roxanaz Postat Noiembrie 25, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2011 Daca sunteti precum majoritatea viitorilor parinti, prima data cand veti auzi bataile inimii bebelusului va fi un moment mai mult decat emotionant. Chiar daca ati vazut deja embrionul la ecograf, exista ceva special la aceasta mica bataie de inima care va face sa va dati seama ca intr-adevar veti avea un suflet nou in viata dumneavoastra in curand. [url="http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1849"]Desprecopii.com va ofera informatii despre momentul in care ar trebui sa va asteptati sa auziti inima bebelusului batand si cum sunt acele sunete pe care le veti auzi... [/url] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bia_Mi Publicat Noiembrie 25, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 25, 2011 Silvia iti doresc sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramonapep Publicat Noiembrie 25, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 25, 2011 Silvia ti se apropie termenul, ai grija si fi pe faza...Succes! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramonapep Publicat Noiembrie 25, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 25, 2011 Bia nu mai stii nimic de iulia? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvia92 Postat Noiembrie 25, 2011 Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2011 Multumesc mult!sincer habar nu am la ce sa ma astept Clopotaru Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvia92 Postat Noiembrie 25, 2011 Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2011 Si imi doresc din tot sufletu sa vorbim si sa ne impartasim fiecare dintre noi toate momentele din aceasta perioada:SARCINA!va doresc la toate mamicile de aici Nastere usoara,Putere si Sanatate pentru a va creste si ingriji pruncii asa cum va doriti si va multumesc din suflet pentru sfaturi si urari de bine!sunteti minunate si foarte foarte prietenoase....Va MULTUMESC![flo] Clopotaru Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramonapep Publicat Noiembrie 25, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 25, 2011 Nu te stresa, vine totul natural, doar sa fi tare! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvia92 Postat Noiembrie 25, 2011 Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2011 Iti multumesc foarte mult pt incurajare![flo] Clopotaru Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bia_Mi Publicat Noiembrie 25, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 25, 2011 Nu mi-a raspuns la sms, si sincer ma cam ingrijoreaza. Nu prea imi vine sa o sun pt k mi-e teama ca o deranjez. Sper din toata inima sa fie bine. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bia_Mi Publicat Noiembrie 25, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 25, 2011 Silvia imi dai si mie niste emotii ... dar tu sa fii puternica. O sa nasti normal,nu? Multa bafta, o sa ne gandim la tine si iti tinem pumnii! Sa ne dai de veste repede k sunteti bine amandoua. [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts