Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (29)

Recommended Posts

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Intr-o emisiune spunea o gineco despre greturi ca uscaturile gen covrigei sunt f bune dimineata pe stomacul gol, nu fructele.
align="right" id="quote2">

eu mancam covrigei vanilati inainte de a ma ridica din pat dimineata si era f bine, daca nu mancam imediat vomitam, dar asta a tinut numai pana la 14 saptamani ca dupa nu i-am mai suportat nici pe ei.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 194
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

incercam si noi maine sa venim, dar o sa ajungem mai tarziu, pe la 11 si ceva cred, ca trebuie sa ii fac de papa pentru pranz - al meu sot abia acum a venit acasa si nu am apucat sa mai fac nimic azi.

pupici

Mamica de Rebeca Stefaniaid="red"> - 03.07.2010, mandra posesoare a 10 dintisori si 4 maselute

30+[gravired] cu [fetita]

Citat:
citat din mesajul lui ludmila_p85
Mycya,salteaua era coborita de tot,s-a catarat el pe gratiile de la patuc si alunecat[q],a plins putin,da eu stau cu o frica,nustiu sa nu fie ceva urmari urite mai apoi.[bang]Ludmila,mamica lui Vladut
align="right" id="quote2">copilutii astia sunt mai puternici la astfel de cazaturi decat ne putem imagina noi, stai fara griji. [pup] sa treaca si al meu sot se teme din acelasi motiv, sa nu cada copila din patut cand noi nu suntem in camera ,dar ea se chinuie si ziua sa il escaladeze si nu reuseste apoi noaptea fiind somnoroasa si bagata si in sac [:-@]

Antonito sta fix 30 de minute pe zi in patut, la tv... Dimineata, cand incerc sa-mi revin dupa noptile "fierbinti" ... E asa de absorbit ca nu imi fac probleme, oricum e din ala textil ..ala cu gratii e lipit de patul nostru [alcool] ... Mai nou incearca sa se urce pe pat cand se plictiseste. Alta belea. Pana acum nu l-a pasionat cataratul .

Ludmila, sunt sigura ca Vladut nu a patit nimic grav![pup]

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...