Kya Publicat Aprilie 6, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 6, 2010 Prima zi de gradi va fi pe 1 iunie! Venerabila varsta de 2 ani, in grupa mini Mai aveti ceva noutati despre gradinita Bell? La subiectul cu bile albe/bile negre era cotata foarte bine, dar posturile erau mai vechi. As vrea sa stiu ce se mai intampla acum pe acolo. Mami siid="blue"> Sanzianaid="red"> id="Century Gothic"> God didn't bring me this far, to leave me here!id="purple">id="Century Gothic"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kya Publicat Aprilie 8, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 8, 2010 48 de vizualizari si nimeni nu stie nimic...? Mami siid="blue"> Sanzianaid="red"> id="Century Gothic"> God didn't bring me this far, to leave me here!id="purple">id="Century Gothic"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidsta Publicat Aprilie 10, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 10, 2010 Odata ce ai copilul undeva si esti multumit, nu prea mai intri pe subiectul acesta, sau cel putin eu. Gradinita e ok iar miss de la grupa mini este mai mult decat super (pe teacher nu o cunosc). In rest conditii ca la oricare gradinita particulara, poate mai bine pe partea educationala. Si parca mai ieftina. O nemultumire ar fi ca nu prea merg camerele ... In rest nu stiu ce sa zic. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kya Publicat Aprilie 10, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 10, 2010 Citat:citat din mesajul lui lidstaOdata ce ai copilul undeva si esti multumit, nu prea mai intri pe subiectul acesta, sau cel putin eu. Gradinita e ok iar miss de la grupa mini este mai mult decat super (pe teacher nu o cunosc). In rest conditii ca la oricare gradinita particulara, poate mai bine pe partea educationala. Si parca mai ieftina.O nemultumire ar fi ca nu prea merg camerele ... In rest nu stiu ce sa zic.align="right" id="quote2"> sar'mana!Mami siid="blue"> Sanzianaid="red"> id="Century Gothic">God didn't bring me this far, to leave me here!id="purple">id="Century Gothic"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.