Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Bobocei de sept-oct 2008 (275)

Recommended Posts

• Răspunsuri 216
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

BOBOCEII
id="red">id="size3">

Avem 52 printeseid="red"> si 53 cavaleriid="blue">id="size2">

BOBOCEI DE IULIEid="navy">

18 iulie [copil]Luciaid="red"> [9cer]ClaudiaH

BOBOCEI DE AUGUSTid="navy">

13 august [copil]Carla Alexandraid="red"> [9cer]Anca8114 august [copil]Florin Razvanid="blue"> [9cer]Claudinna17 august [copil]Mihnea Cristianid="blue"> [9cer]Corinna, acum[gravired]cu[fetita] DPN 4.09.201017 august [copil]Eduard-Gabrielid="blue"> [9cer]_Giulianna_18 august [copil]Andreiid="blue"> [9cer]Andy_galro21 august [copil]Vladid="blue"> [9cer]Freshanana22 august [copil]Mark Theodorid="blue"> [9cer]Xor22 august [copil]Mihailid="blue"> [9cer]Didididi22 august [copil]Alexandruid="blue"> [9cer]Boo24 august [copil]Matei Gabrielid="blue"> [9cer]AlexaM26 august [copil]Andrey Danielid="blue"> [9cer]andrey200827 august [copil]Mariaid="red"> [9cer]Kid200327 august [copil]Maria Elenaid="red"> [9cer]Simodina28 august [copil]Maiaid="red"> [9cer]JulyMorning, acum[gravired]cu Mara, DPN 27.06.201028 august [copil]Anna Sofiaid="red"> [9cer]Joy21, acum [gravired] cu DPN 17.11.201028 august [copil]Ruxandra Mariaid="red"> [9cer]a-rose

BOBOCEI DE SEPTEMBRIEid="navy">

1 septembrie [copil]Lucasid="blue"> [9cer]Bitza20082 septembrie [copil]Sebastianid="blue"> [9cer]Aly_c202 septembrie [copil]Dimitriid="blue"> [9cer]Muuh fratior Alexei(13.07.2006)id="blue">4 septembrie [copil]Irina Alexandraid="red"> [9cer]Clau_geo4 septembrie [copil]Andrei Tudorid="blue"> [9cer]Dyanira5 septembrie [copil]Ellen Lauraid="red"> [9cer]Mmimi5 septembrie [copil]Karina Georgianaid="red"> [9cer]karina_u5 septembrie [copil]Mariaid="red"> [9cer]cocutica surioara Elena(04.06.2006)id="red">6 septembrie [copil]Bianca Nicoleid="red"> [9cer]Laureta surioara Inisa Ana-Maria (10.06.2004)id="red">6 septembrie [copil]Alexandru Gabrielid="blue"> [9cer]Nicoleta157 septembrie [copil]Mina Alexandraid="red"> [9cer]Andreea_and8 septembrie [copil]Miruna Anisiaid="red"> [9cer]MommyMagda8 septembrie [copil]Luca Noahid="blue"> [9cer]EvaF10 septembrie [copil]Andreea_Mariaid="red"> [9cer]_Irina10 septembrie [copil]Harri Alexandruid="blue"> [9cer]Cristineescu11 septembrie [copil]Luca Nicolaeid="blue"> [9cer]Musettepink12 septembrie [copil]Elsa Mariaid="red"> [9cer]Piolica12 septembrie [copil]Maya_Mihaelaid="red"> [9cer]CosmyB13 septembrie [copil]Tudor Gabrielid="blue"> [9cer]Simo_ef14 septembrie [copil]Alexia Mariaid="red"> [9cer]Andy.pfratior Andy (07.04.2002)id="blue">14 septembrie [copil]Alexandraid="red"> [9cer]symonne14 septembrie [copil]Karla-Luizaid="red"> [9cer]joklk15 septembrie [copil]Lucaid="blue"> [9cer]maria2004 surioara Maria(23.12.2004)id="red">15 septembrie [copil]Andreiid="blue"> [9cer]Iriss_0415 septembrie [copil]Ilinca Anastasiaid="red"> [9cer]tigresa15 septembrie [copil]Alexandruid="blue"> [9cer]bilitza200716 septembrie [copil]Mihai Edwinid="blue"> [9cer]Denisa.g16 septembrie [copil]Gruiaid="blue"> [9cer]Nerantula acum [gravired] cu Neghinita DPN 11.10.201016 septembrie [copil]Amalia Stefaniaid="red"> [9cer]Sabinel16 septembrie [copil]Sasha Lucaid="blue"> [9cer]Ratonelu17 septembrie [copil]David Paulid="blue"> [9cer]tzitziri17 septembrie [copil]Davidid="blue"> [9cer]pisik4ever17 septembrie [copil]?id="blue"> [9cer]Beatrice00118 septembrie [copil]Erik Alexandruid="blue"> [9cer]Ramonzca7919 septembrie [copil]Robert Constantinid="blue"> [9cer]CD,acum[gravired]cu Bobinache,DPN 8.07.201019 septembrie [copil][copil]Petru Alexandru si Pavel Cristianid="blue"> [9cer]Nally fratior Sebastian (14.04.2004)id="blue">21 septembrie [copil]Vladut Alexandruid="blue"> [9cer]Ankussa21 septembrie [copil]Vladimir Andreiid="blue"> [9cer]amik21 septembrie [copil]Daria Mariaid="red"> [9cer]Lenyi7921 septembrie [copil]Eric Alexandruid="blue"> [9cer]Mambship22 septembrie [copil]Eva Paraskevaid="red"> [9cer]Monyca.C22 septembrie [copil]Alissaid="red"> [9cer]vdrag23 septembrie [copil]Maia Sofiaid="red"> [9cer]andreea_ada23 septembrie [copil]Vlad Constantinid="blue"> [9cer]Codruta2724 septembrie [copil]Davidid="blue"> [9cer]Nushulica, acum[gravired]DPN 5.10.201024 septembrie [copil]Ioanaid="red"> [9cer]Julax fratior Alex(24.08.2006)id="blue">24 septembrie [copil]Daria Anastasiaid="red"> [9cer]Nocom fratior Matei(11.07.2004)id="blue">24 septembrie [copil]Ruxandra Elenaid="red"> [9cer]ralubv24 septembrie [copil]Anna Mayahid="red"> [9cer]Brigitte24 septembrie [copil]Eliza Mariaid="red"> [9cer]lavida25 septembrie [copil]Anaid="red"> [9cer]Teomaria fratior Teodor(11.08.1999)id="blue"> surioara Maria(01.03.2001)id="red">25 septembrie [copil]Eva Gabrielaid="red"> [9cer]rain_lover26 septembrie [copil]Eva Mariaid="red"> [9cer]andreutac26 septembrie [copil]Alessandraid="red"> [9cer]danucu26 septembrie [copil][copil]Eduard Mihai si Robert Gabrielid="blue"> [9cer]luminita200827 septembrie [copil]David Gabrielid="blue"> [9cer]babytza surioara Valentina (11.02.1999)id="red">
Distribuie pe alte site-uri

