Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

80% dintre noi nu isi aleg CORECT sutienul!!

Recommended Posts

Dragelor, M-am gandit ca topicul va fi de interes pentru noi toate! Gasirea unui sutien bun care sa ma avantajeze si nu in ultiumul rand in care sa ma simt bine este o super provocare mai ales la oferta de pe piata noastra.. Recunoasteti! De cate ori nu vi s-a intamplat sa va alegeti masura sutienului in mod gresit sau poate nici nu stiati ca e gresit aleasa?? 80% dintre femei fac acelasi lucru. Sincer, nici nu ai putea garanta daca ce scrie pe spatele sutienelor alese se si potriveste cu grila conventionala. Secretul unei lenjerii ideale este sa ne faca sa visam, sa incepem ziua intr-un mod frumos,care sa ne dea incredere in noi!. Astept pareri, A
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Citat:
citat din mesajul lui andre.andre
Dragelor, M-am gandit ca topicul va fi de interes pentru noi toate! Gasirea unui sutien bun care sa ma avantajeze si nu in ultiumul rand in care sa ma simt bine este o super provocare mai ales la oferta de pe piata noastra.. Recunoasteti! De cate ori nu vi s-a intamplat sa va alegeti masura sutienului in mod gresit sau poate nici nu stiati ca e gresit aleasa?? 80% dintre femei fac acelasi lucru. Sincer, nici nu ai putea garanta daca ce scrie pe spatele sutienelor alese se si potriveste cu grila conventionala. Secretul unei lenjerii ideale este sa ne faca sa visam, sa incepem ziua intr-un mod frumos,care sa ne dea incredere in noi!. Astept pareri, A
Daca imi spui si unde pot gasi sutienul perfect.........as fii in culmea fericirii... [flo] PS Poate gresesc, dar postarea pare ca premediteaza o reclama....

Citat:
citat din mesajul lui geniest Daca imi spui si unde pot gasi sutienul perfect.........as fi in culmea fericirii... [flo] PS Poate gresesc, dar postarea pare ca premediteaza o reclama....
Ba eu chiar "as gresi" pana acolo incat as zice ca seamana izbitor de mult cu un alt mesaj postat cu mai mult timp in urma si care continea un link catre blogul persoanei respective, care persoana vindea lenjerie intima adusa de la VS [:D] cristina d. "Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta"(Constantin Tanase)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...