Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Noile case private de asigurari de sanatate

Recommended Posts

Ce parere aveti despre noua lege a sanatatii ? Despre casele private de asigurari de sanatate pe care vor sa le infiinteze guvernantii ??? [:-@] Daca aveti mai multe informatii va rog sa le postati ca sa ne documentam cat mai bine . Eu am inteles ca vor fi mai multe case de asigurari de sanatate private si ca fiecare dintre noi va trebui sa incheie un contract cu una din ele . Acestea , la randul lor vor incheia contracte cu spitale si cu medici . Intrebarea mea este : asiguratii vor putea merge la orice medic/spital care are contract cu respectiva casa sau doar la un anumit spital ??? [bang] www.gradinacris.blogspot.com
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

In occident in principiu mergi la spitalele care au contract cu acea casa, presupun ca asa va fi si la noi, e firesc. mai presupun si ca pentru probleme cu adevarat grave de sanatate, marile centre vor avea contract cu toate casele. ____________ Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146029"]Cum mi-am alaptat copiii[/url] ______________ [url="http://armonii.blogspot.com/"]Sabina's blog[/url], [hippi] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1"]Sofia Galagia[/url] si [yum] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107208&whichpage=1"]bb Gheo[/url]
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

cred ca este o idee foarte buna, dar pentru ca suntem in Romania nu se stie cum va functiona. Partile bune: daca tot dam bani, macar sa stim ca pentru ei vom primi ceva in schimb. Nu stiu cum se face ca de cate ori ne imbolnavim, sfarsim prin a plati inca odata toate acele servicii si medicamente care ar trebui sa fie gratuite. De fapt banii nostri ajung in alte parti, nu la centrele medicale, dar asta este o alta poveste. alt avantaj este ca ne vom putea alege casa de asigurari si tipul de asigurare dupa punga- adica daca vrem servicii "basic" vom plati mai putin, daca vrem sa ne asiguram si pt un transplant, vom plati mai mult. partile proaste: nu imi dau seama daca sumele platite de noi acopera cheltuielile mari din sistemul medical. Sanatatea este foarte costisitoare, ma refer la consumabile, aparatura, medicamente, nu la servicii, ca astea sunt subfinantate. Nu stiu daca vor exista suficiente fonduri pentru a creste veniturile personalului medical, pentru ca nimeni nu va veni intr-o unitate privata pentru aceiasi bani pe care ii primeste de la stat. Din cate am auzit, salariile in privat sunt mai mari decat la stat, insa nu stiu daca se ridica la nivelul pretentiilor. De exemplu, un medic bun, nu va veni in privat pt mai putin de 1500E/luna, asa ca s-ar putea ca unitatile private sa fie deservite in majoritate de medici de abia iesiti din specializare. In plus, Casele private de asigurari vor stabili niste baremuri, norme de diagnostic si tratament, adica nu ne vom mai putea negocia cu doctorul ce analiza sa ne mai facem, dupa ce idei ne-am facut noi pe internet. ma rog...om trai si om vedea. Poate vom putea opta pentru filiale romanesti ale unor CAS mari din Europa asa ca sa fim optimisti!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...