lumynytas81 Publicat Noiembrie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 27, 2011 cine cunoaste reusite de ale domnului dr Tarig( sp-fostul Titan,Bucuresti)?va rog sunt pacienta lui si as vrea sa fac FIV-UL cu dansul,oare este un dr bun?[cit] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dicirstea Publicat Noiembrie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 27, 2011 Nu am stiut ca face si FIV-uri, dar confirm ca este un medic nu bun, ci foarte bun. A fost medicul meu la a doua sarcina, l-am ales tocmai pentru ca m-a impresionat responsabilitatea cu care trata toate pacientele atunci cand era de garda, pe vremea primei mele sarcini. Mai cauta pe forum..era un subiect dedicat spitalului si o sa vezi pareri ale altor paciente. [zz] CAPRA CU 2 IEZI [alap] mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian [copil](03.06.2009) MINUNEA MEA; A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010 CE AM EU DE OFERIT id="size3"> VREM PE SKYJET!! id="size2"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!! id="size2"> A INCEPUT VOTAREA!id="red">id="size3"> Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalina2307 Publicat Noiembrie 28, 2011 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 28, 2011 Nu am auzit de dumnealui in lumea FIV-ului. Eu una prefer medicii respectiv embriologii care au experienta in acest domeniu. Sa nu uitam ca pe langa medic un rol extrem de important sau la fel de important il are embriologul. Asa ca atunci cand facem aceasta alegere este bine sa luam in calcul toti factorii. Experienta medicului respectiv, experienta embriologului, reusitele clinicii, mediile cu care lucreaza, etc, etc. Catalina Vladut vrea sa traiasca Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miha_23 Postat Noiembrie 29, 2011 Raport Distribuie Postat Noiembrie 29, 2011 lumynytas, si eu sunt pacienta dl dr Tarig de cateva luni. Am gasit in dansul un om bun si bland. Mie mi-a dat impresia ca nu face nimic decat daca este perfect sigur ca asa tb sa fie. Deci, daca dansul a fost deacord cu fiv-ul inseamna ca stie ce face. Din pacate la mine nu am gasit cauza esecului dar ma sustine si vom invinge si vor aparea si bebei. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.