Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ratuste si ratoi nu tocmai frumosi

Recommended Posts

Se vorbeste mai mult despre aia frumosi, chiar daca sunt prosti facuti gramada sau antipatici. Despre "ratustele cele urate" nu discuta nimeni? Unele sunt talentate si simpatice in "uratenia" lor: Danny Devito, Paul Potts, Susan Boyle, Beth Ditto (ultima mea feblete).

ps. poate fi inclus si Irinel?[:D]

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!

Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!

Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Poate nu ai vazut tu si subiectele unde sunt pomeniti si "uratii" (oare cine, si in functie de ce criterii, stabileste care este sau nu urat? [:)]).

De Beth Ditto am auzit si eu in we trecut la "Wetten dass..." unde a venit cu aceasta melodie si mi s-a parut tare....hm...ciudata. Nu in sens negativ. Vocea e f ok, insa melodia imi inspira ceva cam aiurea... nu comentez mai mult.

Si sa revenim la "uratii mei" fermecatori [:D]: Adrien Brody, Seal, Steven Tyler (Aerosmith), Christopher Walken, Barbra Streisand...

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.id="Script MT Bold">id="purple">id="size2">

id="right">

[floare3]
id="right">

Da' de cand e Brody urat?! Sau Seal sau Steve Tyler...adica mie astia mi se par de-a dreptu' frumosi/sexosi...

Bine, urat nu e nici De Vito, de ce sa fie urat? Bine, ca nu e din categoria "sex-simbol", asta e clar...Dar ceilalti 3 mie mi se pare ca sunt. Deci subiectiva treaba si cu "uratzenia"[:D]

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)

11luni

Manole forever

Ilinca pentru mine, cei enumerati in mesajul anterior sunt "frumosii mei" pt ca mie nu imi plac barbatii frumosi dupa standardele clasice.

Adica imi plac doar asa...de privit ca un tablou, nu sa interactionez neaparat in vreun fel cu ei [:I]

Pe cand "uratii" pomeniti mai sus, ma duc cu gandul la interactiune...deci eu as zice ca mai curand nu sunt niste frumosi, dar sunt total plini de sex-appeal[:D]

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.id="Script MT Bold">id="purple">id="size2">

id="right">

[floare3]
id="right">

DANAT[:I][:I][:I]id="red">...sa nu te superi pe mine....dar Adrien Brody nu e urat[cusca]!!!!...E iubirea vietii mele(una dintre ele...caci am mai multe[alcool][hippi])...imi place de el de mor...e ultra-fain si fascinant...si frumos.Sa nu ma spuneti lu sota-miu,....plizz[:D][il][hop]

noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...