Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

SNS Medela-pentru mamicile care nu au lapte

RAMONELLA

Recommended Posts

Am gasit un dispozitiv interesant,pentru mamicile care vor sa alapteze si nu au suficient lapte.Si da,se poate intampla,chiar daca multe voci spun ca nu exista mame care nu au lapte.Va rog sa ma credeti,am trecut prin asa ceva de 2 ori,am facut tot posibilul,dar nu am avut.Mi-am alaptat copiii pana la 2 luni,alaptat mult spus,cu 5-10 ml la o masa in ultimele zile.Am cerut sfatul la multa lume,toata lumea imi spunea pune copilul la san cat mai des ca vei avea.N-a fost asa.In fine...Din pacate,abia acum,la 3 luni dupa ce n-am mai alaptat,am descoperit un dispozitiv care mi-ar fi foat foarte util atunci.Pacat ca n-a stiut nimeni de el,sa imi spuna si mie.Tocmai de aceea,ma gandesc ca va fi util multor mamici,care sunt in situatia mea.

Aici e si un filmulet. [tube]http://www.youtube.com/watch?v=hL98AoMZojo&feature=related[/tube]

Ramonel,mami de [aerob] Beaid="red">(08.11.2007) si [bibe] Raul Gabriel(13.06.2011)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

id="size1">id="teal">id="Tahoma">

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pãmant!"id="red">

id="size1">id="Script MT Bold">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Dispozitivul asta, cred ca am mai scris pe la help-line 7 sau 6 acu cativa ani, e pentru mamele care vor sa faca relactatie, adica au abandonat alaptatul exclusiv pentru cel mixt sau pentru lapte artificial si la X saptamani sau luni doresc sa revina la alaptat.

Se foloseste pentru ca bebelusul sa stimuleze productia, primind in acelasi timp o cantitate de lapte (praf sau matern extras cu pompa), pana ce invata sa suga din sfarc. E nevoie de muuuulta rabdare si vointa din partea mamei, ajutor logistic pentru toate cele in casa, sprijin moral si o mana priceputa in consiliere, in cazul ideal.

am cunoscut o mama care dadea lapte praf unui bebe de 8 luni jumatate cu aparatul asta, dar in loc sa i-l dea prin biberon, prefera sa i-l dea asa. nu am intrebat alte detalii.

asa a fost

blog

Da,e si pentru relactatie,dar si pentru stimularea laptelui.

M-a tentat si pe mine sa incerc o relactatie,dar din pacate mi-a descoperit un chist de aproape 5 cm pe ovar,din cauza caruia sangeram,si trebuie sa incep tratamentul cu anticonceptionale...Stiu ca ar fi fost greu,dar as fi incercat...Am citit tare multe despre relactatie si am vazut ca au fost femei care au reusit.Si o chestie tare faina,e ca la inceput vine iar colostrul :))

Ramonel,mami de [aerob] Beaid="red">(08.11.2007) si [bibe] Raul Gabriel(13.06.2011)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pãmant!"id="red">

Da, mi-a spus si mie o prietena din Franta despre dispozitivul asta, mie mi-ar fi fost extrem de util si la primul copil, si la al doilea ! Oricat am incercat, nu am reusit sa alaptez exclusiv, laptele meu pur si simplu nu este suficient. La o masa, din ambii sani ies maxim 60 ml, doar daca trec mai mult de 3 ore ies 80 ml, dar cum bb nu era satul, se scula practic la o ora sau mai putin, uneori nici nu termina bine sanul al doilea si iar plangea de foame.

Furtunasul asta ar fi fost exact ce-mi trebuie ca bb sa nu se obisnuiasca cu biberonul si sa nu refuze sanul ...

Daca ai mai multe informatii de unde se poate comanda, poate nici acum nu e timpul pierdut, pt ca bb2 este indragostit de san si refuza biberonul, ceea ce inseamna ca pur si simplu se infometeaza si nu ia in greutate, e agitata si flamanda mai tot timpul, si nici nu stimuleaza bine sanul, pt ca nu are rabdare sa stea decat cata ii vine jetul puternic ...

