graviduta39 Postat Noiembrie 25, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 25, 2011 [bang]Buna,fara sa imi dau seama ca imi intarzie ciclu am facut o mamografie ...sunt insarcinata acum in 7 saptamani ,am fost la ginecolog si nu ma lamurit daca este afectat fatul sau nu,stie cineva sau poate va-ti lovit sau auzit de asa ceva.Sunt ffff ingrijorata ptr ca la mamografie ma intrebat daca sunt insarcinata dupa ce am facut-o ...atunci am realizat ca poate sunt insarcinata.[q] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Publicat Noiembrie 28, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 28, 2011 cand ai avut UM si cand a fost facuta mamografia? Roxana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavi02 Publicat Noiembrie 28, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 28, 2011 Ti-a fost pus sort de plumb cand ti s-a facut mamografia? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
graviduta39 Postat Decembrie 2, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 2, 2011 aveam 4 saptamani Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
graviduta39 Postat Decembrie 2, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 2, 2011 nu mi-a pus nici un sort ,dar azi am mers la D Dr Avram si mia spus ca nu este nici o problema ,imi povestea ca o alta mamica a facut radiografie si nu au fost probleme .Va multumesc ptr intrebari nu ma deranjeaza daca mai stam de vorba.[flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.