Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

teapa de la chiriasi -intrebare pt marius

Recommended Posts

marius, te rog mult spune-mi cui trebuie sa ne adresam in urmatoarea situatie:

cumnatul meu a inchiriat un ap unei fete (de fapt unei familii dar intre timp astia au divortat iar in ap au ramas doar fata si una din fiicele lor). cateva luni au platit, dupa care au inceput sa il tot amane, iar acum cateva zile fata l-a sunat sa vina dupa bani, si cand s-a dus a descoperit ca ea...plecase! are de recuperat de la ea vreo 600 euro pe chirie, plus vreo 700 lei datoria ce a lasat-o la gaz. crezi ca are rost sa reclame la politie sau trebuie mers in instanta? cumnatul meu ar vrea sa evite varianta instantei, deja ii e frica sa mai investeasca bani in subiectul asta...se gandeste ca daca ea chiar nu are de unde sa ii dea, el ramane cu toata pierderea asta, plus banii pe avocat si procese (nu stiu ce si cat costa), si aia mai si lasa 2 copii pe drumuri cat sta in inchisoare...in caz ca asta e pedeapsa.

ce zici?

mamica de pui zambaret david din 4 ian 2009

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Pai a dat singur raspunsul. Daca el considera ca asta e se poate la o adica lipsi... e cel mai simplu. Daca nu... vine intrebarea legata de acte...contract de inchiriere, semnat etc etc inregistrat la finante samd. Daca merge pe aceasta cale singura varianta probabila va fi tot plangerea si tot instanta de judecata, care va dura si nu sunt garantii de recuperare a banilor. In fapt exista probabilitatea extrem de mare de a pierde timp si bineinteles si alti bani.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / Video

Pagina legislativa

Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...