Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

oua de pasti

Recommended Posts

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Cristi, speli ouale cu detergent de vase - ca sa le degresezi. apoi le pui intr-o oala mare cu apa rece (eu pun si sare in apa, cica nu se sparge coaja). pui oala pe foc mic, cel mai mic. si le lasi sa fiarba la focul acela mic (eu las cam 25 de oua vreo 20-25 de minute). si gata. le lasi sa se raceasca macar putin si le vopsesti. spor!! Roxana
Distribuie pe alte site-uri

Uite [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136121&whichpage=1"]aici[/url] s-a mai discutat despre asta. L-am scos si eu de la naftalina subiectul chiar ieri, ca sa imi aduc aminte ce tre' sa fac. [:D] __________________________________________________ Inteleptul nu spune tot ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Otetul se pune in apa pentru ca ajuta la coagularea albusului in cazul in care chiar se crapa oul, sa nu se dizolve in apa. Eu asa stiu. "We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997) [url="http://bendismoon.blogspot.com/"]Un strop de creatie[/url]

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian
le-am lasat la foc mic o ora. acuma noroc ca am probat unul ca era crud cat de mic e focul mic?
mama, precis era aprins focul??? cate oua sunt in cratita? ca intr-o ora se fierb si alea de strutz... [:D] edit: fa asa: dupa ce incepe sa fiarba apa cronometreaza 15 minute, si apoi inchide focul. deci sa fiarba apa 15 minute. tot la foc mic :) R

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...