Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

A sunat la scoala 97 la inceputul acestei luni, si cum inscrierile se fac din data de 15 ianuarie pana la 31 martie,D-na secretara foarte amabila mi-a comunicat sa vin cu actele prezentate pe sit-ul scolii www.scoala97.roin perioada mentionata, tot pe sit veti gasi si invatatoarelecare acum predau la clasela a IV a,dar din cele 6,4 vor iesii la pensie....

Asteptam pareri

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

ai idee ce presupune programul after schoo la ei? Se desfasoara la ei in scoala sau in alta parte? Cit costa /zi si pina la ce ora stau? Eu as vrea ca fetita mea sa fie la after school dar sa aiba posibilitatea sa doarma la prinz...adica sa nu stea atitea ore pe scaun!Probabil va trebui sa aleg un after scholl in apropierea scolii, pentru ca mi se pare f. imp. sa se si poata odihni!

www.dropshots.com/laribia

Buna,

Intrucat si eu am pus aceasta intrebare, incerc sa raspund. Costa 7600 lei pe luna, cu optionale (baschet si engleza). Mananca la un restaurant si nu dorm nicaieri pt ca nu au sala speciala.

Scoala stiu ca este f. buna (acolo am 2 nepoti), f. curata (a vazut-o si sotul in vizita de ieri-eu nu am fost). Dar despre sala de after school mi s-a spus ca nu prea e comoda, avand in vedere ca isi vor petrece orele (pana la 18 cred) tot in banci. Cui iesitul afara , mai putin.

Prin urmare, am decis sa-l inscriu la un after privat, unde va avea spatiu pt o recreere adevarata, nu tot in fund sau in picioare.

g

Citat:
citat din mesajul lui Diana1968
Buna,Intrucat si eu am pus aceasta intrebare, incerc sa raspund. Costa 7600 lei pe luna, cu optionale (baschet si engleza). Mananca la un restaurant si nu dorm nicaieri pt ca nu au sala speciala. Scoala stiu ca este f. buna (acolo am 2 nepoti), f. curata (a vazut-o si sotul in vizita de ieri-eu nu am fost). Dar despre sala de after school mi s-a spus ca nu prea e comoda, avand in vedere ca isi vor petrece orele (pana la 18 cred) tot in banci. Cui iesitul afara , mai putin. Prin urmare, am decis sa-l inscriu la un after privat, unde va avea spatiu pt o recreere adevarata, nu tot in fund sau in picioare.g
align="right" id="quote2">Salile de after school nu au cum sa fie prea comode pentru ca sunt salile de clasa unde invata dimineata copiii claselor I.Al meu nu dormea nici la gradinita, asa ca la after school nu a simtit lipsa unei sali de somn. Cat despre iesit afara, erau scosi in curtea scolii sau chiar dusi in parc daca era vreme frumoasa.Anul acesta stiu de la prietena mea care are si ea copilul la after ca toata perioada cat a fost frumos au fost scosi in parcul de langa biserica, insa asta nu i-a multumit pe toti parintii.

Diana la ce after linga scoala 97 l-ai inscris? Cit costa? Eu daca aleg scoala asta va trebui sa vad si de un after bun pe linga ea.

Monica, nici fata mea nu doarme neaparat la gradi, dar mi se pare mult sa stai 10 ore pe un scaun sau in picioare..nu stiu, zic si eu, poate ea s-ar adapta, e posibil...dar 760 mi se pare multisor pentru un after la stat si fara patuturi.

Buna,

LOREN, deocamdata am 2 variante:

1. Gradi&after Big Smile, pe Cuza Voda, deci langa scoala si locuinta, unde suntem acum la gradi. Aici elevii stau in sali care nu sunt amenajate doar pt after (dimineata sunt copiii din gradi). Au mese pt scris si li se acorda pauze in care eu vad ca fiecare se destinde dupa dorinte (fac gimnastica, stau intansi pe jos, stau cum vor ei, danseaza sau ies afara). E atmosfera destinsa. Al meu are si avantajul ca stie deja tot peronalul si se simte bine acolo.

2. Sau after school Webster, pe langa Unirii care am vayut ca au sali speciale cu banci, curte frumoasa si dormitoare speciale pt copiii doar din after. Si multe optionale. Parca as vrea varianta 2.

g

La varianta 2 am sunat. Nu imi pot asigura si transportul de la ei acasa si pentru mine e un aspect important. O sa sun si la varianta 1 maine, pare mai accesibila la bani si vreau sa vad daca o poate aduce si acasa masina lor. Ca distanta ambele erau relativ aproape de noi!

Cred ca iti poate asigura. Asa cum duc copiii de la gradi acasa, ar putea si pe cei de la after. Daca au spatiu in masina si timp pt sofer. In anul acesta gradi si after-ul au fost full , ca nr de copii. In aproape trei ani de existenta au reusit sa aiba colectiv complet, spre deosebire de alte gradi care nu reusesc sa adune decat copii de grupe mici si f. mici.

Sunt tari la capitolul educatie si curatenie.

g

o sa o inscriu si la 97 si la 81 si voi vedea mai spre vara la care voi opta. Voi mai avea un criteriu de urmarit: la 97 ar putea sa fie cu o singura prietena de a ei, fetita unei colege,,,la 81 se pare ca sunt mai multi doritori din grupa ei.

am vazut ieri si pe unde e gradi Big Smile..

O sa optez la inscriere pentru afterul scolii si sper ca pina in vara sa ma hotarasc si cu privire la acest aspect!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...