Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

gradinite bune in sectorul 3-zona Titan

Recommended Posts

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Gradinite de stat sau particulare? La stat as zice ca e important numarul de copii in grupa si mai ales educatoarea. La particular ai diverse alte pretentii. Oricum stau in zona si am avut copilul la 2 gradinite particulare. Stiu cate ceva si despre 2 gradinite de stat din zona pentru ca majoritatea prietenilor fiica-mii au fost la una din cele 2. Unii mai multumiti, altii mai putin multumiti - si la fiecare multumirea sau nemultumirea depind de educatoare. Mai stiu pe cineva care a avut noroc si s-a schimbat educatoarea in grupa mare. Spre binele copilului. Oricum ar trebui sa precizezi ce exact vrei sa stii. Cat de buna e masa? Care e nivelul educational? Cat de bine se face limba straina? Cat de des au activitati extra? Ce sporturi se fac? Sunt foarte multe intrebari legate de o gradinita iar tu te referi la vreo 10 gradinite, unele de stat, altele particulare ... nu pot avea o singura parere despre 10 gradinite si 50 de educatoare ..... Sorana si Monica (7 ani)
Distribuie pe alte site-uri

Sorana daca ne-ai putea impartasi din experienta ta cu gardinitele particulare, as vrea sa stiu si eu ( poate pe PM ) gradinitele la care a fost fetita ta, m-ar interesa pareri despre cat de bun e programul educational, masa, daca ai fost multumita de regimul particular ori ba, macar in prima faza. Eu as vrea sa duc fetita la gradi, are 2 ani jumate , stau in aceasta zona si nu reusesc sa ma hotarasc. Gradinitele de stat trebuie sa le mai aman temporar, de la anul, dupa ce copilul are 3 ani . "Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale."

si pe mine ma intereseaza mult subiectul! prefer o gradinita particulara...[flo] ---------------------------------------- Marina & [caru] [url="http://lb2f.lilypie.com/2XUFp3.png"]ANA SOFIA[/url] 05.08.08 ---------------------------------------- [url="http://mamimarina.blogspot.com/"]Mami Marina - Gospodina[/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126786"]Copil crescut din suc de morcovi[/url]

Citat:
citat din mesajul lui Mica-mica
Gradinitele de stat trebuie sa le mai aman temporar, de la anul, dupa ce copilul are 3 ani . "Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale."
Ti-am trimis PM. Asa am zis si eu - o dau la particulara ca n-are inca 3 ani si o mut la anul. Am facut 4 ani de particulara [:D] Sorana si Monica (7 ani)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...