ioana1985 Publicat Aprilie 13, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 13, 2010 Buna ziua! Numele meu este Ioana, sunt casatorita din luna septembrie 2009. In luna martie a acetui an am fost la domnul doctor Parvu Ioan(la care merg de ceva ani), pentru a verifica daca este totul in regula pentru a avea un copil. Am facut o ecografie transvaginala si un control in urma carora domnul doctor mi-a spus ca acum totul depinde de Dumnezeu si de noi cand va voi ramane insarcinata; concluziile aspect ecografic normal. In perioada ovulatiei am un disconfort in zona pelvina care dureaza cateva zile. Am ciclul menstrual cuprins intre 29 si 31 de zile. Am facut acel calcul in care am scazut 18 si 11 din cel mai scurt respectiv cel mai lung ciclu menstrual si ne-am apucat de prestat o zi da, alta ba.Am tot citit ca ar trebui sa prestam zilnic pentru a ramane insarcinata. Intrebarea mea este cat de des trebuie sa avem relatii sexuale, in perioada ovulatiei? Mi-am cumparat si teste de ovulatie oview. Va doresc o zi frumoasa! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana1985 Postat Aprilie 13, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2010 Sper sa nu incalc regulile acestui forum,insa am uitat sa mentionez ca dup#259; contact stau cu o perna sub sezut,mi-o aseaza so#355;ul pentru a m#259; mi#351;ca eu foarte putin,aproximativ o ora cu picioarele ridicate.Picioarele trebuie sa stea perfect intinse ca atunci când Facem lumanarea sau le putem tine cu genunchii spre piept! Este pentru prima data când scriu pe un forum. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iunia82 Publicat Aprilie 13, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 13, 2010 Buna, Imi amintesc de mine acum 1 an cand am inceput incercarile pentru copil. Am incercat toate trucurile timp de 7 luni, iar cand nu am mai facut nimic (practic, am facut prostioare doar de 2 ori in acea luna: in ziua 12 si ziua 14 la un ciclu de 28 de zile) fara sa astept decat o jumatate de ora intinsa in pat, fara perne si alte nebunii, inante de a ma ridica, atunci s-a prins samburelul. Asa ca tine si de cum vrea Dumnezeu. Multa bafta! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luminita42 Publicat Aprilie 14, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 14, 2010 Citat:citat din mesajul lui ioana1985Buna ziua!Numele meu este Ioana, sunt casatorita din luna septembrie 2009. In luna martie a acetui an am fost la domnul doctor Parvu Ioan(la care merg de ceva ani), pentru a verifica daca este totul in regula pentru a avea un copil. Am facut o ecografie transvaginala si un control in urma carora domnul doctor mi-a spus ca acum totul depinde de Dumnezeu si de noi cand va voi ramane insarcinata; concluziile aspect ecografic normal.In perioada ovulatiei am un disconfort in zona pelvina care dureaza cateva zile.Am ciclul menstrual cuprins intre 29 si 31 de zile. Am facut acel calcul in care am scazut 18 si 11 din cel mai scurt respectiv cel mai lung ciclu menstrual si ne-am apucat de prestat o zi da, alta ba.Am tot citit ca ar trebui sa prestam zilnic pentru a ramane insarcinata.Intrebarea mea este cat de des trebuie sa avem relatii sexuale, in perioada ovulatiei?Mi-am cumparat si teste de ovulatie oview.Va doresc o zi frumoasa!align="right" id="quote2">ioana, mie mi se pare bine cum faci tu, o zi da, o zi ba, in perioada fertila!noi prestam de control in z6 sau z7 ca sa nu fie sperma prea "veche".pe urma z10, z12, z14, z16, daca ne tin puterile si in z18, ca nu-i usor la comanda..:-( asta la un ciclu cam fluctuant de 26-27-28 zile.cand am ramas gravida in ianuarie (am pierdut sarcina din pacate) am prestat asa: z5, z8, z10, z13, z16, z18. sunt bune testele de ovulatie oview, e bine ca le folosesti, din pacate sunt cam stresante (eu nu beam apa vreo 3-4 ore inainte sa le fac..) si sunt si costisitoare.Mult succes !!