Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (6)

Recommended Posts

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

'neata,

Noi plecam azi dupa masa la Alba, ne intoarcem luni.

Azi am release la servici, deci sper sa termin la o ora rezonabila.

Ouale le vom vopsi maine la Alba cu fetitele.

Alinusid="red"> nu mi-a zis socrul meu. De fapt nu stiu daca el stie ca noi ne stim, soacra-mea cunoaste prieteniile copiilor, nurorii si nepoatelor, socru-meu e mai cu nasul in probleme de mate [:D]

Madauid="red"> uau, voi sarbatoriti Pastele azi?

Acu' zau, esti sigura ca tine salata de boeuf de joi pana duminica? Aveti grija sa nu patiti ceva ca e trend cu problemele digestive pe forum. Cred ca ai facut exces de harnicie [:)][biz]

Va doresc tuturor sarbatori fericite!!!

Distribuie pe alte site-uri

'Neatza. Eu la serviciu. Tati cu puii acasa. Cristi, dupa ce i-am explicat cum sta treaba, a concluzionat absolut corect: "mama, tu de ce n-ai serviciu asa fain ca tata?" [:D]

Cu cozonacii va explic mai maruntel, ca e Vinerea Mare.

Nu am moulinex, dar se pun pe programul de aluat (cel care face framantare - vreo 2 cicluri, si dospire - vreo ora). Sau pe cel de paine normala, lasat tot asa, la framantat si dospit. Sau numai framantat cu masina pe programul de paine si dospit la caldurica, langa aragaz.

Principiul cozonacilor (valabil si la paine): framantat temeinic, apoi dospit vreo ora, sa se dubleze volumul. Luat iarasi la tranta cu aluatul incat sa se sparga bulele de aer, pus umplutura si asezat cozonacul in tava incat s-o umple pana la o treime. lasat inca o data la dospit (vreo 30 min) pana se dubleaza. In timpul coptului va mai creste odata, incat sa iasa frumusel peste marginile tavii.

id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...