Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (29)

Recommended Posts

[bis] [bis] [bis] BUN GASIT INTR-O NOUA ETAPA A VIETII IMPREUNA CU MICII DELFINASI !!! [bis] [bis] [bis]
id="green"> id="size3">
[pool] A FOST ODATA O MINUNATA ODISEE A GRAVIDUTELOR CU DELFINASI: id="brown"> 1 ... 188 id="size4"> [pool] APOI A VENIT O ODISEE A MAMICILOR CU DELFINASI: id="brown"> 1 ... 175
id="size4">
[s] DELFINASI LA PRIMA ANIVERSAREid="brown">id="size4"> [s]
[pool]CLUBUL SCUTECELORid="brown">
"Delfinasi si delfinase, a trecut cu bine-un anAm crescut, vedeti voi bine, suntem tare nazdravaniInvatam si ne jucam, gata cu bebelusiaSuntem omuleti de-acum, incepe copilaria! id="red"> BUN VENIT IN CLUBUL SCUTECELOR! SA AVEM 3 ANI PLINI DE BUCURII, REALIZARI SI MULTE AMINTIRI MINUNATE! " (eladea2005)
28,27,26,25,24,23,22,21,20,19,18,17,16,15,14,13,12,11,10,9,8,7,6,5,4,3,2,1
[surf] Delfinasi de IUNIE 2010 id="size4"> [surf]
09.06 - [bonjovi] id="maroon"> Andrei Ioan id="navy"> de racusor2010 id="green"> 16.06 - [bonjovi] id="maroon"> Radu Gabriel id="navy"> de tina_80 id="green"> 19.06 - [autoroz] id="maroon"> Hannah Isabela id="red"> de rodyka id="green"> + [autoroz] Anca-Maria(26.06.2001) id="red"> 23.06 - [bonjovi] id="maroon"> Matei Alexandru id="navy"> de tanti id="green"> + [bonjovi] Andrei (11.02.2006) id="navy"> 24.06 - [autoroz] id="maroon"> Maria Antonia id="red"> de giorgia23 id="green"> 24.06 - [autoroz] id="maroon"> Larisa Ioana id="red"> de ochidut id="green"> 24.06 - [bonjovi] id="maroon"> Filip id="navy"> de eladea2005 id="green"> + [bonjovi] Eric (09.12.2007) id="navy"> 24.06 - [bonjovi] id="maroon"> Theodor Mihai id="navy"> de Roxana_Theo id="green"> 25.06 - [autoroz] id="maroon"> Beatrice-Teodora id="red"> de crissy77 id="green">+ [autoroz] Elise-Stefania (3.12.2005) id="red"> 27.06 - [bonjovi] id="maroon"> Mihnea Damian id="navy"> de mov_79 id="green"> 29.06 - [bonjovi] id="maroon"> Sebastian Petru Andrei id="navy"> de lalala13 id="green"> 30.06 - [bonjovi] id="maroon"> Tudor Andrei id="navy"> de coteasca id="green">
[surf] Delfinasi de IULIE 2010 id="size4"> [surf]
03.07 - [autoroz] id="maroon"> Rebeca Stefania id="red"> de [gravi] adrianaBuc id="green"> (DPN 10.02.2012) 06.07 - [autoroz] id="maroon"> Carla Maria id="red"> si [bonjovi] Matteo Cristian id="navy"> de carla_2008 id="green"> 08.07 - [bonjovi] id="maroon"> Yanis Stefan id="navy"> de beluistef id="green"> + [autoroz] Luisa (23.07.2005) id="red"> si [autoroz] Beatrice (02.06.2003) id="red"> 08.07 - id="maroon"> [bonjovi] Matei Marius id="navy"> de ooana id="green"> 09.07 - id="maroon"> [bonjovi] Victor id="navy"> de ilinca79 id="green"> 11.07 - [bonjovi] id="maroon"> Andrei id="navy"> de imaya id="green"> 12.07 - id="maroon"> [autoroz] Daria-Cristina id="red"> de ramonasin id="green"> 13.07 - [autoroz] id="maroon"> Natalia id="red"> de Cris2010 id="green"> 13.07 - id="maroon"> [bonjovi] Bogdan Andrei id="navy"> de sorina_goga id="green"> 15.07 - id="maroon"> [autoroz] Letizia id="red"> de CarmenAlbu id="green"> 15.07 - [bonjovi] id="maroon"> Radu Gabriel id="navy"> de matusa77 id="green"> 16.07 - id="maroon"> [bonjovi] Mihai id="navy"> de Victo id="green"> + [bonjovi] Stefan (30.10.2007) id="navy"> 16.07 - [autoroz] id="maroon"> Tania Maria id="red"> de rubia id="green"> 17.07 - id="maroon"> [bonjovi] Vlad id="navy"> de crispro id="green"> 18.07 - [autoroz] id="maroon"> Sabina Maria id="red"> de ramo1901 id="green"> 20.07 - id="maroon"> [autoroz] Hanna id="red"> de [gravi]goldstück id="green"> (DPN 16.04.2012) 21.07 - id="maroon"> [bonjovi] Paul-Christian id="navy"> de btz_ovi id="green"> 22.07 - id="maroon"> [bonjovi] Matei Alexandru id="navy"> de bambi_bv id="green"> 