Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (74)

Recommended Posts

A FOST ODATA CA NICIODATA, ASA INCEPE ORICE POVESTE SI ASA VA INCEPE SI POVESTEA NOASTRA... A[pool] DELFINASILOR DE IULIE-AUGUST 2010 [pool] id="Trebuchet MS">id="red">
id="size3">http://[/url]
Dragi viitoare mamici,Fie ca protectia Domnului sa fie peste noi, peste pruncusorii din burticile noastre si peste familiile nostre, sa-i binecuvanteze cu sanatate, dezvoltare deplina si sa-i putem duce pana la termen
id="left">id="Georgia">id="size2">_________________________________________________________________________________id="green">
[ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei[ruga]id="Book Antiqua">id="size4">id="Georgia">Doamne, cel care ai zis oamenilor: " Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.Parinte Ceresc, care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu parasi robii Tai si ocroteste prin Harul Tau pruncii nostri si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Doamne fii cu noi si da-ne izbanda dupa Sfanta Voia Ta. Aminid="Georgia">.id="size2">id="teal">_________________________________________________________________________________id="green">
Asa a inceput frumoasa noastra odiseeid="brown">1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61,62,63,64,65,66,67,68,69,70,71,72,73
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 198
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Reiau mesajul de la sf capitolului trecut:

Circulara de cordon (larga) avem si noi. Cumatra a nascut cu circulara de cordon, secretul e sa asculti cu sfintenie de dr.

Aparat de ascultat inima: la Sv au, dupa ce m-au internat si verificat dilatatia, i-a ascultat inimioara. O singura data.

Album de pe picasa: eu l-am sters [:D] ca nu aveam nicio poza cu burtica. Am link la semnatura.

Mi-am adus aminte ca ceva timp in urma discutati despre colectii de desene animate. Va recomand cu caldura Baby Einstein (pacat ca nu sunt si in romana) iar la fetite mare succes are seria Barbie. Tom & Jerry, SpongeBob, Dora - dupa 3 ani.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=8bxUVxJxys0[/tube]

Cristina [gravi]20 s cu bocanila & [zana] Elise-Stefania (3 dec. 2005)id="blue">

Uituca mai sunt[alcool]

Eu sunt la a doua sarcina si nu il simt pe bb mai deloc (aproape 21 saptamani). Il simt foarte rar, saptamana trecuta 3 zile nu l-am simtit, exact inainte de morfo fetala, imi batea inima ca la vrabiuta cand m-am asezat pe pat si mi-a pus sonda pe burta de teama sa nu-mi zica ca s-a intamplat vreo nenorocire.

Cristina [gravi]20 s cu bocanila & [zana] Elise-Stefania (3 dec. 2005)id="blue">

Beluistef... sufletoi drag, stiu ca trebuie sa/mi fac cont si sa/mi pun pozele dar sa/mi fac timp... promit ca in weekend rezolv.

Grety, draguta ca/ntotdeauna...[pup] Dau din aripioare printre voi, poate se 'lipeste' si la mine.

Dragaicoooo, soferesti? Hai ca vrem sa ne plimbi cu limuzina... bine, ptr inceput apelam la carucioare [:D]

ucenic(aspirant) burtica[biz]

neata fetelor

laurika1982 imi pare rau sa aud ca ai facut varicela. Stai linistita in patut, nu te consuma ca nu ii faci bine grasanului tau. Vei vedea ca Doamne Doamne te va ajuta sa treci cu bine peste acest hop

bumblebee, paula_m eu am pus doar 4 kg de cand am ramas insarcinata. Oare sa fie ceva probleme daca nu iau in greutate? Bine, sa nu intelegeti ca mi-as dori sa ma fac cat casa, dar cred ca nici atat de putine kg in plus nu or face bine. Oare daca eu nu ma ingras nu creste nici asta micul?