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana1985 Postat Aprilie 14, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2010 Multumesc pentru raspuns fetelor! Motivul pentru care am hotarat sa facem o zi da, alta ba este acela ca spermatozoizii trebuie sa ajunga la maturitate si sa fie cat mai multi posibili, insa citind si alte informatii am hotarat sa va cer parerea. Noi luna aceasta am prestat z7, z9, z11.Sper sa o tinem tot asa si cu ajutorul sa Dumnezeu si a Maicii Domnului sa mi se Binecuvinteze pantecele pentru a avea copii. O zi frumoasa! Doamne ajuta! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana1985 Postat Aprilie 14, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2010 Imi pare sincer foarte rau pentru sarcina ta pierduta sper ca totul sa fie bine pana la urma! Eu luna trecuta cand am folosit pentru prima data teste oview, le-am facut dimineata si marti s-a pozitivat testuletu iar joi am fost la eco, unde s-a vazut corpul galben(insa lunat trecuta am fost in post).Incepand cu luna aceasta le fac pe la ora 18 si incepan cu ora 15 nu mai consum niciun lichid si nici nu mai merg la toilette. Exista un subiect unde discutati mai multe despre toate chetiile acestea.M-ar interesa si pe mine, sunt noua pe forum! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luminita42 Publicat Aprilie 14, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 14, 2010 Citat:citat din mesajul lui ioana1985Imi pare sincer foarte rau pentru sarcina ta pierduta sper ca totul sa fie bine pana la urma!Eu luna trecuta cand am folosit pentru prima data teste oview, le-am facut dimineata si marti s-a pozitivat testuletu iar joi am fost la eco, unde s-a vazut corpul galben(insa lunat trecuta am fost in post).Incepand cu luna aceasta le fac pe la ora 18 si incepan cu ora 15 nu mai consum niciun lichid si nici nu mai merg la toilette.Exista un subiect unde discutati mai multe despre toate chetiile acestea.M-ar interesa si pe mine, sunt noua pe forum!align="right" id="quote2">Multumesc Ioana, la "Aspirante" poti discuta despre incercarile pentru bebe, vezi si tu unde te atrage sa intri, fetele sunt oricum dragute si saritoare!Succes! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianaBuc Publicat Aprilie 23, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 23, 2010 noi am prestat 2 zile la rand si aiesit bebe, in conditiile in care sotul are diagnostic de oligoastenospermie. Cred ca cel mai important e sa fiti relaxati si sa nu transformati sexul intr-o rutina. Bafta! ________________________ [gravi] 28+ Vine o [fetita] Rebeca Stefaniaid="red">!Doamne ajuta! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lara20 Publicat Aprilie 24, 2010 Raport Distribuie Publicat Aprilie 24, 2010 buna, aproape 5 am incercat sa facem bebe,perna sub,picioare pe peretei,etc!contact din 2 in 2 zile si nu iesea nimi[bang]. in luna in care am facut doar de 2 ori si atunci in ziua 10 si 12 a cicluclui menstural am ramas gavida desi aveam o menstruatie la 32 de zile parea fff imposibil sa raman gravida in zilele acelea dar s-a intamplat pt ca asa a vrut bunul D-zeu!!! concluzie:poti sa stai agatat si de lustra ca daca nu vrea sa vina nu vine si ffff important sa nu te stresezi,o spun din proprie experienta atunci cand nu m-am mai gandit la bebe D-zeu mi l-a dat pe scumpul meu baietel! te pup si sa vina bebe repede[pup] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana1985 Postat Aprilie 28, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 28, 2010 Multumesc pentru sfaturi fetelor! Stiu ca Dumnezeu hotaraste pentru fiecare situatie din viata noastra. Am mare incredere in El si in Maicuta Domnului ca ma vor ajuta sa raman insarcinata. Imi doresc din tot sufletul ca minunea sa sa intample pana la sfarsiul acestui an. Maica Domnului stiu ca asculta rugaciunile tuturor, nimeni nu a ramans cu rugaciunea neascultata. Insa rugaciunile nu se indeplinesc imediat, de aceea toti Sfantii Parinti ai acestei lumi spun ca avem nevoie de multa rabdare, rabdare, rabdare. Doamne ajuta!!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.