Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Bone filipineze

Recommended Posts

Am vazut la televizor la stiri "reclama" la bone filipineze [:)] si ziceau acolo preturi mici. Are cineva bona "filipineza" - adica bona straina interna? Cit costa in realitate si care sint avantajele si dezavantajele?

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu nu am bona filipineza si nici nu voi avea vreodata. [:D]

Dar sunt de acord cu cei care considera ca nu-i de bun augur sa se importe bone dintro cultura diferita, fiindca ar putea inocula copiilor, fara sa vrea, conceptia ca cine tine capul plecat ajunge departe.

Pe mine m-a uimit modul supus in care se comportau cu parintii angajatori. Parca erau sclave pe plantatie. Este adevarat ca un mare procentaj dintre bonele autohtone sunt dezastru, dar nici sa importi, fiindca iti permiti, sclavi cu acte in regula.

Partea pozitiva : poate ca dupa aceasta invazie de bone filipineze, bonele romance vor fi mai constiincioase si mai atente la copiii pe care ii au in grija.

allinta

A fi fericit id="red">nu inseamna id="green">ca totulid="orange"> este perfectid="pink">.

Inseamnaid="red"> ca te-ai hotarat id="purple"> sa privestiid="pink"> dincoloid="green"> de imperfectiuniid="orange">.id="Comic Sans MS">

o mare bariera in a avea o bona straina este limba. chiar daca reuseste sa invete ceva romaneste.....vax, ca tot va vorbi stricat si nu se va putea intelege cu copilul.

prin cunostinte, relatii intrebat peste tot, cred ca se poate gasi o femeie de treaba care sa se ocupe de copil.

ALEX, operatie pe cord! id="size3">id="red">

BAZAR UNIC!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITAid="red">id="size3">[bonjovi]

M-am nascut pentru succes!id="size3">id="purple">

Si pe mine ma intereseaza mai ales menaj. Sunt efectiv incapabila sa mai fac ceva din cauza sanatatii , iar sotul meu e coplesit. Unde locuiesc ele? Cat e salariu pe luna?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="Century Gothic">id="red">id="size1">

Cum mi-am alaptat copiiiid="Book Antiqua">id="size2">id="maroon">

Sabina's blogid="teal">, [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> si [yum] bb Gheoid="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">id="teal">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">id="size1">
id="right">

Eu am vazut in alta tara sute de bone filipineze, sunt foarte cautate, fiind serioase si eficiente,

La mine nu mai e cazul, dar daca ar fi sa aleg, as alege clar bona filipineza. La fel si la menaj.

Crinuta si [bonjovi] minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

2010 messages

eu cunosc vreo 3 familii care au bone filipineze...au dat in jur de 3000 de dolari sa le aduca aici si in jur de 400 de dolari salariu lunar,care am inteles eu este pentru ele mai mult decat ok,avand in vedere ca tu le asiguri casa si masa...

eu cred ca exista avantaje destul de mari daca punem in balanta o bona filipineza cu una de-a noastra...de exemplu un salariu destul de redus,bona pt copii plus curatenie si mancare,si din contra nu ele invata romana ci ele ii invata pe copii engleza,sunt destul de "supuse" si isi fac treaba...deci sunt ok.

Citat:
[i]
Si pe mine ma intereseaza mai ales menaj. ____________
align="right" id="quote2">Pai in cazul asta tu cautzi menajera si nu bona!Ca si cele care spun ca vor si menaj!O bona interna locuietste cu tine in casa!Asta nu ar trebui sa insemne insa ca e disponibila 24 din 24 !Si ele ar trebui sa aiba un statut,un contract de munca cu sarcini bine stabilite!Personal (sper sa ma insel)imi suna a sclavagism,nu stiu dece!Dana

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...