Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Eheheee! 32... suntem unele mai "coapte"... mergem inainte, ce sa facem!! Aduna-te, ia o pauza, odihneste-te si nu te mai stresa ca nu ajuta la nimic![flo] http://lt1f.lilypie.comGUYIp3.png [url="http://s220.photobucket.com/albums/dd96/gabriela1976/?mediafilter=all"]Pozici din tinereti [:D][/url]
Distribuie pe alte site-uri

Nu ma pot plange, eu nu am incercat atata timp, fiindca Dumnezeu mi-a dat sarcinile dupa 2-3 luni de incercari, una am dus-o la bun sfarsit, una am pierdut-o. Varsta mea e aceeasi ca a ta. Acum o iau de la capat dar nu mi se pare ca varsta e un impediment. Cred ca nici la tine, ci faptul ca ai incercat atata timp. Incearca sa stergi anii aia de incercari, priveste lucrurile ca si cand acum ar incepe o noua perioada. Ce-a fost a fost. Daca abia acum te-ai fi casatorit, sa zicem, sau ti-ai fi cunoscut dragostea vietii tale, ce era de facut? Renuntai la ideea unui copil doar din cauza varstei? Nu cred... Ce zici, e o alta perspectiva, nu? Uneori suntem atat de incrancenate, ne agatam prea tare de o idee, incat nu mai vedem nimic in jurul nostru. Eu asa am fost, recunosc, si nu a iesit bine. Poate nu sunt cea mai in masura sa iti dau sfaturi, dar nu ma pot abtine [:D] Glumesc! Dar 32 de ani e o varsta frumoasa pentru a avea un copil, chiar si 35, 38, 40... depinde de tine, de sanatatea ta sufleteasca si fizica, normal. Sper ca nu am aberat prea mult[:I] Am incercat sa te incurajez[pup]

Draga noastra seven doar 4 luni ma mai despart de varsta de 37 de ani. Si eu is ca tine si ca multe alte femei... adica fara copii. Prin multe valuri de disperare am trecut asemeni tie, insa stii la ce concluzie am ajuns. Fie ca sufar pentru cee' ce n-am, fie ca ma bucur de cele pe care le am sau le-am obtinut foarte usor... viata oricum trece. Si voi ajunge poate la 70 de ani si-atuncea-mi va parea ca 37 is putini si cu siguranta voi regreta ca anii mei frumosi i-am innecat in lacrimi. Imi permit sa te intreb.. Ai un sot? Dar parinti? dar frati? dar prieteni? Ai o casa, un loc de munca, tinerete, frumusete...? Oare nu-s si astea daruri de la Dumnezau care multora le lipsesc? Bucura-te de ele! Intr-o buna zi s-ar putea sa-ti fie luate si acestea daca nu le pretuiesti la timp. Cele ce-ti zic am aplicat in viata me' si acuma-s linistita si impacata cu mine, ma jur. Iara de-mi va fi spre folos sa am copii vreodata va fi un dar in plus fata de cele pe care le am. Si de nu-mi sta scris sa nasc pruncii mei atunci lacrimile curg in zadar pe fata si nici nu-mi vor aduce tamaduire. Carpe diem - traieste clipa, ca nu se mai intoarce. Timpul nu ne mai da a doua sansa. Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Draga seven, cred ca putin sunt cele care scriu la aceasta sectiune si nu au trecut prin sentimente asemanatoare cel putin o data. Unele s-au ridicat mai usor si au mers mai departe, altele au luat o pauza, poate unele au abandonat si atunci s-a intamplat minunea. Fiecare are o istorie proprie si o rezolvare proprie. Sfaturi e usor sa dai dar stim cu totii ca ce merge la o persoana, nu merge la alta. Faptul ca ai scris aici e clar o cerere de ajutor si cred ca toate am vrea sa te ajutam cat de mult si de bine putem dar poate ar fi mai eficient sa discuti si cu un psiholog. Nu-ti va da solutii dar te va ajuta sa te descarci de toata aceasta frustrare si sa iti recapeti forta. Numai tu poti sa faci asta dar un pic de ajutor nu strica niciodata. [:D]. Iti doresc sa-ti recapeti speranta cat mai repede si, cum spunea deeva, incearca sa vezi si lucrurile care ti-au reusit in viata, nu doar ca nu ai reusit sa faci un copil. Si poate nici macar nu e un esec, poate e doar o amanare. [flo] Iepumic [iepu] [url="http://good-times.webshots.com/album/561858199FIToTi"]Noi pozici cu Iepi-Mici[/url] [url="http://www.blogger.com/profile/15682496647701150608"]CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR[/url] All's Well That Ends Well.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...