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika
Da, mi-a spus si mie o prietena din Franta despre dispozitivul asta, mie mi-ar fi fost extrem de util si la primul copil, si la al doilea ! Oricat am incercat, nu am reusit sa alaptez exclusiv, laptele meu pur si simplu nu este suficient. La o masa, din ambii sani ies maxim 60 ml, doar daca trec mai mult de 3 ore ies 80 ml, dar cum bb nu era satul, se scula practic la o ora sau mai putin, uneori nici nu termina bine sanul al doilea si iar plangea de foame.Furtunasul asta ar fi fost exact ce-mi trebuie ca bb sa nu se obisnuiasca cu biberonul si sa nu refuze sanul ...Daca ai mai multe informatii de unde se poate comanda, poate nici acum nu e timpul pierdut, pt ca bb2 este indragostit de san si refuza biberonul, ceea ce inseamna ca pur si simplu se infometeaza si nu ia in greutate, e agitata si flamanda mai tot timpul, si nici nu stimuleaza bine sanul, pt ca nu are rabdare sa stea decat cata ii vine jetul puternic ...
align="right" id="quote2">Uite aici: http://www.aldedra.ro/medela/medela-sns-sistem-de-hranire-suplimentarsi mai gasesti daca dai cautare pe google cu sistem de nutritie suplimentara medela.Ce inseamna ca nu i-a bine in greutate? Cat a luat pana acum in ficare luna? ii dai san la cerere (chiar si daca inseamna sa stai tot cu sanul la ea in gura ca sa spun asa) sau dupa program?[flo][9cer] Dianaid="red"> cu [bonjovi] Vladid="blue"> (16.05.04) & [8**]Timeea id="red">(18.05.06) & [copil]Teodora id="red"> (11.11.09)id="green"> id="size1">

I-am dat la cerere tot timpul. Intai de la un san, apoi de la celalalt, dupa care urla de foame, degeaba o puneam din nou la primul san, nu mai era nimic. Sau adormea 15 minute de oboseala si la trezire nu mai vroia la san, sau vroia dar nu avea ce trage. Deci primea biberon. Pana pe la 3 luni a fost ok, dar pe urma a inceput sa faca diferenta intre san si biberon si sa prefere sanul, adica refuza biberonul si urla de foame, ca la san nu mai curge suficient ... A avut o perioada in care am avut foarte putin lapte si aproape s-a intarcat, acum mi-am mai revenit si la 3 mese (noaptea si dimineata) reusesc s-o mufez la san.

O sa incerc cu dispozitivul asta, poate reusesc sa prelungesc durata alaptatului ...

Daaa,il poti comanda.Poate se gaseste si la farmacie.Sper din tot sufletul sa reusesti.Ma-as bucura tare mult.Daca eu n-am stiut de acest dispozitiv,macar sa ajut alte mamici...[flo]

salutare tuturor[flo]

burtocika, poate o intrebi pe prietena ta cum se numeste aici si de unde l-a cumpara, ca in farmacia de la noi am cautat dar nu am gasit nimic.Poate de pe net sau un site specializat de puericultura.

Multumesc mult de informatie!

La Alex nu am avut aproape deloc lapte, dar cu Sophia am sa incerc, poate reusesc sa stimulez mai mult.Nici mama mea nu a avut mult lapte, deci emdicul spune clar ca e o problema genetica, dar macar 3 luni cat a fost la Alex as vrea sa incerc si cu Sophia.

ramo[pup] multam de pont![flo]

Olim,cred ca SNS MEDELA se numeste peste tot.Cauta pe Googe.Si Doamne ajuta sa ai mai mult laptic.Atata mi-am dorit si eu...si atata mi-e de ciuda ca n-am aflat mai repede de chestia asta.[bang]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...