Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (71)

Recommended Posts

A FOST ODATA CA NICIODATA, ASA INCEPE ORICE POVESTE SI ASA VA INCEPE SI POVESTEA NOASTRA... A[pool] DELFINASILOR DE IULIE-AUGUST 2010 [pool] id="Trebuchet MS">id="red">
id="size3">http://[/url]
Dragi viitoare mamici,Fie ca protectia Domnului sa fie peste noi, peste pruncusorii din burticile noastre si peste familiile nostre, sa-i binecuvanteze cu sanatate, dezvoltare deplina si sa-i putem duce pana la termen
id="left">id="Georgia">id="size2">_________________________________________________________________________________id="green">
[ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei[ruga]id="Book Antiqua">id="size4">id="Georgia">Doamne, cel care ai zis oamenilor: " Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.Parinte Ceresc, care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu parasi robii Tai si ocroteste prin Harul Tau pruncii nostri si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Doamne fii cu noi si da-ne izbanda dupa Sfanta Voia Ta. Aminid="Georgia">.id="size2">id="teal">_________________________________________________________________________________id="green">
Asa a inceput frumoasa noastra odiseeid="brown">1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61,62,63,64,65,66,67,68,69,70_________________________________________________________________________________id="green">
[bis]Si o noua poveste incepe astfel
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 201
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Mihaela am citit pe la legislatie ca la prenatal ar fi mai mare undeva la 7200 pentru cele 6 luni pentru care se calculeaza concediul...intra pe acolo si o sa gasesti.

***************************************************id="green">

Elena, [gravi] 27+ cu [baietel] Stefanid="green"> ( pentru al doilea... negociem [:)])

Si mamica de Luisa id="red">( 23.07.2005)id="red">[zana]& Beatriceid="red"> ( 02.06.2003)id="red"> [zana] id="Script MT Bold">id="size3">

nu stiu exact ce au avut astia de la cmu, cred ca exces de zel, nu aveam cine stie ce analize (caut retea si le scriu mai tarziu) dar asta cu toleranta la glucoza se platea, la fel nu stiu ce APTT....mai multe[alcool] chiar m-am enervat ca mi-e greu dimineata, ma simt rau, nu am cu cine lasa copilul, daca nu bag ceva in gura stau sa vomit si dupa ca am asteptat vreo 40 de min la coada m-au trimis acasa[q] azi ma duc la dr sa imi scrie naiba tot ce trebuie

la CF2 e posibil sa nasc eu tot la inceput de iulie, nu m-am decis, de fapt nici dr (Badescu) nu stiu daca va fi disponibil, sunt in mare dilema cu nasterea

CIC se calculeaza ca o medie a veniturilor nete din ultimele 12 luni, asa a fost acum 2 ani

iar limita cu 4000 ron cred ca este numai pt CIC

[gravi] cu bobinache 21s+

Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

[foto]

Multumesc, CD, belu![flo]

Asa am gasit si eu.. am atasat un document Drepturile_gravidelor pe google docs.

CD ma bucur ca ati trecut peste aceasta incercare. Sa stapaniti sanatosi casuta si sa aveti numai momente placute![pup]

Mihaela, [gravi] 23+ id="Script MT Bold">id="size2"> cu [fetita]

Gata, am citit tot!

Desi nu am ramas cu cine stie ce in minte[alcool]

CD, ma bucur ca ati trecut peste problema cu divortul. Felicitari pentru casuta![pup]

Na, ca am uitat tot ce voiam sa zic, alta data imi deschis pagina separata si scriu in acelasi timp, ca altfel se pare ca nu mai merge.

aaa despre botez...noi vrem sa il facem cat mai mic, undeva in august sau septembrie, doar cu familia si cei mai apropiati prieteni, oricum bebe nu intelge nimic daca facem petrecere mare.

Eu am inceput sa ma stresez cu lucrarea de dizertatie, nu am cum sa o fac pana in iunie, pentru ca nu pot sa stau sa scriu la ea. Off si nici nu as vrea sa o aman pentru toamna...ma gandesc ca poate oi gasi sa o cumpar...stiu ca nu e corect, dar alta solutie nu am..

Asteptam vestile de la Ochidut si Tina acum.

Pupici, mi-ati lipsit zilele astea[pup]

Alina, [gravi] 26+ cu [fetita] Aida Alexandra

Fetita meaid="green">id="Script MT Bold">id="size3">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...