Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum sa fac papusile acestea din papier-mâché?

Recommended Posts

M-am indragostit de papusicile acestea (barbatul cu barbison si mustata, joben, fata cu palariuta, pelerina, manson si fustita plisata si amandoi cu patine (culmea, ca isi mentineau echilibrul!). Aveau vreo 10 cm, vechituri dragi ale cuiva.

Am cateva idei (ma intereseaza mai mult cum sa reusesc scheletul, forma capului, chiar si patinele), dar poate veniti voi cu altele mai istete.

Si vreau sa-mi iasa si ceva delicat :), cum sunt cele din foto:

Cu manson si patine

Coid="green">pid="red">iid="green">lid="red">aid="green">rid="red">iid="green">a, o data-n viata... (fotoid="green">)

id="red">Un fluture (de noapteid="purple">) pe zi si alte [biz](tot fotoid="green">)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Tala, in loc de apa cu faina si ziare as pune fasiute subtiri de servetel de nas (curat, bineinteles :)) lipite (pe balon, asa cum spui) cu aracet subtiat cu apa. La fel am procedat aici, la paharel:

Paharel din hartie cu aripi de fluturi

La sarme ma gandeam si eu (sarmultie pufoase flexibile pt. crafts), dar la restul (pelerine, palariuta ei, fustita...), m-am impotmolit. Sa le construiesc hainutele intai din hartie si sa aplic peste fasiutele de servetel? La paharel am pus un plastic subtire alimentar peste paharul original si apoi l-am ridicat si cojit uscat fiind.

Zau ca m-a lasat masca, are fata pe fustita pana si floricele iar la palariuta niste ciucurasi. Cu cat drag au fost lucrate!

Daca ma apuc si iese cat de cat ceva, dau pe aici, poate tu sau altcineva ma mai ajuta [flo]

Coid="green">pid="red">iid="green">lid="red">aid="green">rid="red">iid="green">a, o data-n viata... (fotoid="green">)

id="red">Un fluture (de noapteid="purple">) pe zi si alte [biz](tot fotoid="green">)

Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...