Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

baietelul meu de 5 ani are un ganglion situat pe partea dreapta a gatului,cam la jumatatea lui[a gatului].are dimensiunea uni bob de fasole,din cate am vazut.

cand avea 6 luni si jumatate,m am internat cu el la budimex pt o infectie urinara si stiu ca atunci medicul care l a vazut l a numit ''copil ganglionar'',pt ca avea mai multi ganglioni inflamati,inclusiv inghinal.

ganglionul asta pe care il are la gat l a avut pana pe la 2 ani ,dupa care eu am tot palpat gatul copilului,dar nu s a mai simtit...acum a reaparut...

mentionez ca are si niste ganlioni in burtica[adenopatii mezenterice],pe care le am descoperit in urma unei ecografii,dar dr stanciu a spus ca nu i nimic grav.

ultimele analize de sange i le am facut in septembrie ,au fost ok.

v ati ami confruntat cu asa ceva?

Mami de [bonjovi] Cris si [bebic] Codrin

Poze Cris

Bebe Codrin

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Nici eu nu stiu prea multe... stiu doar ca acesti ganglioni se maresc in urma unei infectii trecute sau active in prezent ...si baietelul meu mai mare are...eu cred ca nu este nimic grav dar poti sa mergi si la dr de familie sa vezi ce-ti spune...poate ar fi bine sa repeti analizele sa nu fie ceva infectie...

Multa sanatate!

are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Eu am ganglioni la gat de cand ma stiu (multi) si, intr-adevar, in perioadele in care prind vreo viroza se maresc. In rest nimic deosebit. Nu stiu insa daca si baietelul tau are acelasi lucru...

Sanatate!

"Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark

Mami de [cavaler] Denis (17.06.2006)

Si baietelul meu are ganglionii later-cervicali inflamati si cei inghinali. Am fost foarte stresata si i-am facut multe analize si echografie abdominala, dar nu i-a iesit nimic in ne-regula. nu-s nici acum linistita de tot, o sa mai repet investigatiile dupa vreun an, sau asa ceva, dar is mai paranoica. Ideea este ca in urma investigatiilor de acum nu s-a constatat nimic anormal.

Mami de Dariaid="red"> (21.04.2008) si Vladicid="blue"> (17.10.2006)

Vladic

Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."id="green">

Author unknown

cind e o infectie ganglionii cresc - se numeste adenopatie

daca nu scad dupa ce trece infectia - dar la destul de mult timp dupa - se pot face niste analize de singe specifice. trebuie sa intrebi doctorul.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...