Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

De un an suntem la gradinita, dar numai cu vorba. Fata mea ,erge 4-5 zile si sta o luna casa cu nas infundat si cu secretii, cu laringita sau numai durere in gat, cu tuse si respiratie obstructiva.

Am facut toate tipurile de tratamente pentru imunitate, dar cu siguranta nu cel care i se potriveste ei, daca in continuare avem aceasta problema.

Imi este teama sa nu ajunga sa faca astm, asa cum nu stiu cum va merge la scoala in conditiile in care ea nu poate sta mai mult de o saptamana in colectivitate fara sa se imbolnaveasca.

Nu face temperatura, iar tratamentele au fost si pe baza de aerosoli sau siropuri bronhodilatatoare sau antibiotice cand a fost cazul.

Rugamintea mea este daca printre voi au fost sau sunt mamici care s-au confruntat cu probleme asemanatoare cu copilasii lor si ce remedii eficiente ati gasit.

Hristos a inviat!

[flo]

Cristina +36[gravi] [baietel] si Maria Damiana (5 nov 2004)[majoreta] http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu sunt una dintre mamicile care au trecut prin aceeasi experienta in primul an de gradi (cresa la noi). In al doilea an este mult mai bine, imunitatea lui Denis este muuult mai buna decat a colegilor lui care sunt pt primul an la gradi. Ai incercat echinacea si vitamina C? Noi asta folosim. Nu stiu daca i-a fost de folos sau s-a autoimunizat dupa primul an in colectivitate.

P.S. Nu inteleg de ce ai numit topicul: "Bronsita astmatiforma"...

"Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark

Mami de [cavaler] Denis (17.06.2006)

Fi`mea face bronsite urate, astmatiforme, cu tuse spasmatica si tot tacamul.

Primul an la gradi a fost cosmar, al doilea semi-cosmar[8D], anul acesta scolar a lipsit 2 saptamani. Deci e mai bine.

Imunostimulatoare nu folosim (eu personal nu cred ca au efect[:I]).

Mai aveti 2 ani pana la scoala, nu ? Eu cred ca va fi mai bine si nu veti avea probleme majore in colectivitate.

Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana] GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza] Selaid="Trebuchet MS">id="red">

Poti sa-i dai copilului pentru imunitate tot ce vrei, dar nu te astepta ca organismul sa reactioneze de la o zi la alta sau de la o luna la alta, totul se face in timp. Si da, in colectivitate copilul se va imuniza, dai miere curata, de la producator seara si dimineata, vitamine din sucuri naturale sau din ce poti (legume),si fara prajeli; acum depinde si de situatia fiecarei familii. Si nu priva copilul de aerul curat de afara .

Aerosolii sunt buni, trebuie sa ai un medic care sa iti prescrie si un tratament pe masura atunci cand e cazul .

Ai facut teste de imunitate , de alergie, ai fost la un pneumolog sau doar la medicul de familie(pediatru)?

Sanatate si tine-ne la curent cu evolutia !

Da, exact asa era si fata mea, pana i-am facut operatia de polipi. Dupa aceasta interventie a fost totul 100% in regula, nu ma asteptam, de fapt m-am opus operatiei foarte multa vreme.

De exemplu iarna asta nu a lipsit nici o zi de la gradi. Ca sa-ti dai seama...dar a stat vara trecuta foarte mult in salina la Slanic si la mare, in mai multe serii, o data cu mine, apoi cu bunicii si tot asa. Cred ca asta e cea mai buna solutie de fapt pentru felul asta de afectiuni, cat mai mult la salina si la mare.

Multa sanatate ii doresc micutei tale[flo]

Martieid="size3">id="red"> & Bebicaid="size2"> id="pink">[bb] & maimuta Saraid="size2">[zana]id="pink">

NATALIA - Am numit asa topicul pentru ca asta este diagnosticul de care ne lovim. Era destul de simplu de dedus, daca am vorbit de bronsite obstructive si de frica de astm, cel putin asa am crezut eu.

In plus, am mentionat ca i-am dat fetei pana acum, la indicatia medicilor care au vazut-o tot felul de imunostimulatoare.

Vit. C si Echinaceea si altele naturiste sunt de mult de domeniul trecutului si se numara printre cele extrem de simple.

Iar fata mea are 5 ani si 6 luni si nu se imbolnaveste decat strict in colectivitate.

Am operat-o de polipi tot in speranta de-a opri imbolnavirile. I-am facut Prevenarul si Antigripalul anul asta si tot degeaba.

Si de vreo 2-3 luni doarme cu aparatul salin S2 mergand non-stop.

De mancat natural, sanatos, avand baza fructe si legume bogate in vitamine si minerale nu mai zic plus toate plantele miraculoase gen "Aloe"...

Cristina +36[gravi] [baietel] si Maria Damiana (5 nov 2004)[majoreta] http://photos.yahoo.com/miria_cristina

MAMAGIULIEI - La cine mergeti cand fata face bronsitele respective si ce tratament ai vazut ca are efect? Macar sa-l compar cu ce a luat Dami pana acuma, desi am cautat medici buni care s-o consulte si rezultatele pe moment s-au vazut.[flo]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...