ML Publicat Aprilie 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 12, 2010 Daca tavalesc galustile/gombotii prin altceva decat pesmet ce iese? (imi este greu sa-l fac in robot sau pe razatoare - poate aveti alte idei si pe tema asta...) Nu vreau biscuiti, oare ar merge prin nuca macinata si tinuta la cuptor putin inainte, amestecata cu zahar? Sau faina simpla tot asa rumenita la cuptor? Take jid="green">oid="red">yid="navy">! (poze) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb_alinus Publicat Aprilie 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 12, 2010 ML, eu cand fac papanasi ( cred ca tot gomboti sunt), cumpar paine deja prajita de la raionul de " petit dejeuner" , natur, parca biscottes le zice sau crackers, si ii pun la blender. Este pesmetul nostru de acasa, parol. Acuma nu stiu ce gasesti la voi acolo, dar aici in Olanda gasesc acea paine prajita din care imi iese pesmetul adevarat, in Franta de exemplu painea asta prajita nu era parca la fel, dar pe aproape. Cu nuca nu cred ca e acelasi lucru, mie imi place nuca dar nu la papanasi. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Publicat Aprilie 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 12, 2010 Eu cred ca poti sa il inlocuiesti cu ce va place mai mult, da gustul acela de pesmet prajit nu o sa il ai . fii alaturi de Mihaitaid="Book Antiqua">id="maroon">id="size4"> vid="red">oid="purple">rid="blue">bid="maroon">e id="teal"> did="green">eid="purple"> cid="navy">oid="red">pid="orange">iid="limegreen">lid="blue">...id="Georgia"> id="size2"> Hobbyid="Book Antiqua"> talentele nazdravanilorid="brown">id="right">id="size2"> calator de profesieid="Book Antiqua"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alina Publicat Aprilie 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 12, 2010 ML,nici eu nu am intotdeauna pesemt cind fac gomboti si il inlocuiesc cu gris prajit. E buna ideea alinusei cu piine prajita data prin blender,o sa incerc si eu.Eu gombotii stiu ca sunt galustile cu prune si nu papanasii. Alina,mami de 2 copii minunati Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzuni Publicat Aprilie 12, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 12, 2010 gris prajit, are gust f bun. THAT's ME Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmenc78 Postat Aprilie 13, 2010 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2010 nici sau alune parjite Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ML Postat Aprilie 13, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2010 Ei, ce dragut, tot felul de idei! Va multumesc. Da, cu prune, galuste, vreau. Asa imi faceam in urma cu mai multi ani in urma pesmetul acasa, dat prin robot (procesor tip blender, cu lame). De cand am luat unul nou (mai performant, chipurile...) si mai mare e ceva de groaza cand incerc sa macin migdale intregi sau paine prajita. Zgomotos nevoie mare, mai ca sare dupa counter si nici nu farama fin. Am sa incerc atunci cu gris, dar nu chiar gris ca nu mai mananc cu gluten (voi pune quinoa) sau nuci/alune. Banuiesc ca nu vor semana cu cele din copilarie, dar nici gretoase nu cred sa iasa. , Take jid="green">oid="red">yid="navy">! (poze) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crista-s Postat Aprilie 13, 2010 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2010 ML pune piinea prajita intr-o punga de plastic sau intr-un saculet de pinza, pe care o legi la gura ( dar nu foarte strins, ci mai lasi spatiu in punga intre piine si locul unde legi punga )apoi pui punga pe masa de preferat pe planseta de lemn, un fund de lemn sau de marmura si treci cu sucitorul sau cu o sticla in sus si in jos peste punga, piinea prajita sau ce ai pus in punga ( biscuiti, nuci etc ) se vor strivi frumos. Avantaj : sunt toate gata strivite in punga nu te mai incurci cu robotul Poti sa strecori prin ciur sau o sita mai larga si bucatile care nu s-au strivit bine le mai pui o data in punga si le mai strivesti o tura . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ML Publicat Aprilie 13, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 13, 2010 Crista, buna ideea! Ma gandeam sa incerc cu ciocanul , asa spargea bunica nucile intr-o punga, ca sa nu-i sara proiectilele-coji prin bucatarie. Atunci am sa caut saculet de panza, iar daca ramane ceva mai mare, pun in robot (macina... oarecum cu bucati mai mititele). Sau cu quinoa/nuci, zahar, desi prefer "pesmetul"... Take jid="green">oid="red">yid="navy">! (poze) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corap Publicat Aprilie 13, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 13, 2010 ce-s aia gomboti? c & andrei-ardei [zz]14.11.2005 & cireshik anais [il]07.05.07 FEBRUARIE thing-a-day id="teal"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.