grety_niku si eu am zis ca o sa-l scot pe bebita afara. Ar trebui sa nasc in mai si daca totul va fi bine cu bebita am zis ca il voi scoate cate un sfert de ora pe zi in parcul din spatele blocului. Am citit tot pe forum ca mai multe mamici si-au scos frumusetile de bebelusi pe la 2-3 sapt dupa nastere si nu au fost probleme. Cred ca e important sa acoperim carutul cu o panza ceva sa nu se mire toate babele de bebe.

vroiam sa va mai zic ca am fost si eu ieri la 4d. l-am vazut pe bebe cum se juca cu putzica lui. doctora a ras intruna si a zis ca baietelul meu si-a gasit jucarica in burtica sa nu se plictiseasca pana iese afara.

am fost insa dezamagita ca nu am primit cd. [q] auzisem de pe la fete ca la 3d sau 4d primesti cd acasa cu filmulete si poze cu bebe. voi ati primit asa ceva? ar trebui sa ma duc astazi si la eco transvaginala sa vad cum mai stam cu colul, daca mai e deschis sau nu.

ma gandeam ca indiferent daca s-a inschis colul sau nu sa vorbesc cu doctorul si sa-i zic ca de-acum nu vreau sa ma mai duc la birou. imi este foarte teama sa nu se deschida din nou si sa-l pun in pericol pe bebe. voi ce ma sfatuiti?

[gravi] 22S cu [baietel]

Tot io[:D]. Azi monopolizez DC-ul, imi fac norma pt luna asta[:I]

Am incarcat inca o poza in UTILE (by the way, acum contul e ocupat 69% [;)]). Este o poza pe care am facut-o la un grafic de pe peretele cabinetului medicului de familie [:D], evolutia inaltimii fundului uterin. Poza nu e f clara ca e facuta cu telefonul, cand voi avea mai mult timp o sa incerc sa fac un tabel. In general, Inaltimea FU = ~ nr de saptamani. La 20 sapt, IFU=20-21 cm, la 24 s IFU=24, la 30 IFU=30-32 etc.

Citat:
citat din mesajul lui Luna9
vroiam sa va mai zic ca am fost si eu ieri la 4d. l-am vazut pe bebe cum se juca cu putzica lui. doctora a ras intruna si a zis ca baietelul meu si-a gasit jucarica in burtica sa nu se plictiseasca pana iese afara.am fost insa dezamagita ca nu am primit cd. [q] auzisem de pe la fete ca la 3d sau 4d primesti cd acasa cu filmulete si poze cu bebe. voi ati primit asa ceva? ar trebui sa ma duc astazi si la eco transvaginala sa vad cum mai stam cu colul, daca mai e deschis sau nu.ma gandeam ca indiferent daca s-a inschis colul sau nu sa vorbesc cu doctorul si sa-i zic ca de-acum nu vreau sa ma mai duc la birou. imi este foarte teama sa nu se deschida din nou si sa-l pun in pericol pe bebe. voi ce ma sfatuiti?[gravi] 22S cu [baietel]
align="right" id="quote2">CD cred ca trebuia sa ii spui de la inceput ca vrei... din cate stiu eu ei nu inregistreaza decat daca le ceri, asta este data viitoare, dar sa stii ca si pe cd poate sa nu fie cine-stie ce, eu la 16s la TT am facut 3d/4d pt ca asa face doctorita unde fac eu(nu mai face 2d deloc[bang], asta e mai multi banuti dar macar il vad frumos pe bebitzu in fiecare luna[:D]); dar cand am ajuns cu cd acasa erau doar cateva poze si vre-o doua filmuletze 4D de 9sec din care nu se intelege mai nimic[bang][bang](decat pozica[olala]pe care am pus-o deja pe contul comun de picassa). Mi-a explicat doctorita ca asa e setat ecograful (sa filmeze 9 sec)[alcool][alcool]. sper ca acum la sanador sa imi dea si mie un film mai lung ca si asa platim 30ron pt CD[bang][bang]Fetele care ati fost la Sanador, cum sunt filmuletele de pe cd?? voi ati cerut?[gravi]21+ cu bebic (inca[;)]) rusinos[am]Poziciid="size4">id="purple">[foto]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...