Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bravo Sabina, Artu! Flori liliac mai-iun-2010 (66)

Recommended Posts

Cine-l vede pe copil cum creste?

Nimeni! Numai cei ce vin din alta parte spun:

"Vai, ce-a mai crescut!"

Dar, nici mama, nici tata nu l-au vazut cum creste.

El a devenit in timp. Si in fiecare clipa a fost ceea ce urma sa fie.

id="Script MT Bold">id="size4">id="purple">

de Antoine de Saint-Exuperyid="purple">
id="right">id="Script MT Bold">id="size2">

Capitole:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65

[majoreta][majoreta][majoreta]FELICITARI IOANA[majoreta][majoreta][majoreta]id="size4">id="red">

[majoreta][majoreta][majoreta] FELICITARI SABINA[majoreta][majoreta][majoreta]id="size4">id="red">

[majoreta][majoreta][majoreta] FELICITARI CARLA[majoreta][majoreta][majoreta]id="size4">id="red">

[flo]Au imbobocit florile de liliac !!![flo]id="purple">id="size5">

[bebic]Sabinaid="red"> de Arturicii

[bebic]Ekaterinaid="red"> si [bebic]Iustinaid="red"> de Ioana5255

[bebic]Natalia Emiliaid="red"> si [bebic]Sofia Mariaid="red"> de Jocurban

D-zeu sa va dea sanatate, noroc si multa fericire !

[flo]Flori de liliac imbobocite in ma
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 201
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Scuze de intarziere dar nu am mai putut intra de sarbatori.

FELICITARI IOANA SI SABINA! Cate o [flo] pentru bebelinele voastre. Sa fiti fericite alaturi de mazarichile voastre, sa creasca mari si grasunele.

Ioana fetita ta e o scumpa si nu pare un bebelus prematur iar povestea ta oau... nu stiu cate am fi avut curajul tau.

Sabina de abia astept pozele cu fetitele tale. Iti doresc sa iti treaca repede urticaria si sa te intorci repede acasa.

Noi suntem fericiti ca am schimbat prefixul si deja ma gandesc ca ar trebui sa ma apuc de ultimele pregatiri, de spalat hainute bebe de amenajat camera si de facut bagaj pentru spital, dar parca mi-e frica ca atunci cand termin tot ce am de facut o sa nasc.

Vroiam sa va intreb injectiile de maturare a plamanilor se fac tuturor bebeilor inainte de nastere sau doar in cazul nasterilor premature si cu cat timp trebuie facute inainte?

[gravi]30+

Buna seara burtici ! Am o bebelina hiperactiva ... ma gandesc oare cand doarme ??? Poate noaptea mai recupereaza, ziua face gimnastica aproape toata ziua [:)].

Aleesico id="purple">: insanatosire grabnica , criza de rinichi am avut si eu prin liceu, sunt groaznice

Artu si Sabinaid="purple"> : asa ma bucur de fiecare mesaj postat de voi de nu va puteti imagina [:)]

Pis-pisid="purple"> : vei deveni experta in respiratii in 2 luni [:)]; cursul este obligatoriu sau optional ?

Roxiid="purple"> : felicitari pentru bebelina cea grasunica ... nici tu nu mai ai mult , la concurenta cu Laurita [:)]

Claudia79id="purple"> : felicitari pentru sarcina si bine ai venit printre noi [flo]

Fetitele sunt mai harnice , asa se spune ! De saptamana viitoare ma apuc si eu de bagajul de spital ca nu se stie niciodata [:)]

R_ocsy [gravired] 33 + [fetita] Ana Sofiaid="purple">

AMR 6 saptamani !id="purple">

Nati : Rocsy, mama! Cred ca atatea ceremonii cate ai tu in cateva saptamani nu am avut in 20 ani cred.

Stii care e faza cea mai tare ? Atunci cand am dat invitatiile am spus ca nu o sa avem foarte multe obligatii ... nu am luat in calcul ca toti se vor hotara in acelasi an ( anul trecut am avut 16 nunti , partea buna a fost ca au fost in perioada mai-septembrie, deci nu 5 dintr-o lovitura [:D] ; acum mai lipsesc 2 si am fi asemenea "croitorasului cel viteaz" daca stiti povestea ).

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

Noi suntem fericiti ca am schimbat prefixul si deja ma gandesc ca ar trebui sa ma apuc de ultimele pregatiri, de spalat hainute bebe de amenajat camera si de facut bagaj pentru spital, dar parca mi-e frica ca atunci cand termin tot ce am de facut o sa nasc.