22.07 - [bonjovi] id="maroon"> Nectarie id="navy"> de larissa_79 id="green"> + [autoroz] Alexia (13.07.2006) id="red"> 23.07 - id="maroon"> [bonjovi] Victor Andrei id="navy"> de bumblebee id="green"> 24.07 - [bonjovi] id="maroon"> Raul Ionut id="navy"> de paula_m id="green"> 25.07 - id="maroon"> [bonjovi] Filip id="navy"> de mya85 id="green"> 28.07 - id="maroon"> [autoroz] Riana Maria id="red"> de ciristina_serban id="green">+ [bonjovi] Razvan (23.11.2004) id="navy"> 28.07 - id="maroon"> [bonjovi] Vlad id="navy"> de ludmila_p85 id="green"> 30.07 - id="maroon"> [autoroz] Denisa Maria id="red"> de anca_vlad id="green">+ [bonjovi] Vlad-Mihail (05.11.2003) id="navy"> 31.07 - id="maroon"> [bonjovi] Bogdan Andrei id="navy"> de senty_mary id="green">
[surf] Delfinasi de AUGUST 2010 id="size4"> [surf]
01.08 - id="maroon"> [autoroz] Raisa id="red"> de ramonavlas id="green"> 02.08 - [autoroz] id="maroon"> Andra Maria id="red"> de Mycya id="green"> 02.08 - id="maroon"> [autoroz] Clara Maria id="red"> de miha13gina id="green">+ [bonjovi] Thomas(21.02.2008) id="navy"> 02.08 - [bonjovi] id="maroon"> Andre id="navy"> de stefania_97 id="green"> + [autoroz] Catarina (25.08.2007) id="red"> 03.08 - id="maroon"> [bonjovi] Alexandru Radu id="navy"> de nela_didea id="green"> 04.08 - id="maroon"> [autoroz] Sara Maria id="red"> de maurice id="green"> 04.08 - id="maroon"> [autoroz] Bianca Maria id="red"> de michelle1981 id="green"> 05.08 - id="maroon"> [bonjovi] Tudor Constantin id="navy"> de baby78 id="green"> 05.08 - id="maroon"> [bonjovi] Denis Gabriel id="navy"> de princess id="green"> 06.08 - id="maroon"> [autoroz] Ariana id="red"> de bubster id="green"> 07.08 - [bonjovi] id="maroon"> Robert id="navy"> de enik83 id="green"> 09.08 - id="maroon"> [autoroz] Adina Stefania id="red"> de lauri_ca id="green"> + [bonjovi] Radu (11.09.2002) id="navy"> 10.08 - [bonjovi] id="maroon"> Sebastian id="navy"> si [bonjovi] Felix id="navy"> de Dragaica id="green"> 10.08 - id="maroon"> [bonjovi] Cristian Alexandru id="navy"> de Laurika1982 id="green"> 10.08 - id="maroon"> [bonjovi] Raducu id="navy"> de pufescu id="green"> 10.08 - id="maroon"> [autoroz] Anastasia id="red"> de Catalina2307 id="green"> 10.08 - [autoroz] id="maroon"> Otilia Ioana id="red"> de bratafel id="green"> + [autoroz] Bianca Maria (10.06.2008) id="red"> 12.08 - id="maroon"> [bonjovi] Radu id="navy"> de puiutz_mic id="green"> 12.08 - id="maroon"> [bonjovi] Albert Simon id="navy"> de crissteo id="green"> + Teo 14.08 - id="maroon"> [autoroz] Iulia Alexandra id="red"> de Otiliav id="green"> + [autoroz] Ana Maria (18.12.2004), [autoroz] Elisa Andreea (09.12.2008) id="red"> 16.08 - id="maroon"> [bonjovi] Miguel id="navy"> de aelita id="green"> + [autoroz] Sofia (02.01.2007) id="red"> si [bonjovi] Andres (22.05.2008) id="navy"> 17.08 - id="maroon"> [bonjovi] Sasha id="navy"> de ainotna id="green"> + [bonjovi] Bogdan 17.08 - id="maroon"> [bonjovi] Victor Petru id="navy"> de katalina id="green"> + [bonjovi] Catalin (04.03.1998) id="navy"> si [bonjovi] Robert (13.04.2004) id="navy"> 18.08 - id="maroon"> [bonjovi] Antonito id="navy"> de palomina id="green"> 18.08 - id="maroon"> [bonjovi] David id="navy"> de bamboletta id="green"> + [autoroz] Antonia - Gabriela (01.11.2006) id="red"> 19.08 - id="maroon"> [autoroz] Iulia id="red"> de mousel id="green"> 20.08 - id="maroon"> [autoroz] Mara Nicolle id="red"> de [gravi] Alice_Elena id="green"> (DPN 03.01.2012) 20.08 - id="maroon"> [autoroz] Medeea id="red"> de saddie id="green"> 20.08 - id="maroon"> [autoroz] Ioana Mariaid="red"> de shoshikaid="green"> + [bonjovi] Tudor David (30.12.2006) 21.08 - id="maroon"> [autoroz] Eva [bibe] id="red"> de Diana_Eva id="green">

