Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (29)

Recommended Posts

La multi ani tuturor ce poarta numele de la Sf Nicolae! Sa fiti sanatosi si bucurosi!

Teo a fost foarte incantat de ce i-a adus mosu, aseara nu putea dormi de grija, s-a foit o gramada si ma rugat cu lacrimi in ochi,sa stau eu de paza, sa fiu atenta, daca vine mosul sa-l trezesc.

Si cum s-a dat jos din pat dimineata, cu ochii inchisi de somn, a intrebat ce i-a adus mosul.

A fost incantat, toti am avut cate ceva in ghetute, simbolic, dar a venit mosu. Baietii mici au primit si raspunsul la scrisoarea pe care i-au lasat-o aseara mosului in ghetute. Am facut aseara cu teo trecerea in revista, cu ce i s-a intamplat frumos de anul trecut, ce a facut bine, la ce trebuie sa mai lucreze. A fost foarte incantat, s-a semnat cu litere de tipar el la sfarsit si pe verso la hartie a vrut el sa-i arate mosului ca stie sa scrie.

Si spre marea mea surprindere a scris MAMA, desi eu nu m-am straduit sa-l invat.Cand m-a rugat sa-i arat cum se scrie ceva, i-am aratat, dar am fost fooaaaarte fericita. Si el era bucuros de bucuria mea.

La gradi a venit mosu ieri, n-am prea inteles eu de ce nu azi, dar bine ca a venit.

Acum il astept sa vina de la gradi, sa repetam poezia, ca l-a certat doamna ca i-a dat poezia de 2 saptamani si n-a stiut-o. Eiiii. Foarte suparata era! Doamna noastra tine la serbare, de zici ca cine stie cum artrebui sa iasa. Distractia copiilor e pe locul n, dupa: ce bine a iesit serbarea, ce liniste a fost in sala, daca au stat copiii la locuirle lor nemiscati si nu cumva a fost vreunul care a vrut apa sau la baie, ce multumiti au fost parintii, ce cadouri a primit doamna de la mosu, etc, etc,

Oare la altii cum e?

Albert a primit o masinuta mai maricica cu cuburi, nu s-a dezlipit de ea toata dimineata. Si a mai gustat si un pic de barney, asa sa nu zica ca n-a venit mosul.Si fructe. Si scrisorica si el, dimineata i le-a citit tati pe amandoua lui teo, ca a fost curios si ce i-a scris msoul lui albert.

Si eu am primit cadou de la mosu, o cioco- mosu ma saboteaza ca stie ca sunt la dieta, si o caciulita haioasa.

Tati n-a primit nimic, adica a primit o portocala, ca n-am gasit aseara nuielusa sa-i pun in ghete. Poate de mos craciun! [:D]

Sa aveti o zi minunata!

Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 194
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

ochidut, ce frumos i-ai explicat de mos[olala]

Ati mai ajuns la pediatru?

Si noi am intrat intr-o perioada in care ar manca non-stop (sa ma ierte mamicile care se chinuie cu mancarea[asia]). La noi portia e de maxim 250 de grame. Si avem doar o singura gustare intre masa de pranz si cina doar de fructe. Mai scapa cate-o firmitura de paine cand mai sta cineva la masa si ea e prin preajma.

De cate ori ii dau cate o bucatica mica, mica de paine imi aduc aminte de un cantecel pe care i-l cant la culcare in care o fetita plange ca mama vitrega nu i-a dat paine ci doar o firmitura si zic ca sunt si eu ca o mama vitrega de-i dau doar firmituri de paine[:I]id="size1">

[mamica]de Solnushka Natali - 13.07.2010id="purple">id="size3">id="Times New Roman">

[s] La multi ani, dragi Nicolete si Nicolai! [s]

Crissteo ce frumos ca ai scris scrisori baietilor. Sigur vor fi amintiri de nepretuit peste ani. Si ce baiat istet e Teo, bravo mami! [olala] Tu cum te simti, a trecut raceala?

Victo felicitari, bravo mami! Ce bine ca ai luat note mari, ca sa poti alege in voie in ce oras continui munca. Ma bucur tare pt. tine ca ai scapat. [pup]

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...