Administrators desprecopii Publicat Noiembrie 15, 2011 Administrators Raport Distribuie Publicat Noiembrie 15, 2011 M-am gandit ca nu ar strica un asfel de topic la acest forum special. Asadar, treceti pentru jena si bariere si faceti aici un blind date pentru parintii divortati. Sunt sigura ca va puteti gasi jumatatea prin preajma. Ce va propun: - sa scrieti la topic, sa faceti conversatie si daca se aduna multe mesaje - vom face forumul cu parola ca sa nu fie la vedere decat pentru voi. Ce sugestii mai aveti? [dc] Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shell Postat Noiembrie 16, 2011 Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2011 Foarte buna idee! De ce nu?! Si cei divortati au dreptul la momente frumoase si chiar sa isi refaca viata. [flo]Citat:citat din mesajul lui desprecopiiM-am gandit ca nu ar strica un asfel de topic la acest forum special. Asadar, treceti pentru jena si bariere si faceti aici un blind date pentru parintii divortati. Sunt sigura ca va puteti gasi jumatatea prin preajma.Ce va propun:- sa scrieti la topic, sa faceti conversatie si daca se aduna multe mesaje - vom face forumul cu parola ca sa nu fie la vedere decat pentru voi.Ce sugestii mai aveti?[dc]Sanatate si o zi cu soare va doresc!**************Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size1">align="right" id="quote2"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabinne Publicat Ianuarie 5, 2012 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 5, 2012 Buna, e o idee buna, pacat ca nu sunt dorintori dar sper ca in curand sa fie . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ankha1 Postat Ianuarie 8, 2012 Raport Distribuie Postat Ianuarie 8, 2012 astept sa devina mai popular subiectul acesta sunt interesata[flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kallista Postat Ianuarie 16, 2012 Raport Distribuie Postat Ianuarie 16, 2012 Sunt noua pe forum, desi am copil mare, scolar . Mi-a sarit subiectul in ochi, deh! mamica singura si eu [:-)))]. E o idee buna, dar avem pe-aici si tatici singuri? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabinne Publicat Ianuarie 16, 2012 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 16, 2012 Oare sunt atat de putini tatici singuri???Haideti sa strigam.Taticilor unde sunteti??? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ankha1 Postat Ianuarie 17, 2012 Raport Distribuie Postat Ianuarie 17, 2012 Fetelor sa avem rabdare ca poate apar si taticii...[amoras] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Publicat Ianuarie 17, 2012 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 17, 2012 Tatici sunt... dar prea putini singuri Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Happy_in_TO Publicat Ianuarie 18, 2012 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 18, 2012 Da' poate are lumea frati, cumnati, veri, unchi, vecini, colegi care sint tatici singuri sau numai barbati singuri. Haideti ca mamele singure nu maninca omu' Cine face blatu' e invitat la nunta. live and let live Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabinne Publicat Ianuarie 23, 2012 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 23, 2012 Are dreptate happy, conteaza intentia....Dar nu e nimic ne descurcam noi f bine si singure . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.