Sfaturi utileid="size3">id="red">: muci, tuse, raguseala, febra, diaree, varsaturi, viermisori, alergii, bubite, idei meniuri, retete diverse
Link-uri utile: id="size3"> id="red"> Remedii homeopateRemedii homeopate - TUSECurbele active ale greutatii si inaltimii Grafice lunare de introducere a alimentelor in functie de varsta Crestere si dezvoltare bebe ( se da download la WHO Anthro for PC ; odata instalat accesati "Individual assessment" , "New child" , introduceti datele. Sa nu uitati sa dati "Selected child" - "Save changes" .) id="size1"> id="green">

[s] Sarbatoritii lunii DECEMBRIEid="red">id="size2"> [s]Elise-Stefaniaid="red"> (crissy77) - 3 dec.Dragaica - 7 dec.crissy77 - 8 dec.Eric id="blue"> (eladea2005) - 9 dec.Elisa id="red"> (Otiliav) - 9 dec.eladea2005 - 12 dec.miha13gina - 13 dec.ludmila_p85 - 15 dec.Alice_Elena - 18 dec.Ana id="red"> (Otiliav) - 18 dec.puiutz_mic - 19 dec.beluistef - 20 dec.matusa77 - 24 dec.paula_m - 26 dec.Otiliav - 30 dec.id="purple">-----id="beige">MIid="red">poze crispropoze Denisapoze Tinapoze Ochidutpoze adrianaBucpoze paula_m
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 194
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

sadie,nu am dat in cap,am spus doar ca trebuie mentinut un echilibru si ca o alimentatie exclusiv vegetariana poate cauza copilului,mai tarziu.

nimeni nu e de acord cu extremele.cat priveste acei hormoni fitoestrogeni din soia,chiar nu e ok sa fie consumati de baietei in perioadele de crestere,pt ca influenteaza negativ echilibrul lor hormonal.

atata tot.

nimeni nu d ain cap nimanui,daor ca un regim extrem poate avea consecinte extreme.si asta e de netagaduit.

cat priveste cantitatea de histamina, ea poate fi oricata,atata timp cat organismul vostru secreta enzima ce o descompune,diaminoxidaza.acea enzima e inhibata de anumite medicamente(betablocante, barbiturice de ex),alcool etc.daca nu exista o atopie(IgE mare),atunci e ok.

exista si alimente care ingerate inhiba ele secretia acestei enzime.de ex ciupericile otravitoare.daca omul ar putea secreta DAO,n-ar mai muri cand mananca ciuperci otravitoare.

rau poate face insa histamina adusa de E-uri si conservanti,atata timp cat sunt consumati a la long.am pus o lista.

o sa revin cu o postare despre peste.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Ce pofta mi-ati facut cu untul de casa ![pofta] eu as manca non stop cu miere si o cana cu lapte cu cacao alaturi [pofta]

Veganisme- [:D] mie imi lipseste determinarea. Oricum, incerc sa mancam din toate fara sa exageram. Lui A nu-I dau Carne de pui de la supermarket

, de ex. prefer sa-I dau quinoa de ex. Acum avem o gaina de la ai mei si "trag" de ea ca n-am ce face. Oricum, nici A nu e mare carnivor...

