Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

scrisoare pt enel

Recommended Posts

din nefericire am ghinionul prin circumstante care nu au depins de mine sa locuiesc in sec 5, unde in fiecare an din luna decembrie incepe circul cu enel, zilnic se intrerupe curentul seara de seara adormim in frig cu toate ca platim facturile la zi. Ma intreb oare nu se gandesc ca zi de zi se ridica vile si ca logic cladirile respective nu se incalzesc din inertie?? ma intreb de ce din aprilie pana in octombrie nu schimba generatoarele si cablurile si nu fac toate lucrarile necesare modernizarii retelei? de ce numai in decembrie si ianuarie? de ce domnilor nu instiintati ca aveti incidente de reparat de luni pana vineri intre 9 si 17, ca macar seara sa avem si noi curent sa avem caldura? Dupa o zi intreaga de munca in frig chiar simt nevoia de o baie fierbinte si de 30 de minute la tv ( la cat sunt de obosita mai mult nici nu rezist). Chiar nu va ganditi ca sunt copii nou nascuti care in intervalul 19-01:30 cand va apuca pe voi reparatiile trebuiesc hraniti si schimbati si tinuti in caldura nu infofoliti mai rau ca afara? rusine sa va fie RUSINE!!!! traim in secolul 21 colt cu evu mediu....

Cand te astepti mai putin Dumnezeu Iti arata ca exista....

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

la noi in zona s-a construit un Auchan acum cativ ani. A fost racordat la reteaua noastra si in perioada cat s-au facut lucrarile si o perioada dupa ce a fost dat in folosinta. Aveam pene de curent tot timpul -ei nu ca au generatoare de rezerva.

Plangeri peste plangeri si abia cand nu au mai facut generatoarele lor fata au tras o retea separata pentru ei. Nu mai povestesc , sparge iar trotuare -acestea fiind refacute chiar in perioada cat s-a construit supermarketul.

La capitolul logistica stam f prost mai exact: " ne ieftinim la faina si ne scumpim la tarate".

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul
Va informam ca adresa Enel Energie Muntenia este www.enel.ro si nu forum.desprecopii.com. In ce priveste problemele semnalate de dumneavoastra, ele sunt cauzate de banel, nu de enel. Enel doar repara ce se strica datorita lui banel.
align="right" id="quote2">Ah, capcaunule, ma tem ca banel e defapt dorel....

va multumesc pt informatie, eram constienta, am facut reclamatie si telefonica si scrisa si petitie....postarea a fost o forma de a ventila un pic din frustrarsi in speranta de a mai gasi "nefericiti" care trec prin aceasi situatie...nu era nevoie sa ma informati....

factura o platesc la enel , enelul repara de la 19 la 01 seara de seara...n-am treaba cu banel... rasismul il las pe seama altora

Cand te astepti mai putin Dumnezeu Iti arata ca exista....

Citat:
citat din mesajul lui dyannna
Daca te "incalzeste" cu ceva iti pot spune ca si la noi in oras e aceeasi situatie,cred asa e sloganul firmei : vara dormim si iarna ne facem ca muncim!...modernizeaza, cableaza,naiba stie ce mai fac si cand ti-e lumea mai draga ramai fara curent si implicit caldura[bang]nu ma incalzeste dyanna imi pare rau sa aud ca treci prin acelasi lucru pt ca inteleg cat este de frustrant...sloganul cred ca e universal
align="right" id="quote2">Cand te astepti mai putin Dumnezeu Iti arata ca exista....

Citat:
citat din mesajul lui bebeta23
[i]din nefericire am ghinionul prin circumstante care nu au depins de mine sa locuiesc in sec 5, unde in fiecare an din luna decembrie incepe circul cu enel, zilnic se intrerupe curentul align="right" id="quote2">si eu locuiesc tot in sectorul 5 (si nu in zona Cotroceni), prin circumstante care au depins numai si numai de mine, si am curent. am avut si anul trecut. mai devreme nu stiu, ca nu locuiam aici. ideea e ca nu sectorul e de vina.Asculta, priveste si taci!...Din brate fa-ti aripi de fierSi zboara cu ele spre cer!... id="green">id="Arial">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...