irlandeza Postat Aprilie 7, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 7, 2010 Fetitei mele de 2 ani si 3 luni au inceput sa i se ingalbeneasca dintii. De fapt doar cei 4 de sus, de la jumatate inspre gingie si doar de vreo 3-4 luni. Cand au iesit au fost albi. Cam din luna septembrie in laptele de pranz primeste ulei de peste, care este galbui la culoare. Oare sa fie de la aata? Imi cam fac probleme pt. ca am auzit ca sunt copii carora le cad dintii [bang]inca de la aceasta varsta sau se cariaza. O sa incercam sa mergem si la un stomatolog, doar ca momentan fetita e la bunici in Ro. Ati avut si voi probleme de aceste fel?id="teal"> __________________________id="teal"> BAZAR GENERAL - hainute, jucariiid="green"> Sa o ajutam pe IONELA, o fetita de doar 4 ani.....id="purple"> Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israelid="red"> Sa-l ajutam pe BOGDANid="purple"> Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !id="red"> ROBI- o minune de copil, sa-l ajutamid="purple"> Sa ajutam la terapia pentru EMMAid="red"> Sa-l ajutam pe ANDREI - un baietel de 10 aniid="purple"> Licuriciul DAVID are nevoie de noi, sa-l ajutamid="red"> Vacanta in co.Clare - Irlandaid="orange">id="size4"> curcubeu cu ochi albastri - blogid="blue"> Printesa noastra a crescut !!!id="blue">03.IAN.2008id="purple"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AB_AC Publicat Aprilie 7, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 7, 2010 Daca-i de la "oloi" ii curata dentistul. Daca nu poate fi de la antibiotice. Tetraciclinele (doxyciclina si minociclina)sunt recunoscute pentru patarea definitiva a dintilor. Eu i-am dat baietelului ca mi-a facut Lyme disease. Oricum viziteaza dentistul. Pe la trei ani e chiar obligatoriu.[flo] ---------------------- OspitalitateaGaieiid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kya Publicat Aprilie 7, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 7, 2010 Irlandeza dar pe dintisori accepta sa fie spalata? Eu mai patesc asa cu Sanziana, daca nu ma lasa sa o spal bine pe dinti, se ingalbenesc. Dar sunt depuneri care se duc la primul spalat corect. Mie una mi-e foarte greu sa o spal pe dinti, pentru ca isi inclesteaza maxilarul si buzele si nu ma lasa nici macar sa-i bag periuta in gura. Mami siid="blue"> Sanzianaid="red"> id="Century Gothic"> God didn't bring me this far, to leave me here!id="purple">id="Century Gothic"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irlandeza Postat Aprilie 8, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 8, 2010 Da, Kya ai place f. mult sa fie spalata pe dinti. Doar ca pasta de dinti am introdus-o pe la 2 ani, inainte o periam doar cu apa. De cand e in Ro.(3 sapt.) nu a mai primit ulei de peste. Chiar sunt curioasa daca inca persista culoarea galbuie, am sa sun sa intreb. AB_AC antibiotice a mai primit , dar nu tetraciclina, deci sigur nu e de la ea culoarea galbena. Dar spune-mi, doar dr. poate curata aceste pete? Oare doar prin periaj nu ies?id="teal"> __________________________id="teal"> BAZAR GENERAL - hainute, jucariiid="green"> Sa o ajutam pe IONELA, o fetita de doar 4 ani.....id="purple"> Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israelid="red"> Sa-l ajutam pe BOGDANid="purple"> Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !id="red"> ROBI- o minune de copil, sa-l ajutamid="purple"> Sa ajutam la terapia pentru EMMAid="red"> Sa-l ajutam pe ANDREI - un baietel de 10 aniid="purple"> Licuriciul DAVID are nevoie de noi, sa-l ajutamid="red"> Vacanta in co.Clare - Irlandaid="orange">id="size4"> curcubeu cu ochi albastri - blogid="blue"> Printesa noastra a crescut !!!id="blue">03.IAN.2008id="purple"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AB_AC Publicat Aprilie 8, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 8, 2010 Pai si la copiii de peste trei ani se face un fel de detartraj cu apa si cu periuta care curata mai profund ca a ta. Cel putin aici fac standard[flo] "polish" la sfarsit. ---------------------- OspitalitateaGaieiid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carolinah Publicat Aprilie 8, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 8, 2010 Fetitei mele de 7 ani i s-au ingalbenit dintii definitivi de jos foarte foarte tare. Se spala corect de 3 ori pe zi cu periuta electrica, insa poarta aparat dentar mobil. Merge la stomatolog cam 1 data pe luna la control, nu am intrebat specific de asta ca am uitat, dar nici n-a comentat in vreun fel. Poate fi de la aparat? Trece? Caro Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicoleta Publicat Aprilie 8, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 8, 2010 Daca sunt galbeni dintii datorita depunerilor, se curata. Stefan ii avea si innegriti (dar era tartru colorat de o bacterie nepatogena). Dupa ce i s-a facut un periaj profesional dintii au redevenit albi si s-a dovedit ca smaltul nu era afectat deloc! ----------------------------------------------------------- Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Publicat Aprilie 8, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 8, 2010 Din 6 in 6 luni trebuie oricum mers la stomatolog, si chiar mai des, daca apar probleme. Asa e totul sub control. In cazul vostru, tind sa cred ca s-au colorat de la acel ulei galben. Orice-ar fi, se rezolva! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irlandeza Publicat Aprilie 8, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 8, 2010 Am sunat azi acasa, mama a zis ca nu mai sunt galbeni, probabil era de la ulei galbeneala. Oricum nu prea sunt linistita, o sa mearga la control la dentist si apoi vom vedea verdictul. Multumesc mult pt. raspunsuri.Sanatate tuturor.id="teal"> __________________________id="teal"> BAZAR GENERAL - hainute, jucariiid="green"> Sa o ajutam pe IONELA, o fetita de doar 4 ani.....id="purple"> Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israelid="red"> Sa-l ajutam pe BOGDANid="purple"> Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !id="red"> ROBI- o minune de copil, sa-l ajutamid="purple"> Sa ajutam la terapia pentru EMMAid="red"> Sa-l ajutam pe ANDREI - un baietel de 10 aniid="purple"> Licuriciul DAVID are nevoie de noi, sa-l ajutamid="red"> Vacanta in co.Clare - Irlandaid="orange">id="size4"> curcubeu cu ochi albastri - blogid="blue"> Printesa noastra a crescut !!!id="blue">03.IAN.2008id="purple"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kariguld Publicat Aprilie 8, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 8, 2010 fetita mea aavut carie de biberon, adica dintisorii de lapte erau partial negri. am mers la dentist f des in acea perioada, dar nu ma intrebati daca a reusit doctora vre-odata sa-i faca ceva. dintii definitivi au iesit albi si asa au ramas, iar de igiena se ocupa ea f bine inca de la 4, 5 ani. sotul meu a purtat aparat dentar in copilarie si are dintii nu galbeni, mai crem asa, stralucitori si drepti. si mai stiu si alte persoane care au purtat aparate dentare in trecut si au dintii mai galbui. Bazar general pe DCid="Script MT Bold">id="size4"> ********************* VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITAid="red">id="size3"> M-am nascut pentru succes!id="size3">id="purple"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.