ioanaandone Publicat Aprilie 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 12, 2010 De 2 zile a inceput sa tuseasca nu tuseste mult dar de mai multe ori pe zi si i-am dat eurespal de frica sa nu se agraveze.este posibil sa i treaca doar cu sirop de tuse si picaturi in nasuc? nu as mai vrea sa i dau antibiotic. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iasmin08 Publicat Aprilie 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 12, 2010 Ioana, azi e luni. Nu e mai bine sa mergi sa vada un medic copilul? De ce sa ii dai antibiotic? Esti medic? Ce varsta are? (Io zic sa il vada un medic- te vei linisti si tu in privinta intrebarii ''de ce tuseste, ce are?") Iasmin, mama de strengar de 8 anisori Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lulu77 Publicat Aprilie 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 12, 2010 Daca amigdalele sunt curate, nimik plamani, nu vad rostul antibioticelor, mai ales la o chestie virala. Luca a inceput sa tuseasca acum 5 zile, dupa 2 vizite lamedic, clar NU antibiotic, doar Eurespal, Aerius seara, ceva homeopate, si au aparut si mucozitati(intai in gat apoi au inceput sa iasa !) si ACC pulbere. Te vei linistii doar dupa o vizita la medic, unde ar fii bine sa ii controleze gatul, urechile, sa ii asculte plamanii, etc. SANATATE! Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/ "Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!" Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandarinutza Publicat Aprilie 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 12, 2010 Si eu zic sa mergi cu copilul la dr la control sau sa vorbesti cu dr pe telefon (daca nu poti sa ajungi la cabinet)sa ii descrii tipul de tuse ca sa va prescrie siropul adecvat. Ceai de tei sau patlagina cu putina lamaie iarasi ajuta la tuse. Fetita mea a mai avut viroze care s-au manifestat si prin tuse, dar nu am primit niciodata antibiotic, a trecut cu ceaiuri si sirop de tuse (Prospan in general). Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 25s+ Poze Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deliafairais Publicat Aprilie 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 12, 2010 iti recomand un sirop de podbal si ridiche neagra. il gasesti la magazine naturiste, costa doar 5-6 lei si e f f eficient. eu ii dau asta piticului meu de cate ori tuseste si de fiecare data a functionat. mamica de pui zambaret david din 4 ian 2009 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioanaandone Postat Aprilie 12, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2010 Nu este deocamdata nevoie de antibiotic dar imi este teama sa nu se complice. a fost racit la sfarsitul lui martie, a tusit, curs nasul, luat antibiotic 5 zile atunci nu as vrea sa i dau din nou mai ales ca se simte bine, a mers la gradi, este activ, si cel mai important este ca nu haraie. Va multumesc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paula2003 Publicat Aprilie 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 12, 2010 Plantusimid="red"> de la plafar este natural 100% si este foarte eficient. Sau o ridiche neagraid="red">, rasa si lasata la macerat cu miere de albini cateva zile, apoi bei zeama lasata. Are un miros si gust neplacut, dar este un medicament garantat. Paula & Paulid="blue"> (03.01.2006) & Alexandraid="red"> (13.12.2003) Copiii nostriid="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitzinuca Publicat Aprilie 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 12, 2010 la noi picaturile de prospan au facut minuni. eu [gravired], cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati _________________________ traduceri si asistenta ________________________ "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmenc78 Postat Aprilie 13, 2010 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2010 ridiche neagra cu meire de albina face minuni Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioanaandone Postat Aprilie 13, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2010 Astazi il duc la doctor, dupa 3 zile inca tuseste. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.