Bamboletta, multa sanatate pt caprita si iedutz [:)] si lui A ii plac rozatoarele [:D] cand mergem in mall, primul lucru pe care-l face e sa intre in pet shop si sa sa zgaiasca la soricei.[alcool]

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

salutare si de la noi!

am avut o noapte minunata pot spune, tudor in sfarsit dupa 2 luni a dormit bustean, nu l-am auzit deloc, nici macar nu a marait dupa suzeta...ma sint si eu odihnita! se pare ca pana la urma dintisorii erau de vina, ca acum are 2 maselute si un dintisor gata iesiti! eu cred ca se grabeste sa-i iasa cat mai multi ca stie ca o sa taiem purcelul si o sa vrea sa testeze soriciul[:D]. acum sper sa nu-l laud degeaba si la noapte sa o luam de la capat!

Crissy, arata tare bine reteta de unt, dar ia zi-mi cam cata apa tre sa pun???? mi-e sa n-o fac praf!

btz, imi pare rau ca paul e cu mucaleti, lasa ca o sa-i treaca, asa e la cresa, se imbolnaveste mai des, dar o sa treaca, cat despre iesirile lui, stai linistita ca si la noi e la fel cand il apuca pe tudor! si pe noi cum ne prinde cum ne articuleaza, cat despre rasfat nici nu se mai pune problema, e rasfatat la maxim! la noi nu se da cu capul de usa dar in schimb se tranteste in fund si urla si da din picioare, ca la nebuni ce mai!

eu am obs ca daca ii dau mandarine sau clementine si irita la fundulet, in rest papa de toate. eu i-am dat din fiecare sa pape si pana acum nu am avut nici o problema!

noi tot pe lp suntem dar nu i l-am mai dat simplu de vre-o 2 luni, il combin cu cereale, dimineata si seara. ne gandim si noi sa trecem pe lv dar de la anu, acum fiecare mamica ii da puiului ei ce crede ca e mai bun pt el!

deci:

histamina, palomina, alice, saddie, adriana( poate scapi de dureri si greturi si vii cu rebe s-o vdm si noi), laurika1982, ainotna, tanti, anca_vlad, crissteo, roxana ne vdm in week??? am inteles ca o sa fie in jur de 16-17 grade, putem sa ne vdm si in parc daca vreti! restul mamicilor nu le-am trecut pt ca mi-au scris pe facebook ca nu pot venii, iar cris2010 a zis ca nu stie inca, dar daca poate vine cu drag, imi cer scuze daca am uitat vre-o mamica, dar e bine venita![flo]. o sa mai vina si mirela cu gemenasii scumpi si dana cu anuca!

haideti sa ne stabilim de azi! eu ziceam sa ne vdm maine dupa amiaza la tineretului! ce ziceti????? mai veniti si voi cu pareri!!!!

pup

Corina, fericita mamica de Tid="red">Uid="green">Did="blue">Oid="brown">Rid="orange">id="navy"> Aid="black">Nid="pink">Did="brown">id="purple">Rid="yellow">Eid="navy">Iid="green">

Poze Tudor

pe la ce ora?ca suntem invitati la pranz la unf bun prieten.

in carol,ca nu-s asa caini,dar,ce-i drept,e soare mai putin.

fetele, ma paraginesc de tot.

inca o noapte alba ca noaptea trecuta si-s pe butuci.

la 2,30 a eliminat un fecalom cu multe plansete si scartieli.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

coteasca, la ce ora vreti voi sa iesiti? ca Rebe are program de somn intre 1 si 4. Pentru noi ar fi bine dimineata, adica intre 10 si 1 dar nu va faceti program dupa noi, ca burta lu' mami cam face figuri si ne cam da emotii zilele astea si exista riscul sa nu putem veni.

crissy, am fost sa verific ca nu s-a deschis colul dupa contractiile de zilele astea. Slava Domnului totul este inca ok, cu tratament pentru cateva zile si mai vedem.

Mamica de Rebeca Stefaniaid="red"> - 03.07.2010, mandra posesoare a 10 dintisori si 4 maselute

30+[gravired] cu [fetita]

Btz, si Antonito se da cu capul de pereti dar nu cand e nervos, mai mult cand ii sta in cale vreunul [:D] cand e nervos isi da cate o palma peste cap dar ii dau ignore si vad ca nu mai face abuz .

Incearca sa nu- l mai bagi in seama chiar daca te doare pe tine. Stiu cum e...[flo]

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...