Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

of...Romania si politia romana

Recommended Posts

incredibil ce sa intamplat in seara asta la palatul copiilor am fost la cursuri cu fetita apoi am zis sa stam la spectacole in holul mare chiar era inceput unul cu copii in costume populare care cantau superb NOI SUNTEM ROMANI......chiar m-au emotionat si nu numai pe mine , toti parinti aveau lacrimi in ochii , dupa ce sa terminat cantecul la microfon a venit profesorul care anunta : si acum imi cer mi de scuze trebuie sa va anunt cevajenant si urat , cine are masina in fata la scari si langa palat trebuie sa mearga urgent afara pt ca politia RIDICA TOATE MASINILE PARCATE din cauza unui eveniment care va avea loc " va dati seama ca in secunda 2 aproape toti parinti sau indreptat spre usa of...este normal asa ceva , vi cu copii la spectacole si trebuie sa fugi ca apucatul pt ca nimeni din politie nu a avut amabilitate sa anunte inainte sau chiar si la spectacol ca trebuie sa ne luam masinile din parcarea palatului , ei sau apucat direct la ridicat URAT -------------------------------------------------------------------- Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008 ............................................. Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos -------------------------------------- hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Inainte de a blama politia ar trebui sa vedem clar toate fetele problemei. Vina poate fi: - a organizatorului serbarii ca nu si-a rezervat parcarea; - a organizatorului celeilalte manifestari ca nu si-a anuntat rezervarea parcarii; - a celui ce gestioneaza parcarea ca nu a semnalizat rezervarea; - a politiei pentru exces de zel; - a parintilor care si-au parcat masinile intr-un loc rezervat; La cati romani isi parcheaza aiurea masinile pe treceri de pietoni, trotuare, spatii verzi, benzi rezervate samd, nu m-ar mira ca unii sa-si fi parcat masinile acolo desi au vazut ca nu e voie. Restul au vazut ca-s masini de-ale colegilor parcate si nici prin gand nu le-a trecut c-ar fi ceva in neregula.

nu nu nu , masinile au fost parcate ca in fiecare zi in parcarea palatului , doar ca acum acolo va avea loc un eveniment legat de 1 decembrie si sa ales sa se lucreze ca in romania , adica hai so facem fara sa intrebam pe nimeni , in seara asta sunt multe spectacole la palat si sunt foarte multi copii , alte locuri de parcare nu exista si mi se pare corect si normal atat timp cat am copilul inscris la palat la cursuri sa nu ma alerge politia fara sa ma anunte in prealabil oricum a fost aiurea sa vezi "gloata" de parinti care isi lasa copii pe scena si fug sa isi recupereze masinile acolo nu este nici un loc rezervat , primul venit , primul servit dar ...exact cum ai spus este vina tuturor , organizatori , politie mai putin parinti pt ca nu au stiut , nu era nici un anunt pus ,nimic . masinile erau parcate pe locuri marcate , nu aiurea dar momentul anuntului a fost de vise rele ... Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008 ............................................. Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos -------------------------------------- hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Nu stiu cum e pe acolo dar pe aici cand nu ai voie sa parchezi intr-un loc pentru ca e o manifestare, ceva se pun panouri cu cateva zile inainte ca in ziua X intre orele X si Y nu ai voie sa parchezi.Mi se pare o chestie normala ca altfel de unde sa visezi ca cc nu ai voie din cauza unei manifestatii.. www.biomonde.ecosapiens.ro

Din ce imi spune nevasta (tot cu copila la cursuri...), o masina de Politie avertiza sonor pe cei care voiau sa intre din Bd Tineretului, existau insemne cu "nu parcati" si masinile erau ridicate pentru a fi mutate in fata palatului de pe acea alee. Chestie de nuanta... [url="http://community.webshots.com/user/tora97"]Rufus, Tora si iadele[/url][foto] [url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email "] Retrospectiva 2008[/url] [url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a"]Retrospectiva 2009[/url] [url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all"]Retrospectiva 2010[/url] "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

eu am ajuns la palat la 17 si 20 si nu era nici o masina de politie care anunta , am parcat masina ca de obicei si dupa 1 ora a fost facut anuntul la microfon , cand ai nevoie de parcare libera anunti cu cateva ore bune inainte nu zic chiar cu o zi inainte , pt ca sunt parinti care odata intrati nu mai ies cate 3-4 ore de acolo , asa ca noi , nu am de unde sa stiu ce se petrece afara nu a fost organizat nimic , nu cred ca a fost vina celor din palat am vazut la un moment dat niste bariere dar erau date la oparte pt a putea ntra parintii cu copiii si apoi sau ridicat , nu a stiut nimeni si oricum evenimentul este maine nu ain seara asta , ---------------------------------------------------------------- Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008 ............................................. Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos -------------------------------------- hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Citat:
citat din mesajul lui MACARIE am vazut la un moment dat niste bariere dar erau date la oparte pt a putea ntra parintii cu copiii si apoi sau ridicat ...
Exact ce ti-am spus! Niste parinti mai smecheri le-au dat la o parte, ca de, traim in tara in care desi parcarea e interzisa pe spatii verzi, in intersectii si pe trotuare toate gem de masini parcate. Politia nu poate pazi orice metru patrat de strada sau parcare. Au pus o bariera, e suficient. In concluzie, vina este a parintilor care si-au parcat masinile. Mai precis a primilor smecheri care au mutat bariera, ca deh, nu pot concepe sa parcheze masina 100 metri mai incolo pentru ca mersul pe jos dauneaza sanatatii. Tu n-ai nicio vina, ai ajuns in parcare cand deja smecherii au deschis drumul.

nu parinti au lasat barierele jos...erau mai multe , eu nu pot sa cred ca vezi bariera politiei si cu tupeu te dai jos si o dai la o parte , nu cred asta si apoi era plin de paznici parcului si ai palatului dar iar nu a spus nimeni nimic oricum mi-am "furat-o" in loc sa stau la spectacole cu fetita ...... si momentul ales pt a face anuntul a fost de mare efect:-) ------------------------------------------------------------------- Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008 ............................................. Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos -------------------------------------- hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul
Citat:
citat din mesajul lui MACARIE am vazut la un moment dat niste bariere dar erau date la oparte pt a putea ntra parintii cu copiii si apoi sau ridicat ...
Exact ce ti-am spus! Niste parinti mai smecheri le-au dat la o parte, ca de, traim in tara in care desi parcarea e interzisa pe spatii verzi, in intersectii si pe trotuare toate gem de masini parcate. Politia nu poate pazi orice metru patrat de strada sau parcare. Au pus o bariera, e suficient. In concluzie, vina este a parintilor care si-au parcat masinile. Mai precis a primilor smecheri care au mutat bariera, ca deh, nu pot concepe sa parcheze masina 100 metri mai incolo pentru ca mersul pe jos dauneaza sanatatii. Tu n-ai nicio vina, ai ajuns in parcare cand deja smecherii au deschis drumul.
Eu cred ca asa este cum spune capcaunul! Nu cred sub nicio forma ca au venit politzistii sa ridice masinile,fara anuntz prealabil!Si Rufus spune cam acelasi lucru! Deci...!!!!Inca odata...de ce sa respectam niste reguli?[alcool] Dana [url="http://www.dropshots.com/andacos#"]handarbeit[/url]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...