Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Cine imi da idei sa costumez un iepuras pt serbare, ieftin. Ati vazut pe undeva urechi de inchiriat? Altceva ce as mai putea pune pe el? Nu-mi dati idei de inchiriat costum intreg ca am vazut scorurile. Roli mami de Andrei [bonjovi](16 ianuarie 2008) si Marc [cavaler](9 iunie 2006) Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Am vazut prin Dragonul de jucarii la un stand lateral diverse costumatii pt. copii:urechiuse, aripi de ingerasi , multe multe chiar costumatii care mai de care-nu stiu exact unde sa-ti zic dar se gasesc. Nici preturi, doar ce mi-au trecut razant prin campul vizual. Dany [mamica][copil]Stefan-Ioan

Maleta + colanti albi, codita facuta din lana - un pompom/ciucure, pe bluza alba poti lipi sau coase hartie sau material roz - un oval in forma de burtica. urechile le faci din hartie, ori sub forma de coroana in jurul capului, ori puse pe o bentita de par. Pictezi si niste mustati pe bot cu un creion dermatograf si voilá!
Monica si [pis] Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none"

Am vazut in Doraly, costume intregi care se inchideau cu fermoar, 25 lei bucata. Materialul nu este stralucit, un plus subtire dar zic ca pentru serbare merge. Acum imi pare rau ca nu am luat. Vreau sa-i iau baiatului meu costum de elefant si crocodil,erau foarte haioase. mami de Vlad MIhai si Radu Stefan

• 3 weeks later...
Crinamm anul trecut baietelul meu a fost ANUL VECHI si i-am inchiriat costum adica pantalon alb,camasa alba cu o pelerina iar pe cap un fel de coroana alba din demicarton iar pe ea lipit autocolant lucios alb,asta i-am inchiriat anul acesta am scapat mai usor este ingeras :). Sper ca ti-am fost de ajutor! ANDREI CATALIN (02.09.2006)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...