Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Sunt terminata de oboseala: fata mea face pipi in pat aproape in fiecare noapte si in unele nopti (precum asta) face de 2 ori[bang]

Nu mai pot....am fost la dr si i-a facut analiza la urina si a iesit bine, doar ca prea concentrata si cu ph mare (cica e din cauza ca nu prea bea apa).

Nu o cert, dar saraca e satula si ea! La primul accident din noaptea asta am zis ca "nush ce se intampla, puiule" si ea de colo: "da! Nush ce se intampla cu obraznicul asta de pishu!"[:D]

Pampersul de noapte i l-am scos acum ~ 1an, cand deja nu-l mai uda de o luna si nu a avut decat cate un accident la cateva luni.

Oare sa-i pun iar pampers? Tare nu as vrea, dar ne-am mai odihni si eu si ea.

Dr. ei zice ca o fi stresata sau speriata de ceva...[:(]

Si eu am avut problema asta pana pe la 11ani si stiu ca e ereditara, dar sa se declanseze asa de nasol dupa o lunga perioada de neudat patul?

Ma culc ca-s rupta-n doua.

Va pup si va multumesc celor ce aveti rabdare sa cititi[flo]

[ruga]

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria id="red"> id="size3">

Nasterea minunii Thea Maria id="red"> (3.01.2008) ,

Filmulete id="green">

La Mare - sept '09 id="blue">

Poze din Egiptid="green">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Laura, nu e o problema la Thea. E inca mica. Stiu ca e daramator sa te trezesti de 1-2 ori pe noapte s-o schimbi. Ai mei fac amndoi. Marc mult mai des decat Andrei.

La noi in casa, fiind foarte cald, nu ma mai trezesc sa-i controlez sau sa-i duc la pipi, decat daca vin ei la mine.

Asta e. Odata si odata n-o sa mai faca.

Roli mami de Andrei [bonjovi](16 ianuarie 2008) si Marc [cavaler](9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Adina, fata face 4 ani pe 3 ianuarie.

Roli[pup] pe mine ma ingrijoreaza ca face pe ea de mai bine de o luna, aproape noapte de noapte (reusesc uneori s-o pun la timp, dar singura nu se mai trezeste), in conditiile in care de aproape 1 an a avut doar 4-5 accidente noaptea. [bang]

Esti calita, bag de seama[:)] Eu o gasesc uda si nu pot s-o las asa pana dimi, desi doarme dusa.

[ruga]

Filmulete id="green">

Laura, baietelul meu cel mare are 7 ani si nu se trezeste niciodata sa faca pipi noaptea. daca il trece, face pe el. atat noroc avem ca treaba asta nu se intampla mai des de o data pe luna. dar am grija sa nu ii dau prea multe lichide seara. nu te ingrijora, treaba asta mi-a spus dr ca se mosteneste . e neplacut intr-adevar sa o schimbi atat de des, incearca sa te trezesti tu noaptea si sa o duci la baie, poate asa ii intra in reflex

Laura,nu stiu ce sfat sa iti dau pentru copii,a mea e inca mica, eu doar stiu experienta mea personala, am suferit de aceasta boala iar pe la 14 ani am facut 10 sedinte de acupunctura dupa care s-a sters cu buretele. Iti scriu asta in cazul nefericit in care persista si nu vei gasi pe viitor alt remediu. Multa sanatate!

Eva

Buna, fetelor[flo]

Adina, pai tocmai asta e: eu ma trezesc de 2-3 ori pe noapte sa o pun la pipi si de multe ori o gasesc deja pishulita (chiar daca m-am dus dupa doar 2 ore de somn). Am citit acum ca sa o pun la pipi dupa 1/2h de somn si asa o sa fac de acum. Azi noapte am pus-o de 4 ori ca sa fiu sigura....nu mai am si eu o noapte klumea, sunt zombi[bang] Si gaza mea nu m-a mai trezit noaptea de la 4 luni, acum imi iese pe nas[:D]

Elena, si eu am facut tratament ca sa scap de problema, dar cu niste pastilute antidepresive (si tot asa mi-a zis si dr de familie a Theei ca e tratamentul, dar ca nu-i de acord sa-l aplicam).id="blue">

[ruga]

Filmulete id="green">

Laura, exact asa am patit cu Marc. La 3.10 ani a renuntat la pampersul de noapte si aproape 1 an nu a mai facut pe el. Dup'aia a inceput distractia si de atunci asa o tine. Rar are cate o noapte uscata. Am incercat si treziri de pipi. Am aplicat si metoda cu trezitul la juma de ora de la culcare, am incercat de toate. Nu merge si pace.

Andrei face foarte rar, o data la cateva sapt.

Sunt total impotriva tratamentului cu pastile.

Ce ma oftica pe mine, e ca am posibilitatea sa-i trimit in iarna asta in tabara de schi cu un prieten care e monitor si am mare incredere sa-i las cu el, dar nu am cum sa-i trimit in conditiile astea....sa ude salteaua, asternuturi...

Roli mami de Andrei [bonjovi](16 ianuarie 2008) si Marc [cavaler](9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Salut!

Eu am suferit de acceasi problema; nu mai tin exact minte cand s-a declansat, dar a durat pana la 12 ani, cand s-a rezolvat de la sine, fara nici un tratament.

Eu am fost traumatizata din cauza problemei asteia; nu era noapte sa nu ud patul! nu puteam sa ma duc niciunde, in nicio tabara sau la vreo prietena sa dorm de frica sa nu ud patul! iar ai mei ma certau de multe ori ca nu sunt in stare sa-mi tin pipi! cred ca atunci habar nu aveau ca asta e o boala si ca eu nu am nici o vina!

dar a trecut! din pacate, nu te pot ajuta decat cu experienta mea neplacuta,pentru ca...repet, la mine s-a rezolvat de la sine!

Sanatate multa si bafta![flo]

Lumi si zulufinaid="red"> Elena Cristiana (26.05.2008) [zana]

Montaj

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...