eroare4 Postat Noiembrie 18, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 18, 2011 Buna ziua, ma numesc Rodica si am 24 de ani. Vreau sa va spun ca si eu am acesta problema de la varsta de 20 de ani, menopauza precoce. Dupa mai multe tratamente cu ciloprogynova, climara, dufhaston-oestrogel, utrogestan, mi-am dat seama ca unele dintre acestea ma ajutau iar altele nu sau imi faceau mai rau. Din cauza ca luam acesti hormoni am luat in greutate, am avut tromboza venoasa si am decis sa renunt la toti hormonii. Am facut acupunctura in Bucuresti la o chinezoica, care spre uimirea mea ma ajutat putin sa-mi revin. Pe langa asta mia dat niste seminte chinezesti, naturiste, care se beau cate 2 pliculete pe zi. Se numesc Tiaojing cuyun wan si sunt renumite in tratarea fertilitatii, reglarea ciclului si multe altele (se mai numesc Seminte pentru bebelusi si au o istorie de mai bine de 300 de ani in China). Dupa 2 luni dupa ce le-am baut, surpriza mea a fost sa descopar primul meu folicul la varsta de 23 de ani ......si m-am bucurat foarte mult ca pot rezolva acesta problema cu seminte chinezesti naturiste. A fost primul raspuns pozitiv al organismului meu la un tratament din ultimii ani. Din pacate doamna doctor care mi le-a recomandat nu putea sa mai aduca aceste seminte ca sa-mi continui tratamentul. Am incercat sa le gasesc in alta parte, din pacate in Romania nu se gasesc, iar sa le cumpar direct de pe internet de la necunoscuti am inteles ca este destul de periculos. Norocul meu a fost atunci cand am gasit niste prieteni care au reusit sa le aduca direct din China. In acest moment imi continui tratamentul si ma simt foarte bine.....astept doar vestea cea mare :) Va recomand acest produs cu caldura, stiu cat de greu este pentru toate care trec prin aceste momente, de aceea imi doresc sa ajut cat pot de mult. Cine se afla in situatia mea poate cu incredere sa ma contacteze si va voi ajuta cu mare placere. Multa sanatate. Rodica Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.