Golf!! elegant si banos, ce mai vrei??

Nerantula ma bucur ca ati scapat de plimbarile nocturne!

si noi am dormit bine, M nu si-a baut laptele la culcare asa ca i l-am dat pe la 11 si ca urmare s-a mai trezit tocmai la 6!

Xor cred ca te simti tare nasol...dar daca ai incercat tot ce se putea nu cred ca ai de ce sa te invinovatesti. aplica in continuare una din metode poate la un moment dat va functiona.

Maria ma trage de par...alti copii nu o tenteaza dar pe mine cum prinde la inaltimea potrivita, cum ma apuca de ciuf. adica de vreo 5 ori pe zi, cel putin. si trage atat de rau incat ajungem amandoua tavalite pe jos...am incercat si eu cu vorba buna, am tras-o de par, dar nimic...azi cred ca incerc sa o prind inainte de atac si o sa-i spun sa-i arate lui mami cum o iubesste, si atunci (sper eu!) ma va lua in brate si uita sa ma ia si de par. ca la fraza asta am observat ca in ultimele zile reactioneaza mai tot timpul.

mami de Maria si [gravired] 10+

vad ca nu va inghesuiti la scris....

Ce mai mananca pruncii vostri de dimineata? Ca eu tot cu castronasul cu branza, fructe si cereale prestez, mai putin cand suntem in deplasare si mancam iaurt cu cereale, sau ce-o fi pe masa...

Gaia, muma pentru voi:

Bebeloi [bonjovi] si Bebedoi [copil], poveste despre inceputuri

mda... delicat tare acest subiect cu copiii muscaciosi sau batausi.

La noi Teo musca pe Radu, destul de des (macar o data pe zi) si destul de rau (are radu vanatai mici pe spate, in forma de dinti... gramada).

Intai ma enervam ingrozitor si il certam pe Teo. Tipam la el si il amenintam ca nu-l mai las sa se joace cu Radu, il izolez. Nu mi s-a parut a avea efect, din contra, am avut si mai mult de o muscatura pe zi.

