Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce facem cand raceste ala mic?

Recommended Posts

Bun dragele mele. Lorelai sunt, insarcinata in 5 luni si abia astept sa nasc. Intre timp, copilasul nasilor mei a racit rau. A baut rece si iata ca acum are nasul infundat. Are doar 1 an si parintii lui nu prea stiu exact ce sa faca. Asa ca va cer eu sfatul ... (exceptand mersul la medic) Recunosc ca am auzit ca exista niste plasturi draguti verzi care se pun pe hainute ... ceva cu uleiuri esentiale ... dar nu stiu firma :(
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui J.D.
m/ai dat pe spate cu exprimarea ta! sa se duca cu el la pediatru! si pediatrul recomanda ce crede de cuviinta. antitermice daca are febra, picaturi de pus nas, ulei de eucalipt, sirop de tuse, etc. Finn Constantine 15.10.2009 si [gravi] 18+ [baietel] Euan Tudor
eucaliptul e prea puternic pt copii, e recomandata menta sau rozmarin are nasul infundat pt ca e sezonul virozelor....nu bei apa rece si se infunda nasul, hai ca nu tre sa fii medic ca sa stii asta. cand copii racesc, si racesc des pana pe la 3 ani, in prima faza se merge la pediatru dupa care se face tratament. daca are nas infundat...aromatherapy cu esenta de menta sau rozmarin, curatat nasucul cu ser fiziologic sau apa de mare si batista bebelusului. noaptea se poate aplica pe piept si spate pulmex baby. daca face si febra...antitermice, daca febra e maricica impachetari si mers urgent la medic, daca si tuseste...siropel de tuse, de preferat homeopat sau plante. asta de e de natura virala, de e natura bacteriana, intervin antibioticele....dar doar recomandate de medicl pediatru dupa un counsult. mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de [buburuza] nazdravana Darius Mihail

bine ai venit pe [dc] nasii tai ar face cel mai bine sa se duca cu copilasul la pediatru. nu se raceste de la baut rece. mai ales nu se infunda nasul de la baut rece. copilul e prea mic pentru a il trata dupa sfaturile unor necunoscuti pe forum, care nu il vad si nu ii stiu simptomatologia. sanatate multa, iar tie nastere usoara. Roxana

Va multumesc pentru raspunsuri :) Am inteles ca vor merge astazi cu el la pediatru dar eu militez foarte mult pentru recomandarile mamicilor care au trecut deja prin asta si de aceea m-am gandit sa va intreb. La uleiuri cu eucalipt ne gandeam si noi :) Asteptam acum sa vedem ce zice doamna pediatru. Sa vedem ce ne recomanda mai exact. Pana nasc eu invat cu Narcis Robert sa cresc un copilas si sa trec peste toate problemele :) @emanouela multumesc mult pentru idei:) @roxanaz bine v-am gasit si ai dreptate ca nu putem trata copilasii cu sfaturi de pe forum dar nu strica niste recomandari :) @J.D. scuze pentru exprimare :)

Sfatul meu este sa mearga cu el la pediatru. Si cum ti s-a mai spus nu poate sa i se infunde nasul de la baut apa rece.Daca nu face temperatura sau alte complicatii nu este nimic asa care sa te faca sa intri in panica.
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el. Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Citat:
citat din mesajul lui lorelai080
@iuliana_2007 da, eu stiu de baut apa rece dar sigur a prins si un curent ceva de a racit :) ca orice copilas mic.
alta notiune pur romaneasca...aia de 'curent'. nu draga, racelile sunt virale sau bacteriene, 'curentale' nu exista. deci cel mai probabil, pt ca e sezonul cand virusii umbla dezlegati prin aer, a luat un virus si de aceea a racit mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de [buburuza] nazdravana Darius Mihail

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...