anam_20 Postat Noiembrie 16, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 16, 2011 ciao ! ce le dati copilasilor pentru cresterea imunitatii? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_lex82 Publicat Noiembrie 16, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 16, 2011 Bronhovaxom 10 zile/ luna timp de 3 luni si in rest Propolis C Kids..Dar de ce nu intrebi pediatrul? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roli25 Publicat Noiembrie 16, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 16, 2011 In primul rand depinde ce varsta are copilul. Eu le dau in sezonul rece miere si propolis. Roli mami de Andrei [bonjovi](16 ianuarie 2008) si Marc [cavaler](9 iunie 2006) Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lulu77 Publicat Noiembrie 16, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 16, 2011 Orice supliment/medicament se ia la indicatia medicului care cunoaste copilului, istoricul lui medical. O alimentatie bogata in fructe si legume face minuni, alaturi de miscarea in aer liber. Miere de albine si un vaccin antigripal homeopat- asta luam noi pe timpul lunilor reci. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorikay Publicat Noiembrie 16, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 16, 2011 Citat:citat din mesajul lui oana_lex82 Bronhovaxom 10 zile/ luna timp de 3 luni si in rest Propolis C Kids..Dar de ce nu intrebi pediatrul? Si noi tot bronhovaxom. In rest vitamina C si ursuleti cu echinaceea. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_lex82 Publicat Noiembrie 16, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 16, 2011 La noi Bronhovaxom-ul face minuni..copilul meu era racit lunar si ff rau, de cand cu Bronhovaxom nu mai are treaba..a intrat si in contact cu copii bolnavi,si e ok, nu a mai racit![pk]Doamne ajuta!!!La noi chiar a functionat, medicul mi-a recomandat sa ii dau 6 luni consecutiv, si asa voi face! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alina_satena Publicat Noiembrie 16, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 16, 2011 La noi nu a functionat nici Bronhovaxom nici Rybomunil din contra. Ati dat vreodata copiilor Imunogrip Junior sau Imunomix si daca da ati fost multumite http://alinahandmade.blogspot.com/ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muso Publicat Noiembrie 16, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 16, 2011 Miere cu polen, miere cu propolis, miere cu catina(asta merge mai greu ca e acra de la catina). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_andra Publicat Noiembrie 16, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 16, 2011 Citat:citat din mesajul lui lulu77 Miere de albine si un vaccin antigripal homeopat- asta luam noi pe timpul lunilor reci. poti sa-mi spui, te rog, ce vaccin homeopat ii dai/faci baietelului tau? Noi abia am scapat de pneumonie si iar e bolnava si am de ales intre a-i face un vaccin, sau sa nu o mai duc deloc la gradinita. NU ma simt confortabil cu niciuna din variante, dar nu mai pot sa o vad mereu cu febra peste 39. [url="http://bazar.desprecopii.com/"]BAZAR UMANITAR[/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lulu77 Postat Noiembrie 17, 2011 Raport Distribuie Postat Noiembrie 17, 2011 INFLUENZINUM -CH 30- 3 bilute/odata/saptamana/in aceeasi zi a saptamanii. Dar, acest vaccin si concentratia lui este recomandata de pediatra. Edit: este al doilea an de gradinitza, mers zilnic. anul trecut a avut muci de toate felurile si ceva tuse, anul asta, pana in ziua de azi(MULTUMESC LUI DZEU) nimik. absolut nimik. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.