iul-aug2008 Publicat Aprilie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 4, 2010 Bine ati venit in bostana cu cei mai dulciid="green"> Pid="red">Eid="limegreen">Pid="red">Eid="green">Nid="red">Aid="limegreen">Sid="red">Iid="green">id="size6"> Aventurileid="red"> pepenasilorid="green">id="Verdana">id="size2"> 1-20, 21-40, 41-60, 61-80, 81-100, 101-120, 121-140, 141- 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171,172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 Flaviusid="blue">, cel mai special pepenasid="green"> id="Verdana"> Avemid="red"> unid="green"> anisorid="limegreen"> id="Verdana"> [flo] Aid="red"> venitid="green"> primavaraid="limegreen"> inid="red"> bostanaid="green"> [flo] [*]Primulid="green"> Craciunid="red"> alid="green"> pepenasilorid="limegreen">[*] Retetele mamicilor de pepenasiid="red"> [cit] Poezici pentru mamici si pepenasiid="green"> [cit] [copil] Poezici de 1 anisor...incep aiciid="green"> [copil] Darius Andrei - Un ingeras senin al Ceruluiid="size2">id="blue"> 1,2,3,4,5, 6,7,8,9,10 Predarea stafeteiid="purple"> A fost odata ca niciodata o odisee minunataid="purple"> 1 - 131 Albume cu poze: mamici iulie-august si pepenasiMail comunid="size2">id="Verdana"> Sarbatoritii lunii Aprilie :id="maroon"> 1id="maroon">-Mariana_1976id="green">, 4id="maroon">-alexa_teoid="green">,5id="maroon">-Eduardid="green"> (mobriq)id="limegreen">, 6id="maroon">-lcazangiuid="green">, 7id="maroon">-Aniaid="green"> (clabur)id="limegreen">, 8id="maroon">-a.cicelid="green">, 9id="maroon">-Anilansaid="green">, 10id="maroon">-MIKYCRISid="green">, 11id="maroon">-andrey2008id="g Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MissJJ Postat Aprilie 4, 2010 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2010 Adevarat a inviat! Bine v-am gasit la un nou capitol sa fie cu noroc si plin de vesti bune. Speram ca ati petrecut frumos aseara si va uram in continuare sarbatori fericite. Mada pupicei dulci vazut pozele cu gagicile frumoase.[pup] Flo multumim delicioase [pofta]. _________________________________________________ Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.id="black"> Mami deid="black"> Aid="size4">id="purple"> &id="black"> Aid="size4">id="orange"> id="Century Gothic">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yael Publicat Aprilie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 4, 2010 Sarbatori Fericite, Paste Fericit! Va doresc multa sanatate si liniste sufleteasca... I,J[zana] ,N & E[zana] -------------------------------------------------- "One who knows languages feels home everywhere." (Dutch saying) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa_teo Publicat Aprilie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 4, 2010 Buna ziua!!![flo][flo][flo] Hristos a Inviat!!! Multumesc frumos de urari...va doresc si eu un Paste fericit,cu sanatate,bucurie,iubire si tot binele din lume! Sa-mi fie rusine ca n-am mai intrat de muuult pe aici,insa abia am timp sa mai deschid cate o pagina de net,mess-ul in schimb il tin deschis aproape zilnic,dar mereu sunt bussy.[pup] in schimb mai trag cu ochiul la albumul pepenasilor pe picasa si vad mereu niste copii din ce in ce mai frumosi,mai minunati! In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty. http://picasaweb.google.com/adyaleteo/Margele# vand margele,se fac si la comanda,en-gross sau bucata,prin Posta Romana cu plata ramburs(7-10 lei taxa postala).O zi faina tuturor!!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa_teo Publicat Aprilie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 4, 2010 Am uitat sa va invit la o felie de tort si tot ce doriti![flo] In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty. http://picasaweb.google.com/adyaleteo/Margele# vand margele,se fac si la comanda,en-gross sau bucata,prin Posta Romana cu plata ramburs(7-10 lei taxa postala).O zi faina tuturor!!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maitreyi Postat Aprilie 4, 2010 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2010 Hristos a Inviat!id="green">id="size4"> [tube] [/tube] alexaid="red"> la multi ani sanatosi si voiosi alaturi de familia ta id="orange"> va multumesc din suflet pt urari! [flo] ----- Mami de + [gravi] 15 s MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNEid="green"> Slava Tie, Doamne!id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIKYCRIS Publicat Aprilie 5, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 5, 2010 Va doresc sa aveti un PASTE FERICIT! alaturi de cei dragi!id="size3">[paste] Cu intarziere urez si eu LA MULTI ANI! pentru ALEXA_TEO ,sa fii sanatoasa si sa ai imlinire sufleteasca toata viata!id="size3">id="red"> EDUARD de MOBIRIK-LA MULTI ANI!,sa cresti mare si sanatos pui!id="size3">id="red"> _______________________________________________ MIKYCRIS Album de familieid="blue"> MAMI DE PRINTESE DELIAid="red"> [zana]SI DILARAid="red"> [zana] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dianami Postat Aprilie 5, 2010 Raport Distribuie Postat Aprilie 5, 2010 Hristos a inviat! Sa aveti sarbatori linistite si sa va bucurati de dragii pepenasi! Anka, mult succes in noua viata, sa va acomodati repede si sa te auzim povestind de neajunsurile Canadei . Ana-Maria, felicitari pt. bebe! Sa ai o sarcina usoara si fara probleme! id="purple"> Diana, mami de Alexandru (16.01.2010)id="size2">, Andrei (23.06.2008)id="size2"> si Iulia (15.07.2005)id="size2">id="size3">id="Script MT Bold"> id="purple"> Pas in doiid="size3">id="Script MT Bold">id="purple">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dia_filipas Publicat Aprilie 5, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 5, 2010 Hristos a inviat! Am ajuns si noi ieri acasa, a fost totul frumos, ne-am simtit bine, mai putin cu ploaia si frigul de la noi, de fapt si acum sta sa ploua! Cu intarziere si scuzele de rigoare, urez si eu: LA MULTI ANI FERICITI ALEXA_TEO!! SA FII SANATOASA SI IMPLINITA ALATURI DE CEI DRAGI!!id="green"> Cred ca iesim la o plimbare. Va si sper ca siunteti toate bine, sanatoase! __________________________id="maroon"> Dia, mami de Mirunaid="size3"> stapana toboganelorid="purple"> (15.07.2008)id="Comic Sans MS"> [loveyou] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
estrella80 Publicat Aprilie 5, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 5, 2010 [paste] Hristos a inviat!!/b] Va doresc multa sanatate, fericire si numai bine!! Un La multi ani tuturor celor care s-au sarbatorit si scuzele de rigoare ca nu le-am putut spune decat acum!! Noi suntem bine... putin cam prea mult ocupate dar.... suntem cu gandul si la voi! Va pupam si va dorim numai bine!! Estrella mamica de [fetita] Maya-Elena(27.07.2008)id="purple">id="size2">id="Verdana"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts