Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

la 6 luni,alaptat, doarme maxim 3 ore, il intarc?

Recommended Posts

Azi noapte am cronometrat. Adormit copil la 10, trezit de 4 ori pana la ora 1, apoi la 3, 6 si 8 dimineata trezire finala.Bine, a fost o noapte mai grea, are rosu in gat si cred ca dintii dar in general se trezeste foarte des, eu dorm mai mult in cot incercand sa il alaptez.Din cand in cand ziua bea formula, azi noapte i-am dat biberon a luat odata maxim 50 ml,nici ceai nu a vrut la treziri, nici suzi, doar tzitzi pe post de suzeta.

Sa il intarc?Am ajuns in punctul in care nu mai pot suporta alaptatul de noapte, cu toata epuizarea aferenta, mai am un baietel pe care nu vreau sa il neglijez, ziua nu am cand sa dorm.Heeeelp,ce sa fac?

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)

Iubirea este ceea ce ramane dupa ce nu mai esti indragostit.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 114
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Angelli, a mea face 2 ani in iunie si cam tot de atatea ori se trezeste ... inca o alaptez. Eu m-am obisnuit cu ritmul asta, ma trezesc singura deja [:D].

Mie imi pare cam micut pt intarcare, dar daca lucrul asta strica tot ritmul familiei si va e la toti greu, atunci fa asa cum iti dicteaza inima.

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/id="size1"> ***** MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIAid="red">

Nasterea ariciului Vladimirid="green"> *****[foto]id="blue"> id="size1">***** Anna, o nastere cu vitezaid="green">id="size1">

Nuuuu!!! Nu il intarca! Mai rau faci (pt el si nici tie nu cred ca o sa iti fie mai bine). Cauza trezirilor dese NU este alaptatul sau calitate alaptelui tau. Inteleg ca esti obosita si tracasata si satula. Dar, faptul ca alaptezi te asigura ca se hidrateaza bine (lucru f, important mai ales daca apar probleme de sanatate, cum e acum rosul in gat), ii alina durerea de dinti si se hraneste cand altceva nu ii trebuie. Daca il treci pe biberon si lapte praf,sunt sanse maxime sa se trezeasca la fel de des si in loc sa-l pui la san, sa te duci sa faci biberoane (ceea ce e mult mai obositor, crede-ma ca le-am experimentat pe amandoua, simultan). Mie nu mi se pare ca se trezeste foarte des (mai ales in circumstantele descrise de tine). Ai mei se trezeau si din ora in ora in unele nopti.

Incearca sa iti faci tie misiunea mai usoara. Unde doarme acum baietelul? Ia-l langa tine, asa nu trebuie sa te mai ridici din pat, si doar il 'mufezi' la cerere. Pt mine compromisul asta a fost salvator. Si ei adormeau mai repede si se linisteau mai usor cand ma simteau langa ei, si eu reuseam sa prind bucati mai lungi de somn.

Stiu ca e greu, stiu ca e obositor, dar gandeste-te la binele lui in primul rand. Si sa il intarci, nu e o solutie buna pt el.

Bazar umanitar DC id="red">

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for meid="size1">id="blue">

Sunt de acord cu laura25 ca e prea devreme sa-l intarci pe bebica, dar in acelasi timp te inteleg perfect prin ce treci. Gandeste-te ca e doar o perioada mai dificila din viata ta, dar care va da rezultate surprinzatoare. Laptele de mama, cred ca stii si tu, e cel mai bun pt bebe. O mama face multe sacrificii pentru binele copilului, si cred ca tu faci la fel. Poate iti va fi mai usor dupa ce ii trece rosu din gat...acum e chiar agitat saracutzul. Succes, si nu renunta!

Luciana, mama de Erika (15.04.2008) si de Emma (27.03.2010)

Nu-l intarca! Sa nu ai surpriza sa se trezeasca la fel de des si dupa intarcare si in plus sa nu mai ai cum sa-l alini! Sunt si astfel de copii. Baietelul meu mijlociu, intarcat dupa un an,cand am ramas gravida, s-a trezit foarte des si in anul care a urmat! Si era foarte dificil, ii lipsea suptul de confort. Acum pe al 3-lea, care are 8 luni il iau in pat cu mine si suge cat si cum vrea. Sincer, nu reusesc sa-mi dau seama de cate ori se trezeste noaptea. Sau mai bine zis am renunat sa ma mai gandesc. Des, oricum. N-ash rezista decat sa-l culc cu mine. In zilele bune doarme legat de la 10 la 1 noaptea, apoi incepe cu suptul cred ca din ora-n ora. LA maxim 7 e treaz de tot.

Incearca sa-l alaptezi culcata de tot si sa atipesti in timp ce el suge.

Ana Teodora (22.12.2005), Razvan Dimitrie (26.10.2007) si Petru Octavian (11.08.2009)

poze1

poze2

Nu ati inceput cu diversificarea ca sa ii dai o masa mai "consistenta" seara ? Cereale cu lapte sau asa ceva ? ma gandesc ca daca mananca mai consistent nu se mai trezeste sa ceara laptic.

Cred ca este foarte obositor pentru tine... noi am avut noroc cu somnul de noapte, de pe la vreo 2 luni dormea 7-8 ore neintors, in schimb ziua era teroare [:D]

Ingrid si Cristi 7 ani

ingridnen, eu nu cred ca o masa mai consistenta seara ajuta foarte mult. Pentru ca nu foamea este cea care il trezeste asa des, ci durerile de dinti, de gat, de .... sau setea, nevoia de alint, de mama. De asta eu nu cred ca intarcatul o sa ajute semnificativ la oprirea trezirilor.

Bazar umanitar DC id="red">

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for meid="size1">id="blue">

Fetele au dreptate, intarcatul nu va rezolva solutia. Eu am avut foarte putin lapte si fiica mea a trecut pe formula de la 2 luni insa se trezea noaptea din ora in ora cateodata. Eram zombi, stiu cat e de greu, mai ales ca mai ai un copilas. Erica are acum aproape 3 ani si abia de vreo 2 luni a inceput sa doarma toata noaptea.

Nu ne-ai spus daca doarme cu tine sau singur in patut ??? eu de exemplu in disperarea trezirilor noaptea am preferat sa renunt la sot [:D],i-am facut patul in alta parte si l-am luat pe bebe cu mine in pat ..noaptea era de ajuns sa-mi ridic bluza ca se mufa singur la tzatzi,n-am stat sa numar de cate ori o facea pe noapte,dar sigur era mai odihnitor ptr. mine ...si uite asa ne trezeam amandoi pe la 10.00 ... in jur de 2 ani l-am intarcat pentru a merge la job,fata mea nu a vrut la tzatza ,ei i-am dat combinat bibe si piept vreo 2 luni ...sa stii ca-i mai incomod cu biberoanele...spalat,incalzit[bang]

....................................................................................

De vanzare[shopi]

Ooooo cate nedormite sunt ca mine[flo][flo][flo]

Bebe doarme cu mine, i-am dat si cereale cu lingurita, fara efect.

De trezit pt formula nu e greu,le am pe toate la capatul patului, intind mana si gata.

Sigur este supt pt alinare.Nu stiu cat mai rezist.

Ma gandeam deseara sa il pun intr-un sac de dormit, e ca o plapuma asa in jurul lui, poate se simte imbratisat si il pacalesc, va spun miine[flo]

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)

Iubirea este ceea ce ramane dupa ce nu mai esti indragostit.

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...