Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

nu mai stiu ce sa aleg

Recommended Posts

Buna tuturor,

desi nu am copii si inca nu sunt casatorita, scriu aici pentru ca am vazut ca sunt multe persone care dau sfaturi foarte bune. Si in plus,sunt constienta ca deciziile pe care le iau acum vor avea impact in privinta persoanei cu care voi fii impreuna mai tarziu si voi avea copii.

Povestea e foarte lunga, dar incerc sa o scurtez. Am 23 de ani, si o relatie de 2 ani cu prietenul meu, strain. Si eu stau in strainatate. Am venit aici acum 3 ani,pentru a studia. Atunci aveam un alt prieten in Romania, care insa dupa ce am plecat s-a hotarat sa nu ma mai astepte- nu a mai vrut sa continuam relatia pentru ca am plecat si lui ii era greu fara mine, si in plus nu avea foarte multa incredere in mine. Am suferit foarte mult, insa dupa cateva luni, aproape un an, am reusit sa am o relatie cu altcineva. Un alt baiat, cu extrem de multe calitati, intelegator, si care imi sustine visele, care ma iubeste enorm. Am simtit ca pot iubi din nou. Eu cu el ne-am facut planuri si stiam ca in principiu vrem un viitor impreuna.Nu stiu inca cum suntem din tari diferite, el vrea sa mai studieze, vrea o cariera academica.. eu cam vreau sa ma intorc acasa. Am zis ca vom reusi cumva. Imi spune mereu ca in viitor vrea sa ne casatorim si sa avem copii.

De putin timp, am fost din nou acasa. M-am reintalnit cu fostul meu prieten, cel care m-a lasat cand am plecat. Eu l-am mai vazut de mai multe ori de atunci, dar am avut doar conversatii obisnuite. Acum, el s-a despartit de fosta prietena ( fata cu care a fost impreuna dupa mine) si si-a dat seama, din ce spune el, ca eu sunt singura pe care a iubit-o, ca si dupa 3 ani, inca ma mai iubeste. Ca acum intelege ca a gresit, ca ma va sustine, chiar daca mai vreau sa stau la studii, ca ar face orice pentru mine, ca in momentul in care as vrea sa fim impreuna, m-ar fi cere in casatorie. Eu am fost foarte impresionata... am petrecut mult in compania lui si mi-am dat seama ca s-a schimbat. M-a facut sa ma indoiesc de relatia acutuala, astfel incat acum nu mai stiu ce sa fac. Eu sincer, in secret mi-am dorit tot timpul asta ca el sa recunoasca ce a pierdut. Acum ca a facut-o in final, mi-a dat o stare in care nu ma mai recunosc. Nu mai stiu ce simt. Actualul meu prieten e minunat, dar nu a reusit sa imi trezeasca starile pe care le-am simtit zilele cand am fost acasa.

Nu mai stiu ce sa fac, de cand am revenit aici in strainatate sunt intr-o stare de agitatie. Simt ca stand la povesti si in compania fostului prieten mi-a trezit nostalgii si momente care mi-au facut placere, si in plus m-a incantat ca s-a schimbat. Dar... cum sa las tot ce am construit cu actualul prieten, caruia nu am ce sa ii reprosez? dar daca baiatul din Romania e de fapt adevarat mea dragoste, si mereu voi fi nostalgica dupa el daca nu suntem impreuna acum?stiu ca ce voi decide imi va schimba viata...unul s-ar casatori cu mine acum ( cel din Romania), actualul meu prieten numai peste vreo 4 ani, si voi face compromisuri, nu stiu daca ma voi putea intorce cu el acasa...

Ar fi multe de zis... apreciez orice sfat.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Sunt doar nostalgii, asa cum singura ti-ai raspuns.

Ai 23 de ani, o casatorie acum ar fi putin prea grabita.

Si-ti mai spun ca orice alegere vei face, va exista mereu intrebarea "cum ar fi fost daca...?".

Eu mi-as aminti cum baiatul din Ro "nu prea a avut incredere in mine", si asta spune totul. Deci, el a preferat sa rupa relatia cu tine, fara macar sa fi incercat sa o pastreze.

Sunt doar nostalgii...

EDITid="red">: si-n plus, toata intoar5cerea asta a lui la 180 de grade s-a petrecut DUPA despartirea de amica lui.

Nu uita, DUPA, e un detaliu extrem de important. Atat timp cat a fost impreuna cu ea, te-a uitat, apoi, brusc, si-a amintit cat de bine ii este cu tine.

Hai sa fim seriosi...

Ai grija de tine, si hotaraste si cu inima dar si cu capul, daca este posibil.

