Ioana_Pos Publicat Decembrie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 1, 2011 Buna tuturor, De aproximativ 1 luna fetita mea are perioade de 2-3 zile in care se constipa alternate cu perioade de 4-5 zile ok. Are 18 luni si pana acum tranzitul era normal (cu rare exceptii). Nu are alergii alimentare. Ce alimente previn constipatia? Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanouela Publicat Decembrie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 1, 2011 alimentele bogate in fibre....spanacul, perele, prunele, portocale, struguri, pastarnac, brocoli, banana....mai sunt varza, fasolea, etc merele, perele sa aiba coaja incearca sa-i dai dimineata, pe stomacul gol suc de portocale si fructe, la noi functioneaza brici si in caz de constipatie si pt echilibrul tranzitului + sa bea lichide multe, eventual ceai indulcit cu miere mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de [buburuza] nazdravana Darius Mihail Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Publicat Decembrie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 1, 2011 Sustzin cele spuse de ema...! Alimente bogate in fibre!Prune si suc de prune iar sunt bune la prevenirea constipatziei! Dana handarbeit Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J.D. Publicat Decembrie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 1, 2011 si nu uita de apa. Finn Constantine 15.10.2009 si [gravi] 19+ Euan Tudor Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebe Beca Publicat Decembrie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 1, 2011 Tarate de psyllium, sucuri verzi, smoothie cu fructe si frunze verzi (salata, spacac, loboda, frunze morcov, gulie, etc) Ioana, [zana]Rebeca (16.05.2004), [copil] Sara (17.04.2009) si Tudor Andrei (16.02.2011) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eumada Publicat Decembrie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 1, 2011 Suc de portocale,mar cu iaurt....cam cu asta ne descurcam cu Eva,ca are si ea probleme cu constipatia...dar suc din portocale stoarse proaspat.. Madalina si Eva-Maria https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098 TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC..... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Publicat Decembrie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 1, 2011 Multumesc fetelor. [flo] Culmea este ca fructe si apa chiar consuma. Prefer sa nu ii dau frcute off-season (cum ar fi prunele sau strugurii care acum nu mai sunt in piata), insa portocale/ mandarine, pere, mere chiar si dovleac papa la greu. Sa incerc sa ii dau pe stomacul gol, poate au efect mai bun. Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tala Publicat Decembrie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 1, 2011 Ioana, eu am avut problema asta cu puiul 2-3 ani, asa ca nici acum nu lipseste din meniul nostru piureul de spanac de 2-3 ori pe saptamana. Dimineata bea suc de fructe pe stomacul gol, seara papa iaurt cu fructe (fructe puse de mine in iaurt simplu). Mai rontzaie morcov crud, iar in situatie de maxima urgenta semitele de in sunt sfinte. La carte zice sa le pui ca atare in apa si sa le inghita asa dupa o noapte insa al meu n-ar face asa ceva asa ca i le macin si le pun in orice mancare serveste (nu le sesizeaza) si provoaca tranzitul dar fara bolboroseli sau dureri de burtica. Mai ajuta si cititul de carticele pe wc tablouri pentru copii Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Publicat Decembrie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 1, 2011 Ioana,prunele uscate sunt la fel de bune!Din ele potzi face si compot! Lintea de asemeni este foarte buna,bineintzeles daca este adecvata virstei! Dana handarbeit Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Publicat Decembrie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Decembrie 1, 2011 Tala intamplator chiar am cumparat recent seminte de in asa ca o sa incerc si asta. Cu dovleacul am vazut ca iese imediat... dar se pare ca nici asta nu mai da rezultate in ultima vreme. Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.