Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sezatoarea canadiana (178)

Recommended Posts

[canada]

Capitolul 177, 176, 175, 174, 173, 172, 171, 170, 169, 168, 167, 166, 165, 164, 163, 162, 161, 160, 159, 158, 157, 156, 155, 154, 153, 152, 151, 150, 149, 148, 147, 146, 145, 144, 143, 142, 141, 140, 139, 138, 137, 136, 135, 134, 133, 132, 131, 130, 129, 128, 127, 126, 125, 124, 123, 122, 121, 120, 119, 118, 117,116, 115, 114, 113, 112, 111, 110, 109, 108, 107, 106, 105, 104, 103, 102, 101, 100, 99, 98, 97, 96, 95, 94, 93, 92, 91, 90, [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119870

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 197
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Doloress incearca (daca mai ai timp) la Payless. Eu de acolo le mai iau la copii incaltari frumoase (cand gasesc, ca nu au mereu)

Ana voi fi acolo sambata la 9 [pup]. Il aduc si pe Alex, ca acolo l-am botezat.

Emma, vei ramane in sufletele noastre vesnic

id="Script MT Bold">id="size3">id="purple">

Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."id="blue">id="size2">id="Comic Sans MS">

Hristos a Inviat!

Diana, n-am facut subiecte speciale I, am o amica care a facut, f f f mult de calcul ca sa stapanesti bine situatia la examen, si nu cu Perouse ci cu Nicole nu-mai-stiu-cum [:D] Fiscalitate II - e ca si fiscalitatea I doar cu detalii in plus, insa mie mi-a ajutat f mult ce-am asimilat la Fisc I Succes! Esti curajoasa!

Miikon, tocamai ce-am primit azi rasp de la o scoala publica mai bunicica ca nu mai sunt locuri si sa mergem la scoala de care suntem arondati, care-i de-zas-tru. A dat si soricelul ex la scoala internationala de langa M Snowdon, 400 de copii pe 40 de locuri max (daca se aproba) daca nu 36 [:D] inca n-avem rezultatul. Pana la urma cred ca incepe la Stanislas. Examenele ptr primara eu din cate stiu sunt in februarie sau martie, toamna se da ptr secundara. In plus la maternelle si pre-maternelle nu se da examen, mai nou, se inscriu toti copii si dupa aceia se alege, nu stiu pe ce criterii [bang] Noi intai am fost pe lista de astepare si apoi Slava Domnului c-am primit scrisoarea salvatoare, altfel nu stiu ce-am fi facut. Imi cer scuze ca n-am citit din urma de mult, pana la urma va intoarceti?

Simona, ai facut kefir cu bacterii din alea de le cumperi la cutie? Eu am luat ptr iaurt, insa n-am facut nici acum, cred ca n-ar strica sa le fac totusi ca expira.

Nu te teme, mergi pe acest drum, cu aceste hotarari in inima si nu-ti va parea rau. E calea cea stramta si pentru a ramane pe ea trebuie sa nu fii singur. Insoteste-te cu fratii de un cuget, agata-te de Parintele duhovnic.

Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne! id="red"> id="size1">

Icaid="red">, ma bucur ca mai scrii, sper sa se rezolve cu scoala fetitei asa cum iti doresti.

Anaid="red">, cind tu ai scris ca ti-ai gasit locul intr-o biserica romanesca, mi-a trecut prin cap ca si eu am una in care am simtit acelasi lucru, cea in care l-am botezat pe Lisandru. Acum imi dau seama abia ca, de fapt, e una si aceeasi, ca m-am uitat la adresa si cum se ajunge.[:)]

CORNELIAid="green">, mami de AGATAid="red">, TUDORAid="limegreen"> si LISANDRUid="blue">id="Century Gothic">id="size1">

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)id="size1">
id="right">id="Times New Roman">id="purple">

Nelia, si eu tot in aceiasi biserica mi-am gasit locul, desi am mai fost in 2. Cu metroul cobori la du College, e f aproape. Ce ai facut cu scoala Tudorei?

Nu te teme, mergi pe acest drum, cu aceste hotarari in inima si nu-ti va parea rau. E calea cea stramta si pentru a ramane pe ea trebuie sa nu fii singur. Insoteste-te cu fratii de un cuget, agata-te de Parintele duhovnic.

Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne! id="red"> id="size1">

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975
Hristos a Inviat!Diana, n-am facut subiecte speciale I, am o amica care a facut, f f f mult de calcul ca sa stapanesti bine situatia la examen, si nu cu Perouse ci cu Nicole nu-mai-stiu-cum [:D] Fiscalitate II - e ca si fiscalitatea I doar cu detalii in plus, insa mie mi-a ajutat f mult ce-am asimilat la Fisc I Succes! Esti curajoasa! Nu te teme, mergi pe acest drum, cu aceste hotarari in inima si nu-ti va parea rau. E calea cea stramta si pentru a ramane pe ea trebuie sa nu fii singur. Insoteste-te cu fratii de un cuget, agata-te de Parintele duhovnic.Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne! id="red"> id="size1">
align="right" id="quote2">Multumesc mult Ica de info, ai avut mare dreptate la Teorie Contabila, a fost un fiasco cu Eric, dupa primele doua cursuri am mai ramas vreo 15 care veneam la el, restul mergeau la ceilalti doi profi, dar n-am avut ce face, ca sa impac si bebelina si sa fac si cursul. Dar deocamdata am trecut onorabil de intra, sa vedem finalul.M-am uitat la profii de la Subiecte spec, nu preda nici unul din care zici tu, poate ca ei sunt doar in sesiunile normale si ne trimit pe cine stie cine in vara. Uite, astia doi sunt François Richer (la care nu pot sa merg) si Geneviève Ayotte la care sunt in liste d'attente ca m-am trezit tarziu ca vreau al doilea curs. Acum, cum o vrea Dumnezeu, eu cred mult in semne [:-@] "everything happens for a reason"Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009 +13 kg"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Ica, sa stii ca aici tot la Stanislas de la Quebec visez. Dar e cam departe , ca e intr-o zona centrala si greu de ajuns.

E mult mai usor sa intri aici la scoli internationale si la cele private. Eu un mare punct in plus fata de Montreal. Insa nu cred ca ramanem aici definitiv. De aia ma uitam la Montreal cu un ochi. Poate sa fie si vara asta , poate la anu. depinde de norocul meu,ca nu-mi vine sa dau postul de acum pe ceva mai prost. Insa in cazul sotului cariera lui aici e la -1...... S-a sacrificat un pic pentru mine, dar nu putem face asta la nesfarsit ca e neproductiv.

Deci examenele la maternel nu exista. Ca eu asa ramasesem cu ideea cand ma uitam in revistele pe care le aveam in casa. Ca acolo aveam ca data si ziua cand a fost examenul de admitere. Si la majoritatea era in octombrue. Plus ca Stanislas la Quebec e jumatate la pret decat Stanislas de la Montreal. Aici e subventionata.

Eu inca il vedeam pe Marc bebe, e un soc sa cauti scoala. Totusi e prea devreme....Nepotul meu in Romania a inceput la 8 ani si!!!!!

Multa bafta la scoala.

Cam in ce au constat examenele ?Aici imi poveastea cineva ca la o scoala privata i-au testat si psihologic, in plus de sa decupeze si sa deseneze. Teste de genul , li se spune sa nu se uite decat intr-o directie si apoi profesoara scapa un stilou pe jos ca sa vada cine nu asculta si intoarce capul!!!!

id="right">

Citat:
citat din mesajul lui Diana2007
Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975
Hristos a Inviat!Diana, n-am facut subiecte speciale I, am o amica care a facut, f f f mult de calcul ca sa stapanesti bine situatia la examen, si nu cu Perouse ci cu Nicole nu-mai-stiu-cum [:D] Fiscalitate II - e ca si fiscalitatea I doar cu detalii in plus, insa mie mi-a ajutat f mult ce-am asimilat la Fisc I Succes! Esti curajoasa! Nu te teme, mergi pe acest drum, cu aceste hotarari in inima si nu-ti va parea rau. E calea cea stramta si pentru a ramane pe ea trebuie sa nu fii singur. Insoteste-te cu fratii de un cuget, agata-te de Parintele duhovnic.Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne! id="red"> id="size1">
align="right" id="quote2">Multumesc mult Ica de info, ai avut mare dreptate la Teorie Contabila, a fost un fiasco cu Eric, dupa primele doua cursuri am mai ramas vreo 15 care veneam la el, restul mergeau la ceilalti doi profi, dar n-am avut ce face, ca sa impac si bebelina si sa fac si cursul. Dar deocamdata am trecut onorabil de intra, sa vedem finalul.M-am uitat la profii de la Subiecte spec, nu preda nici unul din care zici tu, poate ca ei sunt doar in sesiunile normale si ne trimit pe cine stie cine in vara. Uite, astia doi sunt François Richer (la care nu pot sa merg) si Geneviève Ayotte la care sunt in liste d'attente ca m-am trezit tarziu ca vreau al doilea curs. Acum, cum o vrea Dumnezeu, eu cred mult in semne [:-@] "everything happens for a reason"Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009 +13 kg"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
align="right" id="quote2">Diana, nici un nume nu-mi zice nimic, sper sa nimeresti la cel mai bun [:I] Succes la final! Nu te teme, mergi pe acest drum, cu aceste hotarari in inima si nu-ti va parea rau. E calea cea stramta si pentru a ramane pe ea trebuie sa nu fii singur. Insoteste-te cu fratii de un cuget, agata-te de Parintele duhovnic.Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne! id="red"> id="size1">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...