Apoi am inceput sa-l iau pe Teo cu mine, sa vorbim, sa-i explic ca nu e bine, nu-i frumos, il doare pe Radu, ma supara pe mine... ii placea asa de mult ca l-ar fi batut pe ala micu, muscat si ce mai vreti voi, numai ca sa-l mai iau odata cu mine si sa vorbesc frumos cu el juma de ora.

Ultima gaselnita, cu ajutorul unei carti... a fost sa nu-l mai bag deloc in seama pe bataus. Il luam pe batut si-l alinam, si-l pupam, si -i acordam disproportionat atentie si timp si dragaleli.

Cred ca dupa cateva exercitii s-a prins ca daca ala micu plange, mami si tati nu mai fac nimic decat sa-l bibileasca pe el, asa ca nu e bine sa planga prea mult ala micu.

A inceput si sa verbalizeze Teo, striga ca vreau sa te bat, vreau sa te imping, si apuc sa itervin pana trece la fapte.

Dar... atentie, vorbim aici de Teo, care are 3 ani, nu de Radu.

Daca baietelul de la cresa e de varsta Elsei, nu vad cum pot ajunge parintii la el.

Doar sa afiseze ceva rusine fata de restul parintilor, nu vad cum va ajuta. Eu una nu stiu ce sa-i fac lui RAdu cand il bate pe Teo... aplic aceeasi metoda, il alin pe Teo si pe Radu il ignor, stiu ca-l doare rau la corason chestia asta mai ales pe Radu... dar nu prea vad rezultatele.

Daca Teo ii va lua ce are in mana, invariabil va reactiona la fel... in fine.

Nu am o solutie, subiectul e super interesant, si merita dezbatut...

Gaia, muma pentru voi:

In alta ordine de idei, am carnet nou, si a durat fix 3 ore ca sa-l obtin.

Daca mai are cineva pe lista activitatea aceasta, cateva idei:

- da, se face in Pipera

- nu, nu se poate achita taxa de 68 de lei si la BRD cum scrie in instructiunile de pe situl politiei.... Doar la CEC!

- mi-a primit fisa completata cu pixul (deci nu dactilografiata).

- am venit cu fisa printata de acasa, acolo nu au intotdeauna, pe site la ei au tot felul de formulare.

- merge repede si elegant, iti iei bon de ordine, astepti sa-ti apara numarul pe perete, intri, poza, semnatura, pa-pa

- sediul e urias, si are parcare generoasa [:D]. Eu n-am fost cu masina, si pe jos se ajunge foarte usor de la metrou aurel vlaicu si/sau 112/135

Gaia, muma pentru voi:

gaselnita ta din carte e foarte tare! o bag la cap si daca va fi cazul o s-o scot cand vine si bb2...ca acuma nu pot sa pup telefonul si sa dragalesc telefonul pe care-l tranteste...

dar, si eu cred ca la varsta asta inca e foarte greu sa ajungi la ei...sau daca poti azi, nu-i sigur ca merge si maine...cel putin asa am vazut eu cu Maria. chiar daca aplic acum ceva care pare sa functioneze, de ex. ca se supara tati pe ea, maine o doare fix in fund ca tati se supara...

cel mai eficient mod ramane in acest moment sa reusesc sa ii distrag atentia inainte de nefericitul eventiment.

mami de Maria si [gravired] 10+

Despre ce mai mancam:

Dimineatza: cereale de adult cu lapte, de alea sa bage ea mana in ele sa si le-ndese ea in gura cum are chef si sa faca toata bucataria varza, deja nu ma mai intereseaza ca se face moloz pe jos dupa apx orice masa, ii place sa haleasca ea singurica, nu ii face placere sa-i indes eu.Alte chestii de dimi: paine cu unt cu gem, miere, branza sau fructe care de obicei e banana.

Dupa amiaza: in general ciorba deasa gen ghiveci ;) si tot asa sa bage ea in gura singura.Cam asta mananca dupa amiaza nu mai poate alt fel.

Pe la 17.00 : iaurt cu fructe, sau fructe sau niste chestii de alea cumparate pt. bebelusi gen creme de biscuiti, fructe etc.

Seara: iaurt cu cereale sau paine cu branzica sau cateodata ce mancam noi adultii dar foarte foarte rar.

Noi suntem copilul acela care nu prea papa cine stie ce!Tzatzica sa traiasca cat mai e![:D]

[gravired] in 10s si mamica de Karinutza(14.10.2008)

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...