Vroiam sa va intreb injectiile de maturare a plamanilor se fac tuturor bebeilor inainte de nastere sau doar in cazul nasterilor premature si cu cat timp trebuie facute inainte?

[gravi]30+
align="right" id="quote2">

Felicitari pentru schimbarea prefixului [flo].
Injectii de maturare a plamanilor se fac doar in cazul in care se asteapta o nastere prematura sau la sarcini gemelare pentru ca putine ajung la termen .

Claudia - bine ai venit printre noi si nastere usoara, indiferent daca naturala sau cezarina!

Flory - eu cred ca injectiile se fac numai in cazul in care exista posibilitatea unei nasteri premature, daca nu, nu se intervine.

R_ocsy - cursul e de cate o ora, de 2 ori pe saptamana, lunea si joia [:)]. In afara de pregatirea pt nastere o sa mai includa ore de puericultura si alaptare. Din fericire nu e obligatoriu, dar fac prezenta [:D], si cica nu poti lipsi mai mult de 4 ori la rand, cred ca te inlocuiesc cu alta graviduta, cu atat mai mult cu cat e gratis. Ieri am invatat sa respir si sa ma relaxez [:D].

[gravi] Ana 30+ cu [fetita]

As servi un cremes ... bine ca nu il am, l-as da gata intr-o clipita si abia apoi m-as gandi la ora tarzie la care l-am devorat si cum contribuie el la kg in plus [:D] ... dar maine este o alta zi [}:)]

Revin si eu dupa treburile casnice.

De cateva zile observ ca bebelina misca mai lenes, loveste mai rar, mai des doar se intinde. Parca nu e motiv de ingrijorare, nu? Are mai putin loc acum. Mereu incerc sa incurajjez alte fete ca totul e OK ce li se intampla, si vad ca am nevoie si eu de acelasi lucru. Cand imi spuneti ca e normal cutare sau cutare lucru, ma linistesc si eu, si le iau drept firesti. Asa ca cu [pup] mare pentru toate care ma incurajati!

Vivelaid="red">, merci de raspuns! Stiam si eu ca la nastere nu se pune pune problema unei circulare. Daca ziceti voi ca o sa fie totul bine asa sa fie.[pup]

Onanaid="red">, deci zici ca cu circulara nu e prea indicata nasterea indusa?

Referitor la adaptarea lui Matei la gradi. Nu te simti vinovata din cauza asta. Copiii se adapteaza diferit, care mai repede, care necesita mai mult timp. O sa se acomodeze. Cami are 2 educatoare care lucreaza una o zi si alta o zi. Cand e tura unea e super fericita! Iar cand o vede pe cialalta se mai miorlaie uneori. O sa fie bine. Nu te stresa.[pup]

Laurraaid="red">, merci pentru urari! SI sa dea DD safie si ai nostri asa: mumosi, voiosi si sanatosi!

pisi-pid="red">is, vroiai sa zici ca NU e indicatie de ceza o circulara, caci eu as vrea sa nasc natural(normal ca nu as risca nimic - daca zic medicii de ceza - nu ma opun!).[:)] Sau in Portugalia e teoria altfel.

Roxyid="red">, wow si tu esti aproape de DPN!

SI piciorusele bebelinei mele sunt in dreapta, dar ma dor coastele din stanga, ciudat, nu?! Si e cu fiecare zi tot mai nasol. Mersul la toaleta noaptea mi se pare foaie verde, pe langa amortelile/dureri de coaste.[q]

Claudiaid="red">, bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Fetelor, am fugit sa calc niste hainute. Vin iar sarbatorile, iar de marti Cami merge iar la gradi, sa am totul pregatit.

va puuuupp

POZE

Nati, mami de zvapalici [8**] Camelia-Nicole si [gravi] cu [fetita]30+

Citat:
citat din mesajul lui mamanati
De cateva zile observ ca bebelina misca mai lenes, loveste mai rar, mai des doar se intinde. Parca nu e motiv de ingrijorare, nu? Are mai putin loc acum. Mereu incerc sa incurajjez alte fete ca totul e OK ce li se intampla, si vad ca am nevoie si eu de acelasi lucru. Cand imi spuneti ca e normal cutare sau cutare lucru, ma linistesc si eu, si le iau drept firesti. Asa ca cu [pup] mare pentru toate care ma incurajati!

POZE
Nati, mami de zvapalici [8**] Camelia-Nicole si [gravi] cu [fetita]30+

align="right" id="quote2">

Eu zic ca nu are rost sa te ingrijorezi [pup] .

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...