Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

ce alimente previn constipatia?

Recommended Posts

Buna tuturor,

De aproximativ 1 luna fetita mea are perioade de 2-3 zile in care se constipa alternate cu perioade de 4-5 zile ok. Are 18 luni si pana acum tranzitul era normal (cu rare exceptii). Nu are alergii alimentare.

Ce alimente previn constipatia?

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

alimentele bogate in fibre....spanacul, perele, prunele, portocale, struguri, pastarnac, brocoli, banana....mai sunt varza, fasolea, etc

merele, perele sa aiba coaja

incearca sa-i dai dimineata, pe stomacul gol suc de portocale si fructe, la noi functioneaza brici si in caz de constipatie si pt echilibrul tranzitului + sa bea lichide multe, eventual ceai indulcit cu miere

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de [buburuza] nazdravana Darius Mihail

Suc de portocale,mar cu iaurt....cam cu asta ne descurcam cu Eva,ca are si ea probleme cu constipatia...dar suc din portocale stoarse proaspat..

Madalina si Eva-Maria

https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Multumesc fetelor. [flo]

Culmea este ca fructe si apa chiar consuma. Prefer sa nu ii dau frcute off-season (cum ar fi prunele sau strugurii care acum nu mai sunt in piata), insa portocale/ mandarine, pere, mere chiar si dovleac papa la greu.

Sa incerc sa ii dau pe stomacul gol, poate au efect mai bun.

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Ioana, eu am avut problema asta cu puiul 2-3 ani, asa ca nici acum nu lipseste din meniul nostru piureul de spanac de 2-3 ori pe saptamana. Dimineata bea suc de fructe pe stomacul gol, seara papa iaurt cu fructe (fructe puse de mine in iaurt simplu). Mai rontzaie morcov crud, iar in situatie de maxima urgenta semitele de in sunt sfinte. La carte zice sa le pui ca atare in apa si sa le inghita asa dupa o noapte insa al meu n-ar face asa ceva asa ca i le macin si le pun in orice mancare serveste (nu le sesizeaza) si provoaca tranzitul dar fara bolboroseli sau dureri de burtica.

Mai ajuta si cititul de carticele pe wc [:D]

tablouri pentru copii

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...