roli25 Publicat Noiembrie 21, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 21, 2011 Cine imi da idei sa costumez un iepuras pt serbare, ieftin. Ati vazut pe undeva urechi de inchiriat? Altceva ce as mai putea pune pe el? Nu-mi dati idei de inchiriat costum intreg ca am vazut scorurile. Roli mami de Andrei [bonjovi](16 ianuarie 2008) si Marc [cavaler](9 iunie 2006) Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyalo Publicat Noiembrie 21, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 21, 2011 Am vazut prin Dragonul de jucarii la un stand lateral diverse costumatii pt. copii:urechiuse, aripi de ingerasi , multe multe chiar costumatii care mai de care-nu stiu exact unde sa-ti zic dar se gasesc. Nici preturi, doar ce mi-au trecut razant prin campul vizual. Dany [mamica][copil]Stefan-Ioan Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boticelina Publicat Noiembrie 21, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 21, 2011 Maleta + colanti albi, codita facuta din lana - un pompom/ciucure, pe bluza alba poti lipi sau coase hartie sau material roz - un oval in forma de burtica. urechile le faci din hartie, ori sub forma de coroana in jurul capului, ori puse pe o bentita de par. Pictezi si niste mustati pe bot cu un creion dermatograf si voilá! Monica si [pis] Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corina_tutza Publicat Noiembrie 22, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 22, 2011 Am vazut in Doraly, costume intregi care se inchideau cu fermoar, 25 lei bucata. Materialul nu este stralucit, un plus subtire dar zic ca pentru serbare merge. Acum imi pare rau ca nu am luat. Vreau sa-i iau baiatului meu costum de elefant si crocodil,erau foarte haioase. mami de Vlad MIhai si Radu Stefan Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorikay Publicat Noiembrie 22, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 22, 2011 In Cora si in Real am vazut set de urechiuse, codita si papion pentru iepurasi la 13 lei. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crinamm Postat Decembrie 10, 2011 Raport Distribuie Postat Decembrie 10, 2011 Am o problema....imi trebuie pentru baietelul meu la serbare costum ANUL VECHI ,aveti vreo idee? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ILONA_21 Publicat Decembrie 10, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 10, 2011 Crinamm anul trecut baietelul meu a fost ANUL VECHI si i-am inchiriat costum adica pantalon alb,camasa alba cu o pelerina iar pe cap un fel de coroana alba din demicarton iar pe ea lipit autocolant lucios alb,asta i-am inchiriat anul acesta am scapat mai usor este ingeras :). Sper ca ti-am fost de ajutor! ANDREI CATALIN (02.09.2006) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crinamm Postat Decembrie 13, 2011 Raport Distribuie Postat Decembrie 13, 2011 ILONA 21 multumesc de raspuns.Am fost si am vorbit cu invatatoarea si mi-a spus sa ii fac o coroana din carton si sa lipesc staniol pe ea si o pelerina inchisa la culoare pe care sa aplic cateva petice.Acum eu incerc insa sper sa imi iasa ca nu prea ma plricem la croit. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.