Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Pepenasi de iulie-august 2008 (180)

Recommended Posts

Bine ati venit

in bostana cu cei mai dulci

id="green">

Pid="red">Eid="limegreen">Pid="red">Eid="green">Nid="red">Aid="limegreen">Sid="red">Iid="green">id="size6">

Aventurileid="red"> pepenasilorid="green">

id="Verdana">id="size2">

1-20, 21-40, 41-60, 61-80,

81-100, 101-120, 121-140,

141- 160, 161, 162, 163,

164, 165, 166, 167, 168,

169, 170, 171,172, 173, 174,

175, 176, 177, 178, 179

[bis] Flaviusid="blue">, cel mai special pepenasid="green"> [bis]
id="Verdana">

[s] Avemid="red"> unid="green"> anisorid="limegreen"> [s]
id="Verdana">

[flo] Aid="red"> venitid="green"> primavaraid="limegreen"> inid="red"> bostanaid="green"> [flo]

[*]Primulid="green"> Craciunid="red"> alid="green"> pepenasilorid="limegreen">[*]

[yum] Retetele mamicilor de pepenasiid="red"> [yum]

[cit] Poezici pentru mamici si pepenasiid="green"> [cit]

[copil] Poezici de 1 anisor...incep aiciid="green"> [copil]

Darius Andrei - Un ingeras senin al Ceruluiid="size2">id="blue">

1,2,3,4,5,

6,7,8,9,10

Predarea stafeteiid="purple">

A fost odata ca niciodata o odisee minunataid="purple">

1 - 131

Albume cu poze: mamici iulie-august si pepenasi
Mail comun
id="size2">id="Verdana">

Sarbatoritii lunii Aprilie :id="maroon">

1id="maroon">-Mariana_1976id="green">, 4id="maroon">-alexa_teoid="green">,5id="maroon">-Eduardid="green"> (mobriq)id="limegreen">, 6id="maroon">-lcazangiuid="green">, 7id="maroon">-Aniaid="green"> (clabur)id="limegreen">, 8id="maroon">-a.cicelid="green">, 9id="maroon">-Anilansaid="green">, 10id="maroon">-MIKYCRISid="green">, 11id="maroon">-andrey2008id="g

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 198
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

[paste] Adevarat a inviat! [paste]

Bine v-am gasit la un nou capitol sa fie cu noroc si plin de vesti bune.

Speram ca ati petrecut frumos aseara si va uram in continuare sarbatori fericite.[pup]

Mada pupicei dulci vazut pozele cu gagicile frumoase.[pup][pup][pup]

Flo multumim delicioase [pofta].[pup]

Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.id="black">

Mami deid="black"> Aid="size4">id="purple"> [8**] &id="black"> Aid="size4">id="orange"> [pis]id="Century Gothic">id="size1">

Buna ziua!!![flo][flo][flo]

Hristos a Inviat!!!

Multumesc frumos de urari...va doresc si eu un Paste fericit,cu sanatate,bucurie,iubire si tot binele din lume!

Sa-mi fie rusine ca n-am mai intrat de muuult pe aici,insa abia am timp sa mai deschid cate o pagina de net,mess-ul in schimb il tin deschis aproape zilnic,dar mereu sunt bussy.[pup][pup][pup]

in schimb mai trag cu ochiul la albumul pepenasilor pe picasa si vad mereu niste copii din ce in ce mai frumosi,mai minunati![pup]

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

http://picasaweb.google.com/adyaleteo/Margele# vand margele,se fac si la comanda,en-gross sau bucata,prin Posta Romana cu plata ramburs(7-10 lei taxa postala).O zi faina tuturor!!!!

Am uitat sa va invit la o felie de tort si tot ce doriti![flo]

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

http://picasaweb.google.com/adyaleteo/Margele# vand margele,se fac si la comanda,en-gross sau bucata,prin Posta Romana cu plata ramburs(7-10 lei taxa postala).O zi faina tuturor!!!!

Va doresc sa aveti un PASTE FERICIT! alaturi de cei dragi!id="size3">[paste][paste][paste]

Cu intarziere urez si eu LA MULTI ANI! pentru ALEXA_TEO ,sa fii sanatoasa si sa ai imlinire sufleteasca toata viata![s][s]id="size3">id="red">

EDUARD de MOBIRIK-LA MULTI ANI!,sa cresti mare si sanatos pui![s][s]id="size3">id="red">

MIKYCRIS Album de familieid="blue">

MAMI DE PRINTESE DELIAid="red"> [zana]SI DILARAid="red"> [zana]

Hristos a inviat! Sa aveti sarbatori linistite si sa va bucurati de dragii pepenasi!

Anka, mult succes in noua viata, sa va acomodati repede si sa te auzim povestind de neajunsurile Canadei [:D].

Ana-Maria, felicitari pt. bebe! Sa ai o sarcina usoara si fara probleme! [pup]id="purple">

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010)id="size2">, Andrei (23.06.2008)id="size2"> si Iulia (15.07.2005)id="size2">id="size3">id="Script MT Bold"> id="purple">

id="right">

Hristos a inviat!

Am ajuns si noi ieri acasa, a fost totul frumos, ne-am simtit bine, mai putin cu ploaia si frigul de la noi, de fapt si acum sta sa ploua!

Cu intarziere si scuzele de rigoare, urez si eu:

[s]LA MULTI ANI FERICITI ALEXA_TEO!! SA FII SANATOASA SI IMPLINITA ALATURI DE CEI DRAGI!![s]id="green">

Cred ca iesim la o plimbare. Va [pup] si sper ca siunteti toate bine, sanatoase!

__________________________id="maroon">

Dia, mami de Mirunaid="size3"> stapana toboganelorid="purple"> (15.07.2008)id="Comic Sans MS"> [loveyou]

[paste][paste]

Hristos a inviat!!/b]

Va doresc multa sanatate, fericire si numai bine!!

Un La multi ani tuturor celor care s-au sarbatorit si scuzele de rigoare ca nu le-am putut spune decat acum!!

Noi suntem bine... putin cam prea mult ocupate dar.... suntem cu gandul si la voi!

Va pupam si va dorim numai bine!! [pup]

Estrella mamica de [fetita] Maya-Elena(27.07.2008)id="purple">id="size2">id="Verdana">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...