Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

masea umflata

Recommended Posts

buna la toata lumea, va urez sarbatori Pascale fericite, si sa va aduca iepurasul tot ce doriti. Eu anu asta sunt pedepsita.Nu am fost cuminte si in loc sa plec in vacanta stau acasa.Aveam cumparate de mult bilete pentru Italia, de sarbatori, si fix luni a inceput sa ma deranjeze o masea, nu am bagat-o de seama , ca am dat vina ca am stat duminica in autogara, a plecat tatal meu inapoi acasa, si a fost curent, vant.Asa ca marti mi-am luat inima in dinti si m-am dus la doctor dupa o noapte nedormita. Acolo cica hai sa salvam maseaua, mi-a curatat pe canal si a pus pansament, sa vedem cum e, nu va spun ca miercuri eram umflata ca o gogoasa pe partea dreapta unde e maseaua cu pricina, asa ca m-am dus iar intr-un suflet la doctor , unde asa umflata cum era , cu 2 anestezii la activ, a reusit sa o scoata.Saraca masea nu avea nimic propriuzis, doar ca la radacina se facuse o punga de puroi si de aia m-am umflat.Acum sunt tot umflata, nici afara sa cumpar ce mai am nevoie nu pot, ce mai, sunt pedepsita.In loc sa aplec maine in vacanta, raman acasa. Nu am fost fetita cuminte, altfel nu-mi explic.Nu am mai avut probleme cu dintii de vreo 9 ani.Si tocmai acum asta.Nu stiu ce sa fac sa se desumfle mai repede, ma doare cand inghit , probabil sunt afectati ganglionii de la gat.I-au antibiotic si stau in casa. De fapt trebuia sa-mi dea de banuit cand saptamana trecuta la analiza de sange mi-a iesit putin o infectie pe undeva in organism, da nu mi-am dat seama ce ar putea fi, mai ales ca nu ma durea nimic.Am fost la analize pentru tiroida mea, si daca tot am luat sange am cerut sa-mi faca toate.Acum m-am lamurit de unde e. Cam asa vor fi sarbatorile mele, nu prea vesele din pacate.Macar de s-ar desumfla odata sa nu sperii lumea pe strada cand ies. Intrebarea mea, dupa cat timp se desumfla si de unde stiu daca antibioticul pe care il iau e destul de puternic pentru ca sa cedeze inflamatia sau am nevoie de altul. roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000) [i]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

la mine, care sunt intr-un continuu tratament stomatologic au efect urmatoarele: - comprese reci, chiar de la congelator uneori; - antiinflamatoare gen ibuprofen, nurofen si toate cu 'rofen la urma ;) ketoprofen :)) - nu te apleca brusc, evita sa stai cu capul in jos (cand framanti aluatul de cozonac)si nu dormi pe partea afectata; imi pare rau ca treci prin asta, stiu cum e; ideal ar fi fost sa nu o scoti, caci ... nu vrei sa stii costurile unui implant!!! poate daca scoteai pansamentul pus provizoriu pe canal, isi facea efectul tratamentul local si ceva antibiotic Sarbatori Fericite si tie!!

multumesc pentru raspunsuri.Matilda 33 [flo], poate daca nu urmau sarbatorile de Pasti as fi avut rabdarea sa urmez tratamentul indicat prima data, luni de doctor , cand a zis ca incearca sa-mi salveze maseaua si de aceea a deschis canalele si a pus antibiotic local, dar faptul ca s-a umflat tocmai zilele astea cand de maine aici doar la urgente poti sa mai mergi , restul avand zile libere, iar puroiul care a iesit pe radiografie nu era tocmai putin si se intindea in sus amenintand sa afecteze si alte masele, am ales pierderea cea mai mica.Stiu cat costa un implant, mai bine zis voi sti mai bine dupa sarbatori [:D]cand imi va spune si ce mai am de facut pe la dintisorii mei minunati. Am zis ca scotand maseaua , puroiul va iesi si se va desumfla rapid, da vad ca nu e asa, inca sunt umflata si iau ibuprofen cate 2 pe zi, plus antibioticul pe care il iau la 8 ore. Ce ma sperie cel mai tare e de unde stiu eu ca a iesit tot puroiul de acolo si nu cumva s-a inchis incizia aia si a ramas acolo blocat , si se duce la alta masea.Parca nu aveam destule la ce sa ma gandesc. Acum sa vad ce voi putea face , doar dupa sarbatori ca sper sa nu ajung la urgente. Astept poate mai sunt si alte solutii care sa ajute mai repede sa se desumfle, poate arat si eu mai omeneste si pot pleca in concediu. Inca mai sper.Partea buna e ca nu s-a mai umflat. roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000) [i]

Si mie mi s-a umflat toata partea stanga a fetei, din cauza unei masele, acum 4 luni si ceva. Inca mai am cangrena la ea, insa cei 2 medici la care am fost pana acum se incapataneaza sa nu o scoata inca. La mine s-a desumflat dupa vreo 3 zile, am luat augmentin aproape 3 saptamani. Eu zic sa urmezi tratamentul prescris de medic. Si ce a spus matilda e foarte bine, comprese reci/gheata, sa nu stai aplecata si sa nu dormi pe partea dreapta, antiinflamatoare pentru durere, antibioticul pentru infectie; astea mi le-a spus si mie dr. Si eu zic ca poti merge in vacanta, daca te simti in stare si vrei. Multa sanatate! Teodora, [mamica] de [bonjovi] Vladut (15.05.2007) [url="http://picasaweb.google.com/BazarGeneral"][comoara][/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59"][si-eu][/url] Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

eu zic sa nu-ti faci griji in privinta infectiei, din experienta proprie stiu ca acesta sta fixata de radacina dintelui exact ca o rad de planta, cand e scoasa iese cu totul; pentru o mai mare siguranta sa stii ca antibioticul sigur isi va face efectul in cazul extrem in care a mai ramas ceva. ai insa mare grija si respecta in limita posibilitatii indicatiile dr, si sa nu te sperie atat de mult estetica, este cumplit de neplacut dar pana va reveni la normal obrazul tot mai dureaza. la mine dupa o operatie de aditie os eram a 3-a zi umflata jum de cap; l-am sunat pe dr si mi-a spus ca abia a 4-a zi va atinge apogeul si tot atat dureaza sa revina. nu e si cazul tau, dar pricipiul e acelasi: 2-3 zile se umfla si in alte 2-3 isi revine sanatate multa!!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...