01.11 am facut o vizita la ginecologie, asa de rutina, ocazie cu care am aflat ca sunt la ovulatie si mi s-a spus "sa dam bataie zilele acelea", lucru pe care l-am respectat.astazi e 13.11 si nu a venit menstruatia.dr. a spus pe saptamana ce vine sa-mi fac test de sarcina..sunt in asteptare sa aflu, de asta m-am exprimat asa.imi doresc sa vina bebe din tot sufletul, mi-e tare greu sa astept cred....
Distribuie pe alte site-uri

[q] Imi pare rau! Dar nu va dati batuti!

Ai mai avut astfel de intamplari? Esti ok,sanatoasa?

Iar aparitia menstruatiei nu e un semn clar ca nu esti insarcinata![:D]O surioara a mea a avut pana la 4 luni menstruatie normala,regulata!Unde mai pui ca lua si anticonceptionale de vreo 3 ani!Deci sfatul meu e ca totusi sa faci un test de sarcina sau da fuga la ginecolog,poate esti trista degeaba[:)]

Si eu trecusem saptamana trecuta prin ceva de genul asta.Mi-am facut si test si consult..nimic![q] Si sunt 12 zile de intarziere.Tare mi-as dori o surioara pt Stefan[olala],dar pana la urma tot voia Domnului se face!

Fi tare,cand va fi sa ramai,vei ramane![pup]

Stiu ca nu ar trebui sa ma priveasca asta dar .. de ce nu aveti o relatie oficializata?[:I]

Sa fii om e lucru mare!

hi,nu e oficializata relatia pt ca nu credem in hartii, credem in dragoste.am lasat hartiile in plan secund, considerand ca nu-s importante, mai ales ca religios nu putem face, avand religii diferite, ramane doar starea civila care pana la urma e o chestiune de 5 minute.

de sanatoasa, ce sa zic, tocmai fusesem la doctor si erau toate bune.numa de varsta s-a luat dr si m-a tot fitilit cu: cand am de gand sa fac bebe. mai intarziat si luna trecuta, in rest am avut menstruatie regulata, totul ca la carte.nush ce nu a functionat bine, ca am respectat toate sfaturile dr.-lui, ma simteam deja insarcinata, ce sa zic, eram convinsa..sunt f dezamagita si cred ca si el, plang intruna, nu-mi revin,si-s la job fir-ar, de la 3 nu dorm, sper sa ma adun cumva totusi, sa merg mai departe.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...