Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Buna. Azi sunt optimista ca totul va fi bine fata de ziua de ieri cand totul parea negru...(am incercat aseara sa ii mai explic inca o data care sunt de fapt nemultumirile mele..nu stiu ce-o fi inteles..in fine)unde sunt si zodia balanta,cred ca de asta trec de la o stare la alta..insa sa nu considerati asta un defect. Am tot citit pe forum diferite discutii,unele din voi chiar au probleme greu de rezolvat fata de ceea ce am pretins eu pe forum a fi o problema insa pt mine toate au aceeasi rezolvare,atat de la indemana oricui si totusi atat de greu de practicat..COMUNICAREA.. De ce ne este atat de greu sa vorbim..sa exprimam ce simtim,sa stim sa cerem ce vrem,sa ascultam ce doreste aproapele,apoi sa spunem ce ce avem pe suflet..de ce avem o problema in a dialoga???Sau de ce ne e atat de greu sa intelegem ce vrea sa spuna de fapt "cutare om" cu "am nevoie de tine" sau"ma simt singur/a in doi"...oooffff...:(:([bang]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Alina fii optimista si in cotinuare si gindestete numai la binele tau si a familiei tale la care abea e inceput de drum si nu dispera ca intr-o buna zi sotul tau aricum va intelege greselele pe care lea facut fata de tine si de [baietel] vostru. Sti Alina nu totul in veata asta e atit de usor precum ai vrea sa crezi insa sunt unele probleme legate de fericirea,iubirea,stima,respectul,s.a care unele din noi femeile fie mai tinere ori mai invirta le rezolva in propria familie insa altele cer un ajutor de incurajare din partea partea noastra unde lor le vine mai usor sa comunica liber orce problema mica sau mare.Cit tine denspre "cutare om" cu "am nevoie de tine" sau"ma simt singur sau putem fii in doi " cred ca toate acestea ar avea raspunsul cel mai simplu "UN OM NORMAL CU CARE SA POTI INTEMEIA O FAMILIE IUBITA DE TOTI SA FIE MEREU ALATURI DE NOI LA BINE SI LA GREU,SA NU NE SIMTIM SINGURE NICI O DATA DAR SA SIMTIM DRAGOSTEA PERSONEI IUBITE SI ALESE DE NOI SI CEL MAI IMPORTANT E SA FIM PINA LA MOARTE INPREUNA INTEMEIND O FAMILIE CARE SA NE DUCA FAIMA IN LUMEA INTREAGA SI CA ATUNCI CIND VOM AJUNGE LA BATRINETE SA AIBA CINE SA VENI LA NOI SA NE ADUCA O CANA DE APA SI SA NE AGUTE LA TOATE GREUTATILE INTILNITE PE DRUMUL BATRINETEI. Oricum eu sunt de parea ca atunci cind vrem sa facem un pas trebuie sa masuram de 7 oti si o data sa taiem de aceia drumul si persoana pe care am aleso in veata noastra si cu care vrem sa fiim pina la urma trebuie sa trecem si prin greu si prin usor deoarece asta eate veata data de domnul si o alta iesire mai bun nu prea este de unde de ales iti spun toate acestea deoarece nici mie nu-mi usor deoarece trec si eu printr-o perioada grea din veata asta unde am si eu probleme in ceia ce tine "familie fericita"insa ma stradui sa merg tot mai departe si sa aleg drumul normal in veata chear daca uneori nu am de unde alege ma opresc un pic si ma gindesc cum sa fac sa fie bine in familia mea caresuntem si noi abea la inceput de drum...Imi pare bine ca putem sa discutam si sa ne dam cu parerile fiecare dintre noi si sa ne incurajam cite putin una pe alta in diferite situati.Bfta si multa putere pentru a pute gasi raspunsurile potrivite la fiecare intrebare ce iti trece prin minte dar nu uita ca orce problema trbuie sa gasesti singura un raspun mai poziti decit cel pe care til oferim noi deoarece nu tot timpul parerile noastre pot coincide cu ale tale de aceia trebuie sa fii pregatita la tot felul de discuti si situati exceptionale intilnite in veata de zi cu zi.......

Alina ,cred ca o sa primesti acelasi raspunsuri ca si la primul subiect .Sau nu ti-a placut ce raspunsuri ai primit? Daca vrei sa se dea pe brazda ,da-i timp ,spatiu .Nu=l mai cicali la cap ,ca nu faci decit sa inrautatesti situatia.Cu timpul isi va reveni sau nu.Depinde.Nu sint gichitoare sa stiu.[:D]

• 2 weeks later...
Si eu sunt balanta si uneori mi se pare ca cel de langa mine nu ma asculta asa cum as vrea eu. Dar Alina cred ca ne este greu pt. ca undeva in adancul nostru suntem "setati" sa ne gandim doar la binele propriu si daca cel de langa noi nu ne satisface doleantele atunci incepem sa il exasperam. Eu cred ca nu in a stii sa comunicam e problema, ci a stii sa ne cunoastem pe noi insine. Si daca ne-am cunoaste suficient atunci am ajunge sa traim in armonie cu cei de langa noi.

cred ca din cauza ca nu simtiti la fel se petrec aceste blocaje in comunicare si va e frica sa spuneti lucrurilor pe nume. Tu clar esti neumultumita de relatia pe care o ai, vrei altceva sua mai mult si el nu se sinchiseste sa-ti ofere, asa ca nu stiu ce crezi ca rezolvi cu comunicarea. Ea nu trebuie sa existe sau nu.... ea exista sau nu. Daca nu exista insemna ca unul s-a inchis in sine fata de cel fata de acre ar trebui sa fie deschis.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...