Cid="red">rid="green">iid="yellow">sid="purple">tid="green">iid="teal">nid="orange">aid="blue"> si [bonjovi] Rid="blue">aid="yellow">zid="red">vid="green">aid="teal">nid="yellow"> (31.01.2006)
id="size1">

(1),(2),(3),(4),(5)id="size1">,(6)id="size1">

MY HERO id="size1">

Poate daca ar fi fost asa cum spune el,si-ar fi dat seama ca esti adevarata lui dragoste dupa un timp scurt sau ti-ar fi spus-o in timp ce era cu cealalta,nu? Daca ar fi zis atunci uite sunt cu ea dar gandul imi este la tine,nu pot sa te uit si asa mai departe,ar fi fost credibil

dar 2 ani i-a fost bine cu cealalta si acum ca se vede singur si-a dat brusc seama ca de fapt pe tine te iubeste[:-@].Poate incearca sa se foloseasca de tine ca sa o uite pe ea,la asta te-ai gandit?Eu nu i-as da cu piciorul actualului mai ales ca spui ca e un om minunat doar pentru ca fostul imi gadila orgoliul spunandu-mi dupa atata timp(timp in care i-a fost bine mersi cu fosta si nu si-a dat seama ca de fapt tot pe tine te iubeste)ca de fapt pe mine ma iubeste.[:-@]

daca gasesti la un barbat 20 de lucruri care-ti plac atunci este bun. Daca il vrei doar ca sa-i dovedesti ce anume a pierdut atunci presimt ca peste cativa ani o sa plangi amarnic.

devii ceea ce practiciid="brown">

www.de-azi.ro

http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin!id="brown"> Erich Maria Remarque.

Va multumesc pentru raspunsuri.

Intr-adevar, la o lista cu calitati, cel cu care sunt acum il intrece cu mult. E cu mult mai mult decat mi-am propus sa gasesc la cineva. Problema nu e ca vreau sa ma marit acum, insa m-am gandit in perspectiva. Eu vreau sa ma intorc acasa, iar prietenul meu sigur nu va veni in Romania, petru ca are ambitii care nu ar putea fi satisfacute acolo.

Fostul meu prieten, mi-a mai zis si cand ne-am mai vazut si era impreuna cu cealalta ca i-e dor de mine si se gandeste la mine, si il cred. Acum poate e mai greu de crezut ca si-a schimbat atitudinea atat de mult de atunci... ca ma va sustine si daca un timp voi mai fii departe- poate asta zice acum. El imi motiveaza ca s-a maturizat de atunci, ca acum se pune altfel problema, si ca fata cu care e impreuna trebuie sa fie in final aleasa lui.

Eu nu mi-as pune genul asta de probleme (oare sa aleg un altul?) cu orice alt baiat in afara de prietenul meu. Asta in mod normal. Nu ma atrag in mod constant alti baieti... ce ma da peste cap este ca acum prima iubire revine la mine, cu regrete si promisiuni de schimbare. E o atitudine pe care am asteptat-o foarte mult de cand am plecat. Mereu mi-am dorit sa imi zica lucrurile astea, iar el s-a trezit acum, tarziu, cand eu deja sunt impreuna, fericita, cu altcineva. Si ma face sa ma gandesc: daca acum spun nu, oare nu o sa ma gandesc la el toata viata? Nu as vrea sa ajung la 30 de ani si sa ma tot gandesc la prima iubire.

Privind asa, de la "inaltimea" spectatorului, as zice ca ar trebui sa te framante mai putin perspectiva maritisului acum; perspective mult mai concrete asteapta sa le bagi in seama si sa le materializezi.

Daca te mariti la 23 de ani, e ok, asa ti-a venit, asa ai facut; dar sa te chinuie dilema asa, in perspectiva, la 23 de ani, e prea mult pentru varsta asta.

Traieste-ti viata prezenta, cu cine vrei si, cand va veni clipa, precis vei sti care e alesul. Pentru ca se prea poate sa nu fie nici unul din cei doi.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor[foto] Surpriza 2008[foto]

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

hmmmm...mda..raspunsul e clar la tine..te inteleg foarte bineeeee..culmea am trecut prin aceeasi situatie si am ales actualul.

Parerea mea este ca trebuie sa te gandesti foarte bine:cand ti-ai vazut romanul,nu cumva ti-a hranit mandria ca a recunoscut ca ii pare rau ca nu te-a apreciat...ca stie ce a pierdut..sa nu confunzi amintirile frumoase care le-ai trait cu el si ce mai poate fi de acum in colo intre voi.Ai grija la treaba asta..ai spus ca te-ai mai intalnit de mai multe ori cu el pana sa se desparta de fosta lui si ati avut discutii obisnuite..ei brusc...cand a inceput el sa isi dea seama ca te iubeste "iar" tu ai cam pierdut realitatea in amintire..Cred ca ar trebui sa pastrezi amintirea voastra ca pe ceva ce a fost,ceva frumos,sa iti amintesti cu drag si atat.El nu prea inspira incredere atat timp cat i-a luat atat timp sa isi dea seama pe cine iubeste,iar barbatii in general isi dau seama mereu dupa ce pierd ca au pierdut o femeie care poate nu o mai gasesc..Oricum repet,raspunsul e la tine..aaa,si casatoria..e frectie la picior de lemn,sincer..ce argument putea sa aduca si el...decat ceva sa te inmoaie...cat despre strain...da-i o sansa..nu compara iubirile...nu o sa semene niciodata...fiecare are farmecul ei..lasa timpul sa treaca...si gandeste-te bine.Te pup si daca ai intreebari sunt prin zona....chiar sa ne tii la curent...[pup]

Nu as vrea sa ajung la 30 de ani si sa ma tot gandesc la prima iubire.

Eu cred ca sa ajungi si la 60 de ani sau mai mult tot te vei gandi la prima iubire, indiferent daca acea prima iubire va fi cu tine sau nu!

Unele lucruri nu le poti schimba, oricat te-ai stradui!

Infinitului de viata i-am zis MAMA

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...