Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Daca amigdalele sunt curate, nimik plamani, nu vad rostul antibioticelor, mai ales la o chestie virala.

Luca a inceput sa tuseasca acum 5 zile, dupa 2 vizite lamedic, clar NU antibiotic, doar Eurespal, Aerius seara, ceva homeopate, si au aparut si mucozitati(intai in gat apoi au inceput sa iasa !) si ACC pulbere.

Te vei linistii doar dupa o vizita la medic, unde ar fii bine sa ii controleze gatul, urechile, sa ii asculte plamanii, etc.

SANATATE!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Distribuie pe alte site-uri

Si eu zic sa mergi cu copilul la dr la control sau sa vorbesti cu dr pe telefon (daca nu poti sa ajungi la cabinet)sa ii descrii tipul de tuse ca sa va prescrie siropul adecvat. Ceai de tei sau patlagina cu putina lamaie iarasi ajuta la tuse. Fetita mea a mai avut viroze care s-au manifestat si prin tuse, dar nu am primit niciodata antibiotic, a trecut cu ceaiuri si sirop de tuse (Prospan in general).

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 25s+ [baietel]

Poze

Nu este deocamdata nevoie de antibiotic dar imi este teama sa nu se complice. a fost racit la sfarsitul lui martie, a tusit, curs nasul, luat antibiotic 5 zile atunci nu as vrea sa i dau din nou mai ales ca se simte bine, a mers la gradi, este activ, si cel mai important este ca nu haraie.

Va multumesc

Plantusimid="red"> de la plafar este natural 100% si este foarte eficient.

Sau

o ridiche neagraid="red">, rasa si lasata la macerat cu miere de albini cateva zile, apoi bei zeama lasata. Are un miros si gust neplacut, dar este un medicament garantat.

Paula & Paulid="blue"> (03.01.2006) & Alexandraid="red"> (13.12.2003)

Copiii nostriid="red">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...