Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

BravoSabina, Artu ! Flori liliac-mai-iun'10 (64)"

Recommended Posts

Cine-l vede pe copil cum creste?

Nimeni! Numai cei ce vin din alta parte spun:

"Vai, ce-a mai crescut!"

Dar, nici mama, nici tata nu l-au vazut cum creste.

El a devenit in timp. Si in fiecare clipa a fost ceea ce urma sa fie.

id="Script MT Bold">id="size4">id="purple">

de Antoine de Saint-Exuperyid="purple">
id="right">id="Script MT Bold">id="size2">

Capitole:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63

[majoreta][majoreta][majoreta]FELICITARI IOANA[majoreta][majoreta][majoreta]id="size4">id="red">

[majoreta][majoreta][majoreta] FELICITARI SABINA[majoreta][majoreta][majoreta]id="size4">id="red">

[majoreta][majoreta][majoreta] FELICITARI CARLA[majoreta][majoreta][majoreta]id="size4">id="red">

[flo]Au imbobocit florile de liliac !!![flo]id="purple">id="size5">

[bebic]Sabinaid="red"> de Arturicii

[bebic]Ekaterinaid="red"> si [bebic]Iustinaid="red"> de Ioana5255

[bebic]Natalia Emiliaid="red"> si [bebic]Sofia Mariaid="red"> de Jocurban

D-zeu sa va dea sanatate, noroc si multa fericire !

[flo]Flori de liliac imbobocite in martie [flo]id="size5">id="purple">

25.03 - Natalia Emiliaid="red"> [bibe]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 195
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

HRISTOS A INVIAT!!!

IOANA ARTU, felicitaaaaaari!!! Sa-ti traiasca minunea Sabina si sa fie fericita si norocoasa, sa va aduca numai bucurii alaturi de fratiorii ei dragi!

SABINA, mi-au dat lacrimile, ce bine ca s-a terminat totul cu bine. Esti o mamica tare curajoasa si Domnul a avut grija de tine si gemanutele tale. Sa creasca mari, sanatoase si curajoase ca mamica lor![pup]

Monica, mami de id="green"> [bonjovi] Luca Andrei (17.07.2008) si id="green"> [gravi] 32+ cu [baietel] Alexandru Matei id="green">id="Stencil">

Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!id="Tahoma">id="green">

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker) id="Book Antiqua">id="maroon">

ADEVARAT A INVIAT!id="size4">

Sa aveti un Paste Fericit si linistit, cu lumina si pace i suflet iar bebeii sa stea la caldurica in burtica pana la termen! id="size4">

eu am luat-o din prima zi de Paste cu dureri de burta si m-au bagat iar pe injectii la 4 ore si perfuzii non stop[bang]...a zis dr care-i de garda c-o sa-mi faca si-un echo sa vedem....sper sa nu se grabeasca bebitza si sa mai stea in burtica 3 saptid="size4">

apropo unde imi pot lasa si eu ne de telefon al meu sau al sotului in caz de....?

[pup]burticile

[gravi]32+ cu [fetita]

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana
ADEVARAT A INVIAT!id="size4">Sa aveti un Paste Fericit si linistit, cu lumina si pace i suflet iar bebeii sa stea la caldurica in burtica pana la termen! id="size4">eu am luat-o din prima zi de Paste cu dureri de burta si m-au bagat iar pe injectii la 4 ore si perfuzii non stop[bang]...a zis dr care-i de garda c-o sa-mi faca si-un echo sa vedem....sper sa nu se grabeasca bebitza si sa mai stea in burtica 3 saptid="size4">apropo unde imi pot lasa si eu ne de telefon al meu sau al sotului in caz de....?[pup]burticile[gravi]32+ cu [fetita]
align="right" id="quote2">HRISTOS A INVIAT DRAGELE MELE!Of Tatiana... imi pare atit de rau! Poate sunt vinovate si emotiile traite ieri alaturi de noi ... pentru ca si pe mine ma luasera ieri niste ginduri, cind am mai vazut mai ales ca Artu programata pe 23.04.2010 a nascut mult mai devreme... chiar as vrea sa stiu detalii... O fi fost de vina placenta ei? Sau gradul de maturare? M-au prins tot felul de ginduri... dar am spus ca la noi nu va fi cazul, da? Nici la tine, sunt convinsa ca nu va fi cazul!:) Nr. tau de tel si al sotului le poti introduce in contacts, pe mailul comun: mai_iun_2010@yahoo.com. sper ca stii parola; indiciu: este aceeasi ca pe webshots.
Marlena (Mary)[gravired]32+cu minune de id="maroon">[baietel]Tudor Mateo id="purple">[bum][bum][bum][bum][bum][majoreta][majoreta]AMR 7 saptamini [majoreta][majoreta][ruga] Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel! id="purple">
id="Stencil">

HRISTOS A INVIAT!id="red">

wow fetelor, alta floricica...FELICITARI IOANA!!!id="size4">id="red">

[majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta]

Sabinuta mica sa fi sanatoasa si norocoasa, cuminte si papacioasa! Mami Arturica, refacere rapida si muult laptic! Te asteptam cu vesti si pozici cand vei putea! Paste fericit!

Taty_ana stai cumintica in patut sa nu ne faci si tu vreo bucurie!

Un paste linistit la toata lumea!

rxd [gravi] 30 + cu [baietel]

AMR 9s and counting down...

ADEVARAT A INVIATid="red">

Sabinaid="red">[flo][flo][flo] Bine ai venit pe lume printzesa mica sa aduci numai bucurii parintzilor tai si fratzilor care te iubesc enorm de mult...Artuid="red"> recuperare rapida, laptic mult si te asteptam aici cu povestea nasterii si pozici [pup]

O zi de Paste linistita la toate burticile,mamicile si floricele[flo]

[gravi]30+ [baietel] Luca Octavian+ [majoreta]Cristina 12.01.1999

POZICI

id="red">

HRISTOS A INVIAT!! PASTE FERICIT!!
id="size2">

Taty_ana stai linistita iubita ca fetita ta va mai sta in burtica, o sa fie totul bine[pup]

asa creste bebicu

pozici cu noi

aleid="navy">[gravired] cu printesa Karina Florentina in30 sapt id="navy">

ma[ruga]Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminteid="red">

[majoreta][majoreta] AMR:9 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!id="size2">id="blue"> [majoreta][